שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

גוגל אינסטנס??
פורסם: 17 ספטמבר 2010 00:50   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  263

ניסיתי להבין לבד איך זה משנה דברים לגבי SEO אבל זה לא הביא אותי ממש לתוצאות מרשימות…
מישהו??
וגם בעצם למחקר מילים זה אמור לשנות לא?…

חתימה 

מצא שותפים לטיול ב-Nettrip.co.il

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 17 ספטמבר 2010 01:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אז חשבתי על זה קצת. נראה לי שעכשיו יהיה אפילו עוד יותר קשה לקדם אתר דרך ביטויים כלליים ופחות ממוקדים. ככל שהביטוי יהיה ממוקד יותר- כך הסיכוי שהגולש יטרח להקליד את כל מה שהוא התכוון ולא יעצר באמצע יגדל וכך הסיכוי שיגיע לאתר שלנו יגדל לא?

מצד שני… אם הגולש לא טורח כבר להקליד את כל הביטוי הממוקד שלו כי אין לו כבר צורך כי משלימים לו אותו, אז אין לנו סיכוי בכלל !! ז"א שאם כבר- אז כדאי להיות מאוד ממוקד.

מה?!?!

big surprise

חתימה 

Newborn Feeding

פרופיל

פורסם: 17 ספטמבר 2010 03:26   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

תהני…
http://bit.ly/9wfNkx

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 17 ספטמבר 2010 03:31   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  359

החידוש של גוגל אינסטנט הוא לא הצעה של מילים או ביטויי חיפוש, את זה כבר יש מזמן. החידוש הוא הצגת תוצאות חיפוש ביחד עם ההצעה של ביטויי החיפוש.
כלומר, לא נותנים לגולש לחכות לתוצאות אחרי שהוא לוחץ אנטר, אלא כבר מראים לו תוצאות חיפוש.
כלומר אם לקוח פעם מצא אותך כי הוא כתב “מזון לתינוקות עם רגישות לחלב” והוא “התעקש” לרשום את זה כי זה מה שהוא מחפש, אז עכשיו יש סיכוי שהוא יכתוב “מזון לתינוקות” וכבר יופיע מיד אתר שמציע מזון לתינוקות עם רגישות לחלב. ואת, שהסתמכת שהוא יגיע אליך כי ציפית שהוא כותב ביטוי ממוקד בכלל לא תופיעי לו.
כלומר, גוגל פשוט מצמצמים לנו את מבחר מילות וביטויי החיפוש כמה שיותר לכיוון הביטויים שמוצעים על ידם לגולש.
אני אישית מכיר חברה מענף תכשיטי היוקרה שפשוט מחזיקה צוות שלם בעלות לא קטנה שכל הזמן ידאג שהם יהיו מקום ראשון בביטוי “Diamond Engagement Ring”. בקיצור הביטוי הזה הפך אותם לאימפריה.
לאחר זמן מה פתאום גוגל התחילו להציע את ביטויי החיפוש ואז פתאום הציעו לאנשים לחפש “Diamond Engagement Rings”. מה לכל הרוחות? מה רע במישהו שמחפש טבעת אירוסין? למה הוא צריך לחפש טבעות אירוסין?
בקיצור בד בבד כמה מתחרים עקשנים החליטו שהם לא הולכים להשאיר אותם מקום ראשון ולאחר השקעה לא מעטה הצליחו להביא אותם למקום שלישי כאשר הם תופסים מקום ראשון ושני.
עכשיו גוגל באה וטרפה את הקלפים, לקוח רושם רק “Diamond” ופתאום רואה בתוצאה הראשונה מישהו אחר לגמרי שכתוב לו ב-Title את הביטוי: “Diamonds, Diamond Engagement Rings”. זהו, כיסחו את שלושת הקודמים לעפר הארץ!!!

האמת, במקום לכתוב תגובה כתבתי פה פוסט של בלוג, אבל מה לא עושים בשביל עידית LOL שלא תקפיד עלי לפני יום כיפור.

אבל המסר שלי הוא ככה: אני לא מומחה לקידום אתרים, אבל יש לי ניסיון עסקי מסוים ולדעתי, כשערוץ תנועה מסויים מתחיל לטמטמם את המתפרנסים ממנו (כמו איביי וגוגל), וכל שני וחמישי משנים דברים ולא נותנים לאף אחד מנוחה לרגע אז שתי עצות לי:
1. בטווח הקצר והבינוני - תמיד להבין שאלטרנטיבות חזקות מתפתחות ויש לרכב עליהן ולהוריד מאמץ מהקודמים (כי הם פשוט לא שווים את זה יותר).
2. בטווח הארוך - לבנות מותג משלך! בוודאי כבר זכיתם לראות שאני בונה את המותג “ניימרק” לתכשיטי יוקרה, וכבר אני מסיים את האתר החדש שלי שנמצא כרגע בכתובת naymark.net. הכח של מותג הוא שהלקוח מחפש בגוגל נניח את השם “naymark” אז לא משנה מה שגוגל משנים באלגוריתם או בפונקציות החיפוש, תמיד אני מופיע ראשון בכל מצב (לאחר שעקפתי די בקלות את כל הניימרקים האחרים). זה גם מלמד שגוגל נותן פה כוח למותגים יותר ויותר.

טוב, מספיק בשביל תגובה בפורום, שתהיה לכולם גמר חתימה טובה.

חתימה 

שרון הוד, סוכן ביטוח פנסיוני

פרופיל

פורסם: 17 ספטמבר 2010 12:40   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

שרון, אין על התגובות המפורטות שלך… (ומשוקעות! עם קווים תחתונים והכול!)
גמר חתימה טובה ותודה smile

חתימה 

Newborn Feeding

פרופיל