שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בעיה שמקשה עלי להתקדם
פורסם: 12 נובמבר 2010 17:43   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  45

שלום לכולם

אני סוחר באיביי בערך כבר חצי שנה
כשאני מנסה לעלות יותר מ30 מכירות צצה לי הודעה שאומרת שהחשבון שלי מוגבל במכירות בגלל שאני חדש
ניסיתי להמשיך..חשבתי שאחרי ה30 פידבקים ההגבלה תרד מהחשבון שלי
ניסיתי להיסתכל ב- seller dashbord ואני לא רואה שם אפשרות להוריד את ההגבלה...(דיברתי עם השירות לקוחות ואמרו לי כשתפתח האופציה הזו לא תהיה יותר הגבלה)

אני מוכר את כל ה30 מוצרים שאני מעלה בחודש ואני לא יכול למכור יותר מזה , וזה מאוד מגביל אותי ואני לא מסוגל להתקדם בכלל ( מכרתי בצורה הזאת 3 חודשים )

יש למישהו תשובה לבעיה הזאת? מישהו שעבר את אותה החוויה?

פרופיל

פורסם: 14 נובמבר 2010 07:18   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי דוד,
בקטגוריות מסוימות באיביי יש הגבלות על כמות המוצרים שניתן למכור (כגון: סלולרי, מחשבים, ניידים, תוכנות, ג’יפיאס, נגנים, מצלמות ועוד).
אתה צריך להיות עם דירוג מוכר טוב במשך 3 חודשים רצופים (ללא קייסים פתוחים) על מנת שתתבטל ההגבלה הזו (באופן אוטומטי, לא צריך לבצע פעולה מסוימת).
בנוסף, אם אכן אתה עוסק במוצרים שהוזכרו לעיל - לרוב איביי דורשים ממך אימות שהמוצרים אכן מקוריים ולא מדובר על זיוף (קבלות רכישה מספק מוכר).
שים לב - יכול להיות שקיבלת כבר מייל כזה מאיביי שדורש ממך אימות.
אם לא, וכמו שרשמת אתה מוכר בקטגוריות הנ"ל יותר משלושה חודשים, אני ממליץ ליצור קשר עם איביי ולבקש לבטל את ההגבלה על החשבון (נקרא: Limits on seller activity).

בהצלחה, מקווה שעזרתי

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל