שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

Conversion Tracking
פורסם: 21 מאי 2008 03:50   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  137

טל היי,

בחריצותי שבתי הביתה מהשיעור ונכנסתי לגוגל ל-Conversion Tracking כדי לקבל קוד ובמקביל לדף המוצר אותו אני מנסה למכור.
בחלק התחתון של הדף יש הפנייה לאפיליאייט וכשאני מקליקה על הלינק עולה לי דף כרשום בזאת:

ERROR 404 - PAGE NOT FOUND
Oops! Looks like the page you’re looking for was moved or never existed.
Make sure you typed the correct URL or followed a valid link.
Google

ולחילופין, כאשר אני מתחילה הליך של רכישה כדי לראות לאן אגיע, בתחתית הדף מופיע: [affiliate = MMCGIMPSEY.BRUXX021]

הסבר בבקשה בהחלט יועיל לפיו אדע לאן לשתול את הקוד של גוגל .... או שלא....

תודה,
ג’ני

פרופיל

פורסם: 21 מאי 2008 22:28   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

היי ג’ני
אני לא טל אבל אני אנסה לעזורsmile

את לא צריכה לשתול את הקוד של גוגל. את צריכה להכנס ל Conversion Tracking בגוגל כמו שעשית וליצור שם את הקוד כמו שטל הסבירה בכיתה וגם רשום בחוברת.
את הקוד הזה את צריכה לשלוח לוונדור שלך בשביל שהוא ישתול אותו. אופן פנייה יש בחוברת של שבוע שעבר. לך אין יכולת להוסיף שום דבר ל HTML של האתר.
אבל אם לוונדור שלך אין דף לאפילייטס ואין לך דרך ליצור איתו קשר אז אני כבר לא יודע איך לייעץ במקרה הזה.

מקווה שעזרתי..

פרופיל

פורסם: 22 מאי 2008 03:10   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

ארז היי,

תודה על הניסיון .
בגלל התוצאות שאליהן הגעתי כפי שרשמתי (1. פנייה / גישה לאפיליאטס שמופיעה בתחתית דף המכירה שלא מגיעה בפועל לשום מקום, 2. רישום שורה שאינה ברורה בתחתית דף המכירה כפי שרשמתי) לא המשכתי הלאה בפנייה לוונדור מכיוון שהייתי מעדיפה להבין את פשר המוזרויות או לחילופין את מה שלא הבנתי ורק אז להמשיך הלאה.

אז שוב תודה ואם למישהו נוסף יש רעיון נוסף, אשמח לשמוע.

ג’ני

פרופיל

פורסם: 22 מאי 2008 07:18   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ג’ני,

או-קיי, אני מבינה ש 2 דברים לא ברורים קרו לך, אנא עדכני אותי לפני שאני ממשיכה:
1. MMCGIMPSEY זה לא היוזר שלך בקליק בנק?
2. נכנסת דרך לינק כלשהו לדף הנחיתה שלך או ישר לכתובת האתר?

1. בעניין דף האפילייאט שלא קיים, ייתכן שהדף עובר עדכון או שנתקלת בתקלה זמנית או שהוא פשוט לא קיים! זה לא אומר שיש בעיה עם האתר או עם השיווק שלו. אם תרצי, צרפי לינק לדף שנראה במה המדובר.
2. בעניין פנייה לוונדור, האם יש לינק “צור קשר” או משהו דומה שאפשר דרכו לשלוח לו מייל? (זה בעניין conversion tracking) - העניין הוא חוסר הנגישות שלו לאפילייאטס, לא העובדה שאין לנו המייל שלו: זו הרי לא בעיה לשלוח לו מייל, אנחנו יודעים איפה הוא נמצא. אני מקווה שזו בעיה זמנית בדף שאינו נגיש, ובכל מקרה את יכולה להתחיל עם TID של קליק בנק, לשם כך אינך צריכה קשר עם הוונדור.
3. את קוד המעקב של גוגל את אינך שותלת בשום מקום, כפי שארז (תודה) הסביר, אלא מייצרת אותו בחשבון שלך, מעתיקה את כולו ומוסרת אותו לוונדור שישתול בדף באתר שלו.
4. השורה שרשומה בתחתית דף התשלום של קליק בנק למוצר ספציפי היא מיהו האפילייאט שדרכו נרשמה הגעה לדף הזה (נקודה) מה ה TID. במקרה שאין TID יופיע רק היוזר של האפילייאט. במקרה שההגעה לדף הייתה שלא דרך אפילייאט, יופיע: affiliate=none.

