שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

בבקשה עזרה יש בעיות עם PAYPAL
פורסם: 13 מאי 2011 15:47   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  43

עשיתי די הרבה כסף בזמן מאוד קצר אבל מסתבר שפרסמתי משהו שאסור לפרסם באיבי מה שקרה זה שמכרתי הרבה מאותו מוצר בסביבות 100
בגלל שאסור למכור את המוצר הזה איבי מחקה לי את המודעות הבעיה שמחקו לי גם כאלה שמכרתי להם עכשיו אנשים עצבנים והדרופשיפר לא עושה לי חיים קלים לוקח לו הרבה זמן לשלוח יש כאלה שמחכים כבר חודש וכל הזמן שואלים איפה המוצר פתחו נגדי 13 קיסים בגלל זה ו7 מהם נסגרו
חלק מחזיר את הכסף חלק מביא להם טרקין נמבר פשוט והם סוגרים
עכשיו כל הקיסים האלה דרך איבי פתחו ויש לי קיס אחד דרך PAYPAL פתוח עכשיו ביקשו ממני להביא פרטים רישיון דרכון חשבון ששילמתי והם אמרו שהם יבטלו את ההגבלה אחרי שהבאתי להם אמרו שהם לא רוצים לעבוד איתי יותר והכסף שיש לי שם השתחרר אחרי 180 יום אם לא יהיה בעיות
מה אני יכול לעשות הכי טוב שהלקוחות יהיו מרוצים ולפחות בפידבק לא יתנו לי שלילי למה זה נראה לי עינין של זמן עד שפידבקים השלילים יתחילו להגיע בינתים הכל טוב אני עומד על 17 פידבקים חיובים והביאו לי כמה פידבקים טובים על אותו מוצר אז מה כדי לי לעשות חוץ מכמובן להחזיר לכולם את הכסף שיכניס אותי להפסדים כבדים כי המוצרים לכולם בדרך כבר פשוט עינין של זמן עד שיגיע

פרופיל

פורסם: 16 מאי 2011 15:07   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  287

אתה קופץ על הרבה נושאים
וקצת קשה להבין מה קרה לך…

1)נראה שטיפלת בלקוחות שמחכים למוצר בגלל ההתנהלות של הספק
2)מה פייפאל ביקשו ממך? זה לא ברור
3)היה נראה שהבעיה שלך זה מוצרים שאסור לפרסם, אבל אז אתה מדבר על הגבלה.
איזו הגבלה?
4)אם אתה לא יכול לספק להם את הסחורה אז אתה תצטרך להחזיר להם את הכסף, אני לא רואה דרך אחרת לעקוף את זה…

חתימה 

[

פרופיל

פורסם: 21 מאי 2011 00:20   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

בקיצור, מה שנשלח תביא להם את מספר המעקב, אם שלחת בדואר לא רשום זה בעיה, תהיה פתוח ותגיד את זה ואת זמן המשלוח הצפוי ואם זה לא יגיע אתה צריך להחזיר להם את הכסף.

לגבי ה 180 יום, אני לא חושב שיש לך מה לעשות חוץ מלחכות.

באופן ככלי נראה לי שאתה בברוך עם היוזר והזהות הנוכחית להמשך עבודה אם קיבלת חסימות של לא מוכנים לעבוד איתך יותר, יש אנשים שמצליחים להחזיר סטאטוס כזה לתקין, אבל לי אין ידע בנושא, אתה צריך למצא מישהו שעבר את זה.

מה המוצר הבעייתי היה? נרגילות וציוד שלהם כמו טעמים?

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל