[
הצג פרטים 00:11 (לפני 21 דקות)
שלום , אני רוצה להגיד שהתרשמתי מאוד לטובה מהסרטונים של הקורס. יש לי שאלה קריטית שמבטאת בעיה לוגית שקיימת בשיטה לדוגמא: אני משווק מוצר של רשת המחשבים של באג באתר משלי שהשקעתי בו מאוד מעבר לדף נישה אך טבעי הוא שבמנועי חיפוש האתר של חנות באג מקודם טוב יותר משלי כי זהו תאגיד מתוקצב ומפורסם יותר אז מה שקורה הוא שבגוגל למשל הגולשים שמחפשים מוצר כמו מחשב או דיסק און קי נייד למשל עלולים לנחות ישר על הקישור של באג באתר חנות שלהם ולקנות בסופו של דבר את המוצר של באג דרך אתר הבית של באג ולא דרכי כך שבעצם עקפו אותי גם הגולש וגם הרשת מחשבים שאיתה אני עובד בקיצור כמו למצוא דירה ללא שימוש במתווך של רימקס למשל אחרי שהקונה עשה שיעורי בית ונמנע מלשלם עמלה למתווך סתם נתתי דוגמה חח וככה זה לגבי שאר הדברים העסקים שאיתם אני עובד פשוט מקודמים במנוע חיפוש טוב יותר ממני גם אם אני וותיק בתחום וככה עוקפים את המשווק ונוחתים ישר ללינק של אתר הבית של המוצר ולא דרכי.
אני מדגיש שאתר העסק שאני עובד איתו הוא אתר מקצועי ומקודם בפני עצמו יותר משלי בגלל שהעסק הוא מתוקצב ומקדם את האתר שלו טוב יותר בגוגל לכן הצרכן יפול עליו ראשון קודם ולא אליי. אשמח לקבל תשובה מפורטת
שלום אורח! אנא בצע