עדכני אותי,

טל

פרופיל

פורסם: 22 מאי 2008 23:05   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  99

הי ג’ני, טל,

אני רוצה לשלוח לוונדור לשתול את הקוד ואני לא יודעת איך למצוא אותו באתר של אדוורדס. הדף שאני מקבלת לא דומה לדף שכתוב בחוברת. הם כל הזמן משנים.
אשמח לעזרה.

תודה,
לאה

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 00:45   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

טל היי,
התשובות לשאלותייך הן:

1. MMCGIMPSEY אינו שם היוזר שלי בקליק בנק.
2. נכנסתי ישר לכתובת האתר דרך קליק בנק. דרך אגב, לפי הזכרון שבמחשב שלי כאשר אני מתחילה להקליד את שם הדומיין יש זיכרון של הדומיין הרגיל וגם של הדומיין ובסופו 0=hop?/.
בשני המקרים כך או אחרת כאשר אני מתחילה שלב של קנייה מופיע לי אותו MMCGIMPSEY בתחתיתו.

תודה,
ג’ני

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 01:31   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

ועוד משהו מעניין.

עלה בדעתי להכנס לאתר דרך האקספלורר ולא דרך פיירפוקס ומה שגיליתי הוא [affiliate = none] .

אז מה לעשות כעת. דרך איזה דפדפן לגלוש ובכלל כיצד זה קרה?

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 01:44   [ התעלם ]   [ # 7 ]
עורך
RankRankRankRank

או-קיי,
וכשאת נכנסת דרך המודעה שלך באדוורדס (תקליקי עליה) - מה מופיע?
וכשאת נכנסת דרך ההופ לינק שלך (תעתיקי אותו לכתובת ומחקי קוקיז לפני)?

טל

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 02:31   [ התעלם ]   [ # 8 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

כשאני נכנסת דרך האדוורדס אני רואה בסוף הדומיין הופ עם הכינוי שלי. וכשאני ממשיכה לכיוון רכישה אכן אני מופיעה כאפיליאט.

לגבי הקוקיז, ממש למחוק אותו?

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 02:44   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אגב, בעניין פנייה לוונדור, יש לינק “צור קשר” והוא נראה פעיל.

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 17:32   [ התעלם ]   [ # 10 ]
עורך
RankRankRankRank

או-קיי ג’ני, זה נראה תקין.
מה שקרה זה או שנכנסת דרך מודעה מתחרה והאפילייאט לינק נרשם ונשלח קוקיז למחשב שלך, כך שכל פעם שנכנסת לאתר, גם ישירות - הופיע היוזר של אותו אפילייאט. ברגע שנכנסת דרך הלינק שלך, זה ביטל אותו (כי הקוקיז נרשמת לזכות האפילייאט האחרון שהביא את הלקוח לדף המכירה). אפשרות אחרת היא שהוונדור התחכם ושתל את לינק האפילייאט שלו לגבי כל כניסה שמקורה אינו באפילייאט, כדי לנפח את ה Gravity...גם זה קורה. לא ברור מה הדעה של קליק בנק בעניין. אבל מבחינתך זה לא משנה כלום. ברגע שיש כניסה לאתר דרך אפילייאט, העמלה נרשמת על שמו, כלומר על שמך. לראיה, את רואה כרגע את האפילייאט id שלך בתחתית דף הסליקה.

מקווה שזה עוזר,

טל

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 18:26   [ התעלם ]   [ # 11 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

כן טל, זה עוזר.

