הקמתי אתר, הוא עבד בסר, אתמול בערב התחיל לעבוד ממש לאט
מהיום בבוקר 95% מהפעמים לא עולה בכלל, כותב CONNECTION TIME OUT
אבל החיבור לאינטרנט בסדר גמור, רק האתר לא עולה.
כשניסיתי לגשת לSITEMAPS אז זו היתה השגיאה:
Error loading stylesheet: An unknown error has occurred (804b000e)http://animationguides.com/wp-content/plugins/google-sitemap-generator/sitemap.xsl
אין לי מושג מה זה יכול להיות ואיך לתקן את זה.
זה האתר :http://animationguides.com רק שזה לא עולה, לפעמים אולה בלי התבנית בכלל. ( וממש משש לפעמיםן אחרי חצי שעה עולה עם התבנית)
היי קטיה
האתר שלך באמת עולה ממש לאט כמו שתיארת. וכשהוא עולה מופיע דף ריק
האם את משתמשת בשירותים של גו דדי? אם כן את יכולה ליצור איתם קשר (עדיף בשיחה דרך שירות VOIP כמו סקייפ ושות’ (בשל עלויות)
האם האתר שלך בנוי על וורדפרס?
כמה תוכן יש עליו?
אני יכול לומר לך שכשהעליתי את האתר שלי לאחר כמה ימים נתקלתי בנפילה רצינית של האתר ומה שעשיתי היה לנקות הכל (למחוק הגדרות וורדפרס ולהתקין מחדש דרך הההוסטינג בגו דדי)
ופשוט להעלות את האתר מחדש- בתכלס לא לקח לי יותר משעה עבודה.
בדרך כלל הבעיה של ה - stylesheet , זה הרשאות לא נכונות.
ביגלל זה האתר עולה ללא תבנית / לא עולה בכלל , איטיות , ושאר הבעיות.
הרשאות :
תיקיות - 755 או 777 (בידקי עם גו דאדי מה המקסימום שלך)
קבצים - 644
הכי קל ליבדוק הרשאות , ולשנות אותם, זה על ידי היתחברות דרך תוכנת FTP
לגבי האיטיות של האתר - זה ביגלל שאת קנית הוסטינג מגו-דאדי !!!
לגו-דאדי יש שרתים הכי איטיים ברשת , כי הם מאחסנים על אותו שרת המון מישתמשים ! SHARED ! וגם האיכות של השרת עצמו מאוד ירודה.
בכל אופן , בעיית העלאת האתר , זה הרשאות לא נכונות או כמו שאמר סילויו יש שם סקריפת או יכול להיות פלאגין לא טוב שהיתקנת. אז תנסי לימחוק אותו !
דניאל תודה על התשובה , אבל לצערי לא הבנתי חצי ממנה.
ההרשאות של קבצים ותיקיות,איפה בדיוק אני בודקת את זה? חרשתי את האתר של GODADDY עכשיו, לא מוצאת…
כעיקרון הלכתי ממש לפי השעור של קניית דומיין והוסטינג , אז כל החבילות זהות לאלו שבשעור.
וגם אחרי שאני אדע כמה הרשאות יש לי? מה אני אמורה לעשות איתם?
כעקרון הכל עבד לי מצוין עד אתמול בערב ואז פתאום התחיל להיות איטי, בבוקר הפסיק לעלות, עכשיו רוב הזמן עולה לאט אבל לפעמים גם משבש את התבניות.
(וכש אני אומרת לאט , זה הרבה ברבה יותר איטי ממה שזה היה בשבועים האחרונים אז לא נראה לי שזה משהו סטנרטי להוסטינג הזה).
לגבי פלגינים, כעקרון לא התקנתי שום פלגין חדש ביומיים האחרונים, אבל בכל מקרה עשיתי DEACTIVATE לכולם, והבעיה עדיין נמשכת…
יש עוד הצעות אולי?? איפה יכול להיות הSCRIPT המרושע הזה?
לדפדפן גוגל כרום יש אפשרות לבדיקת אתר. כך אפשר לראות מה הבעיה כשיש חלקים שעולים לאט. באתר שלך החלקים מגו דדי עולים בזמן סביר ביותר.
קשה לי להאמין ששימוש רגיל wordpress יביא למצב בו צריך לתקן הרשאות של תיקיות.
לדפדפן גוגל כרום יש אפשרות לבדיקת אתר. כך אפשר לראות מה הבעיה כשיש חלקים שעולים לאט. באתר שלך החלקים מגו דדי עולים בזמן סביר ביותר.
קשה לי להאמין ששימוש רגיל wordpress יביא למצב בו צריך לתקן הרשאות של תיקיות.
בדרך כלל בעיית Stylesheet נובעת מהרשאות לא תקינות .