roy yanoviz - 08 דצמבר 2010 18:33
שלום רב,
אני מאוד רוצה להרשם לקורסים של קליקים.
להלן מספר שאלות:
האם הקורסים עדכניים להווה ואלו לא אותם הקורסים מלפני 3 שנים ויותר.
האם הקורסים באמת מפורטים כך שאדע כיצד להתקדם בפועל למרות שאין לי שום ידע מוקדם ?
אם אלמד ואבצע בין 5 ל 10 שעות בשבוע אוכל להתקדם בצורה יעילה וסבירה אל עבר יצירת הכנסות משמעותיות ?
האם כדאי להתמקד תחילה בקורס מסוים או ללמוד כמה קורסים במקביל ?
תורה רבה מראש על התשובות הכנות והיעילות.
1. לא , הקורסים האלו עדכניים . המהדורה החדשה שלהם יצאה השנה .
2. הקורסים מפורטים ברמה שתיתן לך את הכלים הראשוניים להתפתחות ואת השאר אתה כבר תלמד לבד עם הניסיון, ואתה לא צריך ידע מוקדם הם עוברים איתך בוידאו על עיקר השלבים החשובים , כמובן שאם יש לך שאלות , תוכל לפרסם בפורום, אבל אחרי הכל אתה יודע מה אומרים - אין חכם כבעל ניסיון. כך שאם אתה רוצה משהו תתחיל לפעול להשיגו.
3. לגבי ההכנסות המשמעותיות , זה 100% תלוי בך , לכל אחד יש את קצב ההתקדמות שלו. להגיד לך שזה קל? זה לא. זה בכלל לא קל. זאת עבודה לכל דבר ,ולפעמים זה אפילו קשה ומתיש. אבל אם תיקח את זה ברצינות תשקיע ותתמיד, אין סיבה שלא תצליח , כמו בכל דבר בחיים , בסוף מתרגלים ונהנים.
4. זאת שאלה דיי אישית כי כל אחד ומה שנוח לו אבל אני אישית ממליץ לך להתמקד כל פעם בקורס אחד. אם תריץ כמה קורסים במקביל עשויים לקרות אחד מהתרחישים הבאים:
אתה תבלבל בין החומרים ולא כל כך תבין איך ליישם את החומר - וככה לא תתקדם כלכך ותרגיש תקוע.
אתה כל פעם תנסה ליישם משהו אחר ובעצם “תקפוץ” מנושא לנושא - מה שימנע ממך התפתחות משמעותית בתחום מסויים.
תתמקד , תשקיע תתמיד , ובסוף אתה תראה תוצאות.
הצלחה דורשת זמן והשקעה.
אחרי הכל , לא בנו את רומא ביום אחד
שיהיה חג שמח,
מקווה שעזרתי.