שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה בהמשך למה שנאמר במפגש החודשי 18.11
פורסם: 19 נובמבר 2010 21:40   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  106

שלום לכולם
במפגש העליתי את נושא האתר שלי בנוגע לקידום והבנתי מהמרצים שבסופו של יום הדבר הכי חשוב כדי להביא תנועה באתר היא לא לרוץ אחרי גוגל להשיג דירוג יותר גבוה בצורה זו או אחרת אלא לייצר תנועה חיה.
הבנתי שעלי לייצר תוכן על בסיס קבוע ולדאוג להעלות אותו במקומות רלוונטיים שימשכו תנועה. השאלה שלי מתחלקת ל2 חלקים:

1) האם עלי להמשיך לבנות את הכתבות החדשות על אותם מילות חיפוש שיש לי או שעלי לחפש ביטויים חדשים? במידה ואני צריך ביטויים חדשים אני מניח שעליהם להיות כפופים לכללים שהגדיר דור בשיעורים?

2) שאלה שהיא אולי מעט טיפשית אבל בכל זאת- האם בפרסום תגובה/פוסט בפורום כזה או אחר אני צריך לפרסם את תוכן הכתבה או משהו יותר פשוט בסגנון של הנה כתבה שלי בנושא ככה וככה ותלחצו על הלינק (ואני מפשט את זה כאן כמובןsmile

אשמח לתגובה מכל אחד כמובן- אבל ממש אשמח לתגובה מדור smile

חתימה 

ClickOn Affiliates - רשת השותפים המתגמלת בישראל

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2010 22:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

1. הכתבות/פוסטים שמקדמים מאמרים באתר שלך צריכים להיות עם אותן מילות חיפוש.
2. התגובה צריכה להיות קודם כל ענינית לפורום כדי שלא תחשב ספאם. בהמשך אפשר להוסיף לינק למאמר באתר.

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2010 22:29   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

1. אני הבנתי מהדברים שרן אמר לי שצריך לתת תוכן חדש ולהעלות כתבות חדשות על בסיס קבוע. לגבי מה שאתה מציע לי כאן- האם לא מדובר על העלאת כתבות לאתרי מאמרים?להעלאת אתרי מאמרים אני מודע לכך שעליי להשתמש באותם מילות מפתח (כפי שציינת בשיעורי שיווק האתר).
2. תשובה 2 ברורה- תודה smile

חתימה 

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2010 22:34   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank

לא הבנתי את 1. אתה יכול לחדד?

פרופיל

פורסם: 19 נובמבר 2010 22:46   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני באמת אשתדל smile
במפגש המלצתם לי באופן די גורף לייצר תוכן חדש לאתר על בסיס קבוע ולהעלות קישורים אליו בפורומים העוסקים בתחום. השאלה היא האם לייצר תוכן המבוסס על מילות החיפוש הקיימות באתר או שכדאי לנסות להרחיב את המנעד ולקדם באתר מילות חיפוש נוספות?

חתימה 

פרופיל

פורסם: 20 נובמבר 2010 03:32   [ התעלם ]   [ # 5 ]
מנהל
RankRankRankRank

בנית את המאמרים עם האדסנס על סמך מילות מפתח מסוימות. בנה את הקישורים/פוסטים/מאמרים שמקשרים לאתר עם האדסנס על סמך אותן מילות חיפוש.
אם יש לך מילות חיפוש נוספות, בנה עוד מאמרים לאתר עם האדסנס.

(אהבתי את השימוש ב"מנעד"ֿ...)

פרופיל