שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

האם Site Explorer הוא עד כדי כך לא מדויק?
פורסם: 09 אוגוסט 2011 02:47   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  144

אחרי שבדקתי את האתר שלי מצאתי שלפי הכלי לבדיקת מספר לינקים מורה שיש רק 33 לינקים באתר שלי, ןבנהם רק 19 לינקים נכנסים מאתרים אחרים.
ראוי לציין שהאתר שלי מכיל מעל ל 70 דפים שכל אחד מהדפים יש לינק לדף הראשי ולינקים לדפים פנמיים אחרים בנושאים דומים הערכה שלי שהאתר מכיל מספר מאות של לינקים פנמיים.
וזה בנוסף לכמה עשרות ואולי יותר ממאה לינקים נכנסים מאתרי בלוגים ופורומים שונים בניהם תפוז, וואלה, Y NET ועוד… וזאת בנוסף למספר נאה של אתרים פרטים שביצעתי איתם החלפת קישורים.
האם הכלי SITE EXPLORER הוא עד כדי כך לא מדויק?

אגב להפתעתי דווקה את הלינקים שבחתימה שלי מהפורום שלנו למרות שמדובר בכתובת ללא מילת מפתח הוא כן סופר.

חתימה 

אימון אישי

פרופיל

פורסם: 09 אוגוסט 2011 03:28   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

אם אתה מדבר על האתר שבחתימה אז יש לו בסביבות ה-200 אלף לפי seo quake.
וגם הוא לא הכי מדוייק, מה שהייתי ממליצה זה לא להסתכל על כמה לינקים יש לך כי אף פעם לא תדע מספר מדוייק, תבדוק מיקומים וכמה עוד צריך כדי להגיע לאן שרצית.. הרבה יותר חשוב ומעניין!

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 09 אוגוסט 2011 16:38   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  144

עדי תודה על התשובה שלך.
עכשיו אפשר לשאול אם הכלי לא אמין עד שהוא מזייף בעשרות ומאות אחוזים אז למה להשתמש בו?

חתימה 

אימון אישי

פרופיל

פורסם: 10 אוגוסט 2011 01:37   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  193

כי בדר"כ הוא כן אמור לדייק smile
אני משתמשת ‘במארקט סמוראי’ - תוכל למצוא אותה בחתימה שלי.
היא גם נותנת נתונים מדוייקים יותר מכל תוכנה אחרת שראיתי עד היום, וגם כמובן אפשר לעשות בה עוד שימושים מצויינים.מומלצת בחום.
ושוב, כמו שאמרתי תנסה להתרכז פחות בכמות הלינקים,או כמה לינקים מנועי החיפוש מראים לך- זה סתם מרדף אחרי הזנב של עצמך לדעתי.

חתימה 

קידום אתרים בגוגל

פרופיל

פורסם: 03 ספטמבר 2011 07:22   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  456

לגבי הכלים השונים לבדיקת קישורים:
SEOQuake מוציא קישורים מיאהו. (אמין לשיקוף מנועי החיפוש יותר איכותי לחו"ל מאשר לארץ)
Open Site Explorer / SeoMoz - יש להם סורק עצמאי, הוא עובד יותר טוב על אתרים גדולים ועל ארה"ב, הוא לא משהו באתרים קטנים, הסורק שלו מוגבל.
Majestic Seo - נחשב הכלי האיכותי ביותר, בעל המאגר הגדול ביותר של לינקים, הוא מצויין למחקר מתחרים. הוא יקדים את סריקת מונעי החיפוש בחלק מהזמן.
WebMaster Tools - יכול לשקף לך את הקישורים שגוגל מצא על האתר שלך בלבד. (גם לבינג יש משהו דומה ואמור להכיל את כל הקישורים).

לסיכום:
לראות על האתר שלך בכלים של מנועי החיפוש.
לראות קישורים של אתרים אחרים בMajestic Seo.

חתימה 

SEMMonitor.com - כלי מחקר מתחרים בארץ

יומו של משווק - קידום אתרים ושיווק אינטרנט לסוגיו כולל שיווק שותפים.

קורס חינם “מחזון לרווח ראשון” באתר, ליווי צעד אחד צעד!מתחרים בארץ

פרופיל