שלום לחברי הפורום,
ברשותי שם דומיין עם סיומת co.il שכמובן רכשתי מאחת הספקיות כאן בארץ.
האם ניתן להעביר את הדומיין לאירוח ב GoDaddy?
ואם כן, אשמח אם ניתן לקבל הסבר…
המון תודה,
אילן.
תקנה את הדומין בארץ
תבצע UNLOACK לכתובת כדי שתוכל להפנות אותה לשרת אחר
תשנה את כתובת ה- DNS של האתר לכתובת של גו דדי.
תבדוק ב- Hosting Control את כתובת ה- DNS
אלו הכתובות שאני מכיר
ns01.domaincontrol.com
ns02.domaincontrol.com
אחרי 24-48 שעות האתר יעודכן בכל רחבי האינטרנט בכתובות החדשות ותוכל לעבוד עליו במערכת של גו דדי
כמובן שבתוך גו דדי יש אתה צריך להוסיף את הדומין לרשימות שלך תחת Add Domain
עוד שאלה באותו נושא:
למעשה, אני מעוניין להעביר אתר קיים (כבר כמה שנים) מאירוח בישראל לאירוח בגו-דדי…
1. למעשה אני צריך “לנטרל” את האתר הנוכחי, להעביר את הדומיין לאירוח בגו-דדי ורק לאחר קבלת אישור, להעביר את החומרים הכתובים בו, לעצב אותו וכד’… נכון?
2. האם גוגל עלול שלא למצוא את האתר מספר ימים כך שהדבר יפגע בו?
האם יש דרך טובה יותר מזו שהעליתי כאן?
3. האם עצם זה שאירוח לאתר ישראלי co.il מתארח בארה"ב לא יפגע בדירוג שלו?
יש עם זה קצת בעיות
צריך לעשות את זה בצורה טובה כדי לא לאבד את הדירוג בגוגל.
קודם כל אתה יכול להקים את כל האופרציה בגודדי כולל התקנת הדומיין ורק אח"כ לבצע הפניה של האתר מישראל לגודדי.
תחפש באינטרנט מהי הצורה הטובה ביותר להעברת דומין בין ספקים ותגלה עולם ומלואו.
תבדוק גם את מהירות התגובה של גודדי מול הארץ. ישנם חברות אחסון אתרים יותר מהירים מגודדי לתעבורת אינטרנט בארץ
היי,
אני רוצה להעביר דומיין ישראלי לגודדי. שיניתי את ה-DNS בניהול הדומיין לאלו של גודדי. לא מצאתי אף אופצייה של ADD DOMAIN אבל כן מצאתי TRANSFER DOMAIN. אני לא בטוחה שזה השירות שאני מחפשת (נראה לי שהעברת הדומיין מתכוונת להעברת הניהול של הדומיין לגודדי), בכל מקרה גם באופציית ההעברה לא ניתן להעביר דומיינים עם סיומת ישראלית.
בקיצור, איך באופן פרקטי ניתן להפנות דומיין ישראלי להוסטינג שבגודדי?
הכל אפשרי וזה גם עובד
לאחר ההפניה של ה- DNS של הדומיין הישראלי לכתובת ה- DNS שלך בגודדי
יש להיכנס לחלון ניהול הדומינים תחת https://hostingmanager.secureserver.net
תיכנסי ל- Domain Manager על ידי לחיצה על Domains Configure Hosted Domains
בחלון שנפתח יש בצד ימין לחצן Add Domain
תוסיפי את הדומין שלך הישראלי ושימי אותו תחת Folder חדש כדי לשא יתערבב עם דומיינים אחרים
וזהו.
כל מה שנשאר זה להתקין וורדפרס
מתנצל על הסאגה שאינה נגמרת ובכ"ז יש לי עוד שאלה/הבהרה:
האתר הישראלי שלי כיום עובד ופעיל כבר כמה שנים.
נניח שאסתדר עם העברת/הפניית הדומיין לגודדי - הבעיה היא: כיצד אני יכול להכין את כל התכנים מראש בגודדי ללא כתובת דומיין קיימת? חשוב לי להדגיש שיש לי כבר כמה אתרים פעילים בגודדי אבל לכולם רכשתי קודם דומיין (בגודדי), אחסנתי אותם בגודדי ורק לאחר מכן הקמתי/בניתי/הכנסתי תכנים?
איך עושים זאת ללא דומיין קיים בגודדי?
לי יש שאלה נוספת בנושא:
העברתי את הדומיין הישראלי לגודדי, הגדרתי לו דטהבייס, התקנתי עליו וורדפרס.
1. הוא לא נמצא ברשימת הדומיינים שלי סגודדי ואני רואה אותו רק כשאני נכנסת ל LAUNCH בהוסטינג ומשם לדטהבייס ול-SQL.
2. כשאני מקלידה אותו בשורת הכתובת בדפדפן אני מקבלת תגובה שהאתר לא קיים (באקספלורר וגם בכרום).
זה הדומיין: getadog.co.il והתקנתי עליו וורדפרס כדי לעשות נסיונות על ה theam של אתר האפיליאייט הראשון שלי, כדי שלא לעשות דברים שלא אוכל לתקן.
ועכשיו אני קצת תקועה על איזה שינוי שאני מתה לבצע… :[
אז… הצילו?
עכשיו כשהכל צריך להיות בסדר, והDNS מוגדר כראוי, ונפתח דטהבייס ובהתאמה גם הותקן וורדפרס, האתר נראה ככה: http://www.getadog.co.il/.
זאת אומרת, לא נראה.
פניתי עם זה לתמיכה של גודדי והם הנחו אותי לנקות את המחשב מוירוסים וממרגלים. נו, באמת..
גם במחשבים אחרים זה לא עולה, ניסיתי.
גם הסרתי את הדטהבייס מה-SQL והתקנתי מחדש. למרות שהם אומרים שהכל בסדר מבחינתם ושהם מצליחים לראות את האתר עם תבנית וורדפרס בסיסית עדיין כתוב בעמוד הלבן שנפתח שיש בעיה עם הגדרות הדטהבייס.
מישהו מזהה את הבעיה?
הייתי מציע להסיר את הוורדפרס ולבדוק שגם הטבלאות של ה SQL נמחקו ואח"כ להתקין חדש.
האם את מתקינה וורדפרס בעברית או אנגלית ?
האם את משתמשת בהתקנה של גודדי או שלך?
עשיתי את זה. רק שווידאתי שאין שום דטהבייס ב SQL שקשור לדומיין הבעייתי ואין שום וורדפרס שמותקן על שמו, עשיתי התקנה מחדש.
הוורדפרס הור באנגלית, דרך “הוסף אפליקציה” של גודדי.