שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

landing page or site
פורסם: 27 מאי 2008 00:50   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

שלום!
שאלתי היא:
בבחירת המוצר, האם זה יתרון או חיסרון, קיומו של אתר אינטרנט או רק דף נחיתה? הכוונה היא שהמוצר לא מוצג בדף הנחיתה הראשוני, אלא מתוך אחד הרובריקות הקיימות בתוך האתר.
אני חושב שזה יתרון, כי דף האתר מסביר על המוצר באופן כללי, ורק אח"כ הקונה נחשף לפריט הספציפי שבו הוא מעוניין, דבר שיכול להקנות לו ביטחון בקנייה. תקנו אותי אם אני טועה..

פרופיל

פורסם: 27 מאי 2008 03:27   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,

בד"כ אנו ממליצים על דפי נחיתה ספציפיים, ושיש בהם כמה שפחות לינקים שיוצאים למקום אחר מלבד דף תשלום או הרשמה. הסיבה היא שכל לינק כזה הוא פתח “לבריחה” של המכירה.
תחשוב על דף המכירה שאתה מקדם כעל סוכן המכירות שלך: איך הוא לא נותן לך לצאת מהחנות? או להחליף ערוץ? הוא משאיר אותך מרוכז בשיחה כי כל הסחת דעת עלולה להוציא אותך מהלך רוח של קנייה ולהחליט לוותר עליה.
דף נחיתה טוב בנוי כך, שמעבר לאיכות (והוא צריך להיות איכותי, לספק מידע באופן ברור ולהתאים עצמו לצרכי הלקוח, ועל כך אין וויכוח) הוא עושה שימוש בטקסט וגרפיקה כדי לנתב את הלקוח כמו חץ לכיוון המטרה, שהיא מכירה.
אתר כמו שאתה מתאר יעיל אם אתה משווק כאפילייאט כמה מוצרים דומים, ומשווה ביניהם: מחיר, שירות, תועלות ומאפיינים, ונותן איזשהי סקירה. כולם מרוויחים: הלקוח יכול לקבל החלטה מושכלת ולבחור במה שטוב ביותר עבורו, ואילו אתה תקבל עמלה לא חשוב מה הוא יחליט לקנות.
כמו בכל דבר, יש יתרונות וחסרונות. עוד קליק בדרך למכירה הנו גורם מעכב, מאידך עשוי להמיר טוב אם הדף בנוי היטב. כל זאת צריך להיות משולב בצורה הגיונית עם המוצר שאתה מוכר והכוונתו לקהל יעד. מניסיוני, כשאני משווקת לקהל ספציפי ופונה אליו באמצעות מודעה מאוד ממוקדת, אני משיגה תוצאות מעולות אם דף הנחיתה הוא ספציפי וממוקד, ואין בו אפשרויות בחירה. כשאני מנסה לתפוס מרובה, כמו בפתגם- אני אכן לא תופסת: אם אני מכוונת לדף שיש בו אפשרויות בחירה, ואפילו הן כתובות בצורה ברורה כתפריט במרכז הדף, אני מוכרת פחות טוב. מדוע?
זכור שמרבית הגולשים נוטשים דף אינטרנט 2 שניות לאחר שהגיעו אליו!! תפסת אותם בשתי השניות הללו - יופי. הצגת להם מידע לא מדויק למה שהם חיפשו: הם כבר לא כאן!

הרבה הצלחה,

טל

פרופיל

פורסם: 27 מאי 2008 04:45   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

grazi mile

פרופיל