אגב, איך אני מבחינה במחשב בין הקוקי של האדון המתחכם (שכן הגעתי לדף המכירה ישירות דרך קליקבנק) לבין זה של קליק בנק שבעצם אמור לזהות אותו גם לפי קוקי?

ג’ני

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 20:16   [ התעלם ]   [ # 12 ]
עורך
RankRankRankRank

הי ג’ני,

אם תוכלי לחדד את השאלה? הלא אין תפקידך להבחין בקוקיז, אלא התפקיד של קליק בנק לזהות אותם, כביכול. כשלקוח נכנס דרך הלינק שלך, נרשם המידע הזה במחשב שלו (זו הקוקי), ומעתה והלאה, כל פעם שייכנס לאתר של המוצר, היוזר שלך יופיע כאפילייאט. עד שהקוקי תימחק ו/או הוא ייכנס דרך אפילייאט אחר.

שבת שלום,
טל

פרופיל

פורסם: 23 מאי 2008 20:28   [ התעלם ]   [ # 13 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

היי טל,

רשמת לי באחת מהתכתובות הקודמות “כשאת נכנסת דרך ההופ לינק שלך (תעתיקי אותו לכתובת ומחקי קוקיז לפני). למה התכוונת?

מופיע לי קוקיז במחשב של קליקבנק. אני מניחה שהתכוונת שאמחוק אותו אך האם קוקי זה מזהה אותי כאפיליאט ואז אם אמחוק אותו לא אזוהה או שקוקי זה מייצג את אותו מתחרה מתוחכם שאיך שהוא התחבר אלי?

אגב, שאלה נוספת שהתעוררה בעניין ה-TID. זיהיתי כל מילה בקמפיין שלי ונתתי לה TID בדסטיניישן בגוגל. כעת אני לא מצליחה למצוא כיצד לשנות את TID בקליקבנק כפי שנרשם/רשמתי בתחילה כך שאוכל לזהות איזו מילה זיכתה אותי במכירה. (להזכירך, בשיעור ציינתי שיצרתי TID בקליקבנק עוד לפני שידעתי אחרת).

ג’ני

פרופיל

פורסם: 24 מאי 2008 00:59   [ התעלם ]   [ # 14 ]
עורך
RankRankRankRank

או-קיי, הבנתי.
הקוקיז נרשמת במחשב שלך! לא של קליק בנק. שלך, כלקוחה פוטנציאלית. ביקשתי שתמחקי את הקוקיז כדי שנראה איזה לינק מופיע, ונדע שההופ לינק שלך באמת נרשם גם כשמישהו אחר (לקוח) נכנס למוצר דרך הלינק שלך, ולא שאנו רואים את היוזר שלך מכיון שנכנסת דרכו מקודם. זה נשמע מורכב רק בגלל ההתכתבות, זה למעשה פשוט מאוד.
אם את מוחקת קוקיז במחשב שלך זה לא משנה שום דבר לגבי איך שקליק בנק יזהה אותך כשמישהו אחר ייכנס דרך הלינק שלך כאפילייאט. רק אם הוא (הלקוח) ימחוק את הקוקיז שלך מהמחשב שלו לפני רכישת המוצר, אז לא תזוהי כאפילייאט. מקווה שזה קצת יותר ברור.
כנ"ל לגבי שאלתך בעניין ה TID. אינך צריכה לשנות שום דבר בקליק בנק, הדרך שבה את יוצרת שם הופ לינק לא נרשמת בשום מקום! זה רק כלי לנוחיותך שיוצר עבורך את הלינק. באותה מידה את יכולה ליצור אותו בעצמך (פשוט לכתוב ביעד של המודעה או המילה yourid.vendorid.hop.clickbank.net ). כשאנו פותחים TID נפרד לכל מילה בקמפיין, אנו מוסיפים להופלינק הנ"ל TID שונה לכל מילה. שימי לב שאת מעתיקה אותו נכון, זה צריך להראות בדיוק כך:
yourid.vendorid.hop.clickbank.net/?tid=12345678
באותיות קטנות, מקסימום 8 אותיות ו/או מספרים.

בהצלחה ושבת שלום,
טל

פרופיל