שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה בקשר ל CTR
פורסם: 30 אוקטובר 2007 21:24   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

אהלן מה קורה,

בקמפיין הראשון שלי לא ידעתי ש CONTENT NETWORK צריך להיות מכובה..

וזה רושם אצלי 70,000 impresions שזה בערך 95% מסך כל החיפושים,מה שהוריד לי את ה CTR הכללי ל 0.48
שזה ממש לא טוב..כי איך שהבנתי זה מוריד לי את ה QUALITY SCORE ,
ועכשיו שבאתי לעשות קמפיין חדש GOOGLE מציג לי BIDDING מטורפים של מינימום 0.50 עד 5 דולר למילה..
השאלה שלי היא כזאת: איך אני יכול להציל את ה CTR הכללי שלי? עשיתי עוד קמפיין כשעכשיו אני יותר חכם ,וה CTR שלו זה 3% בערך וזה העלה לי את הכללי ל 0.49 (העלה ב 0.01) עכשיו זה לא נראה לי ריאלי שלא להגיד בזבוז מטורף של כסף רק להעלות איכשהו את ה CTR ,האם אפשר לסגור את החשבון שלי ב ADWORDS ולהתחיל חדש?
או שיש הצעות נוספות אשמח לשמוע.

תודה
ג’וני

חתימה 

dance like nobody’s watching ,sing like nobody’s hearing, live as though heaven on earth !

פרופיל

פורסם: 30 אוקטובר 2007 23:45   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  16

הי,

איפה אני רואה את QS שלי?
האם הוא מקוטלג ע"פ: מודעה או קמפיין או מילת חיפוש?

תודה,

מתן

פרופיל

פורסם: 31 אוקטובר 2007 05:24   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ג’וני,

ראשית, אין צורך להיבהל. ההיסטוריה שלך בגוגל קצרה מאוד, החשבון שלך כמפרסם עדיין לא יציב והאמן לי שלא תהיה לזה השפעה לטווח רחוק בצורה שמצריכה פתיחת חשבון חדש.

מעבר לכך מדובר רק בקמפיין אחד, וראיתי כבר CTR גרועים מזה בחיי, אני לא נבהלתsmile
אם בכל זאת אתה רוצה לפתוח דף חדש, זה רעיון מצוין. השהה את הקמפיין הנוכחי, פתח קמפיין חדש וכבה את רשת התוכן. אח"כ חזור ומחק את הקמפיין הראשוני, כדי שלא ישפיע על כל החשבון שלך.

לגבי ה Quality Score - זה מושג רחב שנדבר עליו בשיעור הקרוב, אני בכוונה לא מתחילה את הנושא הזה בפורום כי נוטים לייחס לו תכונות “מיסטיות” כשלמעשה הוא כולל שיקלול של כל מיני משתנים, וביניהם כמה זמן נמשך הקמפיין שלך וכד’. נושא חשוב שאין לי רצון ללמד על רגל אחת.
אל תתחילו לחפש ציון כללי לקמפיין כי אין כזה בנמצא, למרות שגוגל כן מחזיק “ציון” לכל קמפיין. נדבר על כך, אני מבטיחה…

מתן - אתה יכול לחשוף ציון איכות פר מילת מפתח.

לא שכחנו את רשת התוכן - אנו רק מתעלמים ממנה כרגע. נלמד איך לפרסם בה ביעילות רבהsmile

הרבה הצלחה ולילה טוב!

טל

פרופיל

פורסם: 31 אוקטובר 2007 19:15   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  5

היי טל,

סבבה תודה.

חתימה 

dance like nobody’s watching ,sing like nobody’s hearing, live as though heaven on earth !

פרופיל