שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

powerseller חדש אומר תודה
פורסם: 21 ינואר 2011 13:17   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  94

כשהתחלתי לפני שנה וחצי עם כל תחום המסחר באיביי הייתי מתעסק מספר שעות מועט ולא ראיתי את הרווחים שציפיתי להם אז עזבתי את התחום ולקחתי הפסקה לפני 3 וחצי חודשים החלטתי שזהו אני הולך לעשות כסף מהאיביי ופשוט התייחסתי לזה כמו לעסק רציני היום אחרי עבודה אינטסיבית של 3 חודשים קיבלתי את הPOWERSELLER המיוחל ואני רואה רווחים מאוד יפים צימצמתי את שעות העבודה בעבודה הרגילה שלי ואני בדרך להיות עצמאי אני כבר בונה לי קו מוצרים לשם משתמש נוסף ופותח עסק נוסף באי ביי
אז רק רציתי להגיד תודה רבה למכללת קליקים ולכל מי שעזר לי בזמנו גם עם השאלות הכי מעצבנות שהיו לי
ולכל המתחילים בתחום אני יודע שקשה במיוחד בהתחלה ויש גם רגעי ייאוש אבל התמורה בסוף שווה את כל העבודה הקשה ולאט לאט זה נהיה יותר ויותר קל הכי חשוב לא לנוח על זרי הדפנה ולתת עבודה פשוט לקבוע בלו"ז שלכם כמה שעות ביום ופשוט לשבת ולעבוד במיוחד על מחקרי השוק
ושוב תודה לסילביו,תומר ורן ארוסי ולכל החברים שענו על שאלותיי
שיהיה בהצלחה לכולם…
מוריס ביטון

פרופיל

פורסם: 21 ינואר 2011 13:23   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  94

מצטער ששכחתי עוד אדם שמאוד עזר לי ואני רוצה להגיד לו המון המון תודות גיל לקטוש תודה על העזרה והתמיכה שלך ולמדתי ממך המון

פרופיל

פורסם: 22 ינואר 2011 23:20   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

מזל טוב על הפאוור-סלר ובהצלחה בהמשך!

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 26 ינואר 2011 06:11   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

כל הכבוד והמון מזל טוב!!! אני ממש ממש ממש שמח בשבילך…
שיהיה המון בהצלחה בהמשך הדרך…
תמיד כאן בשבילך,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל