היי אהלן טל\רן
אני יודע שיש לנו שיעור עוד 3 ימים אבל יש לי בעיה שאני אשמח אם עד השיעור אצליח לפתור כדי שאני יגיע עם שאלות נוספות
בנישה מסויימת עשיתי 2 קמפיינים
אחד מהם אחר זמן מסויים היה DISAPROVE בגלל דירוג נמוך ובגלל שהיה לו ביטויים כלליים מידי---המון צפייות קצת קליקים
וזה היה במודע משהו ראשוני לתת קצת מידע לעבוד איתו…
יצרתי קמפייין חדש משודרג שמוכר בידיוק את אותו מוצר
אבל בהרבה יותר רלוונטי
ושללתי המון מילים שיכולות “לגלח” אותי
והתמקדתי בביטויים הכי רלוונטיים
העלתי אותו לאוויר אבל ההמודעה לא מוצגת..בכלל אפילו לא העלו אותה
גם על הביטויים הכלליים גם על “” וגם על [] זה מראה שני אופציות שלילה
1.----------------------------------------------------------
Ad showing? No
The keyword phrase doesn’t currently trigger any of your ads.
There are several possible reasons your ad isn’t showing for this keyword, such as:
You just added the keyword to your campaign. You may experience a short wait as your keyword goes through the review process.
חיכיתי יום--> לא עזר
Our server is experiencing a delay.
Your ad delivery is being spaced throughout the day.
For details on specific criteria for this test, click the following link.
Details and recommendations »
Quality Score: Great
Minimum bid is $0.05
2.---------------------------------------------------
Ad showing? No
The keyword phrase you’ve entered has a low search volume and isn’t showing any of your ads.
If more users start searching for your keyword, your ad will begin to show. You don’t need to do anything.
Quality Score: OK
קראתי את המודעות עם אותו בעיה של שאר החבר’ה פה ועשיתי ככה:
(-:
1. יצרתי העתק של הביטויים ב []כדי להיות יותר ספציפי למקרה שזה הבעיה ואני לא מאמין שזה הבעיה כי אני די ממוקד
2. ניסיתי לשנות את הדף מכירה לאותו מוצר אבל עם דף מכירה שונה- לא עזר
3. ניסיתי לעלות את הביד\תקציב יומי לסכום קצת יותר גבוה וגם גבוה ממש כדי לבדוק אם זה עיניין של תחרות....לא עזר גם כן
נ.ב
לגבי הכלי של גוגל לבדיקת הופעה של מודעת הוא לא מראה שמופיע מודעה בכלל גם לא שלי אז אני עובד עם
http://www.adwordsanywhere.com/
ושם לעומת זאת כן מופיע המודעת בחיפוש(לא שלי כמובן...)
טל...כרגע המצב הוא
שהכל על ACTIVE
הדירוג בזכוכית מגדלת של כולם כמעט GREAT וכמה OK
הביד הוא 0.05-0.15 מינימלי ולמרות כל זה המודעה “תקועה” ואפילו לא התחילה לרוץ ולצבור ניקוד - לטוב ולרע....
היה לי מקרה כזה בעבר אבל הם אמרו לי שזה בגלל CAPITALIZEM, שיניתי כמה אותיות גדולות שרשמתי בלינק כדי להדגיש וזה שיחרר את הבעיה אבל עכשיו לא הצלחתי לפענח מה העניין....
מה עושים?
חשבתי אולי לשנות את המודעה עצמה כלומר את הכותרת...למרות שאני מעדיף שלא לעשות זאת....??
טל\רן כל מי שיכול לעזור תודה מראש…
0-:
שלום אורח! אנא בצע