שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

עזרה:איך אני שולח למשהו הזמנה לקנות מוצר שהוא רצה עליו הנחה?
פורסם: 27 מרץ 2011 22:29   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  43

המחיר שלי 212.5דולר הוא רוצה לקנות ב200 איך אני מביא לו משהו שיוכל ללחוץ ולהזמין את המוצר דרך EBAY מתאר לעצמי שהוא לא ישלח לי פשוט כסף דרך פיפל בלי משהו מEBAY

ומתי נגמר ההגבלה הזאת של 10 מוצרים אחרי החודש הראשון ? או אחרי חודש עוד פעם 10 מוצרים עד מתי זה ?

פרופיל

פורסם: 28 מרץ 2011 12:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank

Hi,I want pay now.Pls send me invice for the payment.
Thanks.

איך אני שולחח הזמנה לתשלום ?

פרופיל

פורסם: 28 מרץ 2011 17:38   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

היי
על מנת לשלוח Invoice חדש לקונה שהתחייב לרכוש את המוצר:
My eBay
מצד שמאל ללחוץ על Sold
כעת תראה את המוצר שמכרת - באותה שורה מצד ימין תהיה לך אופציה Send Invoice.
בהקשר לשאלה הראשונה שלך, תוכל להזין שם Discount (הנחה).

לגביי ההגבלות:
כל חודש החשבון שלך נבדק האם הוא “כשיר” להיות ללא הגבלות.
בעקרון ההגבלות יוסרו לאחר 3 חודשים בתנאי שביצעת מס’ מכירות מוצלחות ולא נפתח כנגדך קייס. כמו כן אתה יכול לראות את ההגבלות שלך וכיצד אתה יכול להסירן באמצעות כניסה ל Seller Dashboard ב- My eBay.

נקודה חשובה:
אני מניח שהינך מוכר חדש, אז קודם כל שיהיה בהצלחה…
דבר שני - אני קצת חשדן לגביי הבנאדם שכל כך להוט לשלם לך $200 בעבור המוצר, מהסיבה שאין לך פידבקים רבים (הסקתי זאת מההגבלה על החשבון) ודי נדיר שאנשים “תמימים” מוכנים לשלם סכום כזה למוכר עם פידבק נמוך.
החשדנות מתחזקת יותר בגלל עניין שליחת ה Invoice , עניין ה"לחץ" והאנגלית הקלוקלת:
“I want pay now”
בכל מקרה… תהיה זהיר. מאיזה מדינה הוא?

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 28 מרץ 2011 20:59   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

יש לו 100% פידבקים על קניות אז נראה לי שהוא אמין הוא מארה"ב אני לא מוצא איפה בידיוק אני לוחץ על Discount :S
הוא לא התחיב לקנות רק אמר לי בהודעה שהוא רוצה אם המחיר יהיה 207 דולר במקום 219 דולר ולשלוח לו הזמנה לפי הההנחה

פרופיל

פורסם: 28 מרץ 2011 22:19   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

אוקיי… שים לב לשלוח את המוצר בדואר רשום ולכתובת הפייפאל שלו בלבד.

יש לך 2 אופציות עיקריות לביצוע המכירה:
1. לומר לקונה שיתחייב לרכוש את המוצר (Commit to buy) אבל שלא ישלם, אלא שיחכה שתשלח לו Invoice חדש עם ההנחה כפי שרשמתי לך למעלה.
2. לפתוח מכירה חדשה בסגנון BIN במחיר של $207 דולר ולשלוח לו לינק על מנת שיוכל לרכוש באופן מיידי (שים לב שכדאי לך לפצל את הסכום במחיר המשלוח על מנת להגדיל רווח - כמובן שמחיר המשלוח צריך להיות הגיוני).

זכור שהעסקה “התבשלה” בeBay ולכן אסור לך על פי התקנון לסגור את העסקה מחוץ לeBay (זאת אומרת שאסור לך לשלוח לו דרישת תשלום דרך פייפאל בלבד, אלא לעשות את כל התהליך דרך eBay, דבר שמגדיל לך את ההוצאות/עמלות באופן משמעותי).

בהצלחה…

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…

פרופיל

פורסם: 28 מרץ 2011 23:13   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

ניסתי לראות את ההגבלו שלי בEBAY והוא רושם לי You are not eligible to access this feature.

מכירה חדשה אני כרגע לא יכול לפתוח בגלל ההגבלה על המשתמש שלי
ולא הבנתי איך אני שולח לו Invoice חדש עם הנחה על המוצר שפרסמתי כבר להגיד לו שיתחיב לקנות את המוצר שפרסמתי כבר ואחרי שהתחיב אני יעשה לו את ההנחה ?

פרופיל

פורסם: 29 מרץ 2011 00:37   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

1.כנראה בגלל שזה חשבון חדש אתה לא יכול להכנס לדשבורד.
בכל אופן כפי שכתבתי, תוך 3 חודשים שבהם התבצעו מכירות מוצלחות ללא קייס,
ההגבלות הללו יוסרו. סבלנות זה שם המשחק.

2. אם אתה לא יכול לפתוח מכירה חדשה/לא יכול לבצע שינוי במחיר המוצר - לך על האופציה הראשונה בתגובה הקודמת.

3. שליחת Invoice חדש תוכל לעשות ללקוח שהתחייב אך עדיין לא שילם, בדיוק כפי שכתבתי מקודם. כל עוד אף אחד לא התחייב לרכישה לא תוכל לראות את האופציה הזאת.
כאשר מישהו יתחייב תוכל לראות את האופציה בדיוק כפי שכתבתי מקודם, ושם תוכל לשנות את המחיר, להוריד, להעלות, להוסיף מס וכל דבר שתרצה....

בהצלחה,

חתימה 

פרופיל