שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ביטול כפילות מילים בקבוצות המודעות השונות
פורסם: 19 מאי 2008 18:26   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  50

הי טל,

קראתי בבלוג של “המליונר בפיג’מה” שהוא מכניס לכל קבוצת מודעות את כל המילים מקבוצות המודעות האחרות כמילות שלילה ב- “ “. מה את חושבת על השיטה הזו?
בנוסף, הוא כותב שהוא יוצר עמוד נחיתה קדם מכירתי לכל מוצר שהוא מתחיל לשווק, כי זה מוריד עבורו את התחרות על ה- URL של דף המוכר. האם את חושבת שהשיטה הזו יעילה יותר בצורה משמעותית (למרות העבודה הרבה)?

תודה,
אסף

פרופיל

פורסם: 19 מאי 2008 22:40   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי אסף,
נשמע שהוא עובד קשה...לא ברור באיזו בעיה הוא נתקל שהוא חש צורך להכניס כפילויות מילים כשלילה, אני יכולה להגיד לך שמניסיון דומה ברשת התוכן על שלילת URLים (שזה נניח המקבילה של מילות שלילה בקמפיין מילות מפתח) - זה לא השיג תוצאות טובות, להפך.
כך שזה תלוי באיזה הקשר זה נאמר ואיזו בעיה הוא ניסה לפתור. סתם כך ללא סיבה - אני לא מוצאת טעם.
אפילייאטס רבים עובדים עם דפי נחיתה, נכון, זה מוריד את עניין התחרות על כתובת הדיספליי, יש לזה גם יתרונות נוספים כפי שיתברר לכם בשיעורים 9 והלאה עם רן ארוסי. אני נוהגת ליצור עמודי נחיתה על-פי צורך ולא ככלל. יחד עם זאת, אני יכולה לאמר לך שדיירקט לינקינג לא מת בלשון המעטה, ורבים מהקמפיינים שלי הם ישירים.
בבניית עמוד נחיתה צריך לבנות אותו כך שימכור! בניגוד לדף הוונדור שאנו יודעים שהוא כבר מוכר. השקעה ב PRE SELL טוב בדף נחיתה משלך עשויה להוביל לשיעור המרה גבוה אף מזה של דף הוונדור. יתרונות וחסרונות, כמו בכל דבר. חשוב להכיר את כל השיטות.

בהצלחה,

טל

פרופיל