שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שינויים אחרונים של גוגל
פורסם: 15 מרץ 2011 22:25   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  43

אני בטוח ששמעתם על שינויים אחרונים באלגוריתם של גוגל לפני מספר שבועות. למי שלא שמע מצורף ציטוט ולינק לבלוג של גוגל בסוף ההודעה.
השאלה שלי: האם עדיין מועיל לקדם אתרים באמצעות מאמרים? זה מה שכותבים באינטרנט:
It USED TO BE authority sites like ezinearticles, and eHow, about.com, hubpages and squidoo had the advantage… but now Google is calling these sites “content farms” and are ranking
them lower.

מה מועיל לעשות היום לקידום האתרים שלי?

Here’s info from Google’s blog:
“Many of the changes we make are so subtle that very few people notice them. But in the last day or so we launched a pretty big algorithmic improvement to our ranking—a change that noticeably impacts 11.8% of our queries—and we wanted to let people know what’s going on. This update is designed to reduce rankings for low-quality sites—sites which are low-value add for users, copy content from other websites or sites that are just not very useful. At the same time, it will provide better rankings for high-quality sites—sites with original content and information such as research, in-depth reports, thoughtful analysis and so on.”
http://googleblog.blogspot.com/2011/02/finding-more-high-quality-sites-in.html

פרופיל

פורסם: 15 מרץ 2011 23:59   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

הכל נשאר בדיוק כמו שהיה שום דבר לא השתנה, רק באתרים כמו ehow שחטף את המכה הכי גדולה, שהם מוצפים בתוכן שהוא לא איכותי ולא מועיל יותר מדי, יש ירידה משמעותית בתנועה.
ההיפך, מאז השינוי שלהם אני דווקא התחלתי לקבל הרבה תנועה מ-ezine!

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2011 00:15   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

תודה עדי!
באותה הזדמנות אני רוצה לשאול אותך שאלה שאני שואל חברים בכירים:
מה אסטרטגיה שלך לבניית לינקים?
בקורס מדברים על שיטות שונות, אבל לא ממליצים על תהליך מסודר(blueprint)
כל כמה זמן את מייצר לינקים, כמה לינקים בכל פעם, מה הסוגים שלהם (אתרי edu, מאמרים, וידאו וכו’)
תודה,
דני

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2011 01:51   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אני אגיד לך מה אישית אני עושה:
1)מעלה מאמרים לספריות מאמרים, עם לינק אל עמודים שונים באתר שלי.
2)מעלה מאמרים לאתרי web 2.0 כמו סקווידו,האבפייג’ס וכו, גם כן עם לינק אל האתר שלי.
3)יוצרת פרופילים בפורומים, ומצרפת לינק בפרטי המשתמש.
4)משתתפת בפורומים וכמובן מוסיפה לינק בחתימה.
5)תגובות בבלוגים.
ועוד כמה דברים קטנים אבל כמו שאתה רואה אין משהו שונה ממה שלמדת בקורס, פשוט יש תוכנות שמזרזות עניינים זה הכל. כמה לינקים בונים ומתי? תמיד! וכמה שיותר.
אם התחלתה לבנות 10 לינקים ביום תמשיך ככה כל יום כל הזמן, עד שתקבל את התוצאות שתרצה.
אני מקווה שזה עונה על הכל smile

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2011 02:00   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

זה עונה כמעט על הכל. 
האם זה מועיל להוסיף את אותו מאמר לאתרי web 2.0 ולספריות מאמרים?
ודבר אחרון אם אפשר, המלצות על תוכנות שמזרזות עניינים.
תודה smile

פרופיל

פורסם: 16 מרץ 2011 06:14   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

להוסיף את אותו מאמר לכמה אתרים אפשרי, אבל יש כמה אתרים שמקפידים על כל הנושא של תוכן מועתק אז כדאי שלא תעשה את זה שם: ezine,hubpages,wordpress .
את התוכנות אתה יכול למצוא בחתימה שלי, אחת התוכנות היא ‘מארקט סמוראי’, בעיקר למחקר מילים ומעקב אחרי מיקומים במנועי החיפוש, והשניה היא ‘אסאיניוק’ שדרכה אפשר לעשות הרבה דברים בצורה די אוטומטית, הפצת מאמרים, יצירת משתמשים וכו. למרות שהתוכנה השנייה קצת קשה להבנה בהתחלה, היא ממש ממש מומלצת!

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 24 מרץ 2011 18:36   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  69

הי דני,
לגבי השינוי של גוגל, ואסטרטגיה ליצירת לינקים.
אני כותב מאמר לאתר על פי כללי ה On Page Seo (עשה חיפוש בגוגל לביטוי)
מחכה כמה ימים עד שבוע, כדי שגוגל יאנדקס את עמוד והוא יופיע בתוצאות.

אז אני כותב מאמרים לאתרי מאמרים - קודם Ezine, כי הם הכי בכירים, ושם לינק לאתר שלי. ואחרי שאישרו לי שם, מפרסם את אותו מאמר באתרים אחרים Go articles ועוד..
גם עם לינק לאתר שלי.
אני כותב מאמר בHubpages עם לינק לאתר, ואחר כך כותב מאמר ב Squidoo ובו קישור למאמר בHubpages…
אני כותב מאמר קצר בבלוגר, ובו לינק למאמר בEzine…
כותב מאמר קצר באתר חינמי ובו לינק אל בלוגר…

בכל אחד מהאחרונים (בלוגר, הב-פייגס, סקויידו, ואיזיין) אני עושה RSS לפרסום שלהם שם, עם יש הצעה לStumbeupon או Digg וכו.. אני עושה גם, לכל אחד מהם אני אשתדל לעשות bookmark
טוויטר, לייק, share

בקיצור ליצור רשת לינקים ולא לינקים חד מימדיים.
לינק לאתר, ולינקים נוספים ‘לחזק’ את העמוד ממנו הוצאתי לינק לאתר שלי.

עשיתי את זה לביטוי מסויים מוצר להסרת שיער, ואני שולט ב 3-4 מקומות ראשונים בגוגל לביטוי הנ"ל.

חושב לגוון את הרשת הנ"ל בכל פעם לעשות אותה קצת אחרת, כדי שלא תהיה תבנית קבועה.
רצוי לאתרים לייצר 3 לינקים ביום - כל יום.
רצוי ליצור לינקים מסוגים שונים - פייסבוק, טוויטר, יו-טיוב, מאמרים, פורומים, בלוגים, מדיה חברתית וכו.. סלט זה טוב.

פרופיל