שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בעיה עם ההופעה של המודעה ….
פורסם: 10 מאי 2008 16:33   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

היי אהלן טל\רן
אני יודע שיש לנו שיעור עוד 3 ימים אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם עד השיעור אצליח לפתור כדי שאני יגיע עם שאלות נוספות

בנישה מסויימת עשיתי 2 קמפיינים
אחד מהם אחר זמן מסויים היה DISAPROVE בגלל דירוג נמוך ובגלל שהיה לו ביטויים כלליים מידי---המון צפייות קצת קליקים
וזה היה במודע משהו ראשוני לתת קצת מידע לעבוד איתו…
יצרתי קמפייין חדש משודרג שמוכר בידיוק את אותו מוצר
אבל בהרבה יותר רלוונטי
ושללתי המון מילים שיכולות “לגלח” אותי
והתמקדתי בביטויים הכי רלוונטיים

העלתי אותו לאוויר אבל ההמודעה לא מוצגת..בכלל אפילו לא העלו אותה
גם על הביטויים הכלליים גם על “” וגם על [] זה מראה שני אופציות שלילה
1.----------------------------------------------------------
Ad showing?  No
The keyword phrase doesn’t currently trigger any of your ads.
There are several possible reasons your ad isn’t showing for this keyword, such as:

You just added the keyword to your campaign. You may experience a short wait as your keyword goes through the review process.
חיכיתי יום--> לא עזר
Our server is experiencing a delay.
Your ad delivery is being spaced throughout the day.
For details on specific criteria for this test, click the following link.
Details and recommendations »

Quality Score:  Great
Minimum bid is $0.05

2.---------------------------------------------------
Ad showing?  No
The keyword phrase you’ve entered has a low search volume and isn’t showing any of your ads.
If more users start searching for your keyword, your ad will begin to show. You don’t need to do anything. 
Quality Score:  OK

קראתי את המודעות עם אותו בעיה של שאר החבר’ה פה ועשיתי ככה:
(-:
1. יצרתי העתק של הביטויים ב []כדי להיות יותר ספציפי למקרה שזה הבעיה ואני לא מאמין שזה הבעיה כי אני די ממוקד
2. ניסיתי לשנות את הדף מכירה לאותו מוצר אבל עם דף מכירה שונה- לא עזר
3. ניסיתי לעלות את הביד\תקציב יומי לסכום קצת יותר גבוה וגם גבוה ממש כדי לבדוק אם זה עיניין של תחרות....לא עזר גם כן
נ.ב
לגבי הכלי של גוגל לבדיקת הופעה של מודעת הוא לא מראה שמופיע מודעה בכלל גם לא שלי אז אני עובד עם
http://www.adwordsanywhere.com/
ושם לעומת זאת כן מופיע המודעת בחיפוש(לא שלי כמובן...)

טל...כרגע המצב הוא
שהכל על ACTIVE
הדירוג בזכוכית מגדלת של כולם כמעט GREAT וכמה OK
הביד הוא 0.05-0.15 מינימלי ולמרות כל זה המודעה “תקועה” ואפילו לא התחילה לרוץ ולצבור ניקוד - לטוב ולרע....
היה לי מקרה כזה בעבר אבל הם אמרו לי שזה בגלל CAPITALIZEM, שיניתי כמה אותיות גדולות שרשמתי בלינק כדי להדגיש וזה שיחרר את הבעיה אבל עכשיו לא הצלחתי לפענח מה העניין....
מה עושים?
חשבתי אולי לשנות את המודעה עצמה כלומר את הכותרת...למרות שאני מעדיף שלא לעשות זאת....??
טל\רן כל מי שיכול לעזור תודה מראש…
0-:

פרופיל

פורסם: 11 מאי 2008 00:35   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

ערב טוב,

אכן מורכב. ייתכנו כמה סיבות לתופעה הזאת, קשה לאמר בדיוק מבלי לראות את הקמפיין (בהחלט אשמח לעבור עליו בשיעור הקרוב).
למעשה ההודעה שגוגל מציג היא הודעה כללית של מודעה שאינה מוצגת, עקב בעייתיות כללית בקמפיין: מוצר לא מאושר, למשל: האם אתה מפרסם מוצר שאסור לפרסום עפ"י גוגל? הימורים או מדריך להימורים, הורדות בלתי חוקיות של סרטים, תוכנות, מוסיקה, TV for PC וכד’?
אם לא, האם יש חלון קופץ בדף הנחיתה (pop up)? בד"כ גוגל יציג הודעה ספציפית על כך ולעיתים הודעה כללית כמו זו.
תקציב יומי נמוך עשוי להיות סיבה נוספת, וכן מיעוט חיפושים.
הרמז היחיד שגוגל נותן לך הוא לגבי מיעוט חיפושים. אני מבינה שמיטבת את מילות המפתח כך שיהיו רלוונטיות מאוד למודעה, אבל כנראה שצריך להרחיב אותן חלקית בחזרה.
קשה לאמר בלי לראות את הקמפיין, מאחר ויתכן שנעשה שימוש שגוי בהכנסת מילות המפתח השליליות כך שהן מבטלות את עיקר הופעות המודעה (למשל, אם מילת המפתח בקמפיין היא car auctions והכנסת כמילת שלילה car בהתאמה רחבה, זו בעיה), או טעות טכנית אחרת בהגדרות הקמפיין. נסה לעבור על הגדרות הקמפיין ולראות שההכוונה הגיאוגרפית תואמת את השפה, שניסוח המודעה לא כולל מילים אסורות כמו click , שמות trademark וכד’, שכתובת הדיספליי והיעד נכונות, הרחב מעט את מילות המפתח, הוסף מילים חדשות, בדוק את דף הנחיתה, בדוק שהמוצר חוקי. הגדל את התקציב היומי:
אסביר באופן כללי בעניין התקציב: תקציב יומי נמוך מדי ובחירת מילים שאין להן חיפושים רבים יגרמו לאי-הופעת המודעה, מאחר וגוגל עושה מאמץ להישאר במסגרת התקציב היומי שלך. המודעה שלך מוצגת באופן שווה במהלך היום על-מנת לנצל את התקציב לאורך כל היום. כאשר למילים אין חיפושים רבים והתקציב נמוך, גוגל מתקשה לקבוע מתי להציג אותך, מאחר ועדיין אין ברשותו הערכות לגבי כמות החיפושים היומית לביטויים הללו. הגדלת התקציב ובחירה בהופעה מואצת (בהגדרות הקמפיין) של המודעה, תסייע לגוגל “לא לחרוג מהתקציב” ובכך תקל על הופעת המודעה. זוהי הגדרה פשטנית לתהליך מורכב, אבל רק לשם ההסבר.
אני בד"כ לא ממליצה בשלב זה לבחור בהופעה מואצת של מודעות, אם אתה עושה זאת, אנא עשה זאת במקביל לשינויים הנדרשים וכן: עקוב אחר הקמפיין לוודא שאינך מתקרב לתקציב מהר מדי. הופעה מואצת פירושה שהופעת המודעה לא נפרשת על פני כל היום, אלא מוצגת בתדירות גבוהה ככל שניתן על מנת למצות את התציב היומי כמה שיותר מהר.
כצעד ראשון, אני מציעה להקשיב לגוגל ולהרחיב מעט את המילים, לא ראיתי את הרשימה, אבל כנראה שהן ו/או מילות השלילה לא מאפשרות הצגות של המודעה.

בהצלחה!

טל

פרופיל