שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שירות לקוחות של EBAY - איך מגיעים אליו ??????
פורסם: 13 דצמבר 2011 07:12   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

שלום לכולם !
חברים יקרים ! רציתי לשאול שאלה די חשובה לגבי ה EBAY :
איך אפשר להגיע לשירות לקוחות שלהם האמיתיים ? הכוונה לא לשירות אוטומטי שאין לו תועלת ,
הכוונה היא למקרה שבו הזמנתי GPS ואחרי שגיליתי תקלה שלחתי אותו למוכר בחזרה ( כי הרי יש אחריות ) ועם דואר רשום , הוא אמר אחרי חודש שלא קיבל כלום , מה עושים ?
איך אפשר לקלקל לו את התדמית ולהתלונן עליו , כי הרי עברו יותר מ45 ימי עסקים מאז הקניה .
אז איך אפשר להגיע לשירות לקוחות של EBAY ,ניסיתי כמה פעמים ותמיד אני מגיע לשירות אוטומטי וגם יש שם רק אפשרויות לבחור את העיסקאות האחרונות בלבד.

פרופיל

פורסם: 13 דצמבר 2011 07:55   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

תשמע… זאת נקודת תורפה של איביי (לצערי).
ככל הנראה שירות הלקוחות הטלפוני של איביי עברו לאאוטסורסינג בהודו
(בגלל זה לכולם יש מבטא אהה?!?!?) והמצב ממש על הפנים.
בכל אופן - אני לא בטוח שבטלפון יוכלו לעזור לך, וזה אומר שחשוב שבעתיים לפעול על פי המדיניות של איביי, לעניינך:
האם פתחת קייס באיביי? האם יצרת באמצעותו קשר עם המוכר? מה ה return policy של המוצר הספציפי?

בכל אופן אני ממליץ להשקיע את המאמצים בכך שיחזור אלייך הכסף וקצת פחות בלקלקל את התדמית של המוכר, זאת אומרת שבמקרה הגרוע ביותר, שהמוכר משקר או באמת לא קיבל את המוצר, תיגש לדואר ותפתח תלונה, הם יבדקו, יפשפשו, יתעכבו ועוד ועוד, אבל אם באמת המוצר אבד בדואר - תקבל את כספך חזרה (עד סכום הביטוח המקסימלי של דואר רשום).

בהצלחה,

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל

פורסם: 13 דצמבר 2011 08:42   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  89

הייתי כבר בדואר והם עשו חקירה במקרה שלי , והכן הגיעו למסקנה שכן הגיע אליו.
לגבי ביטוח ( אין שום ביטוח - כל הדואר הרשום הזה זה סתם חארטה אחד גדול ) - זה עוד טיפ קטן לכולם ( נקודת תורפה לדואר ישראלי ) .
אלא אם כן אתה שולח בדואר רשום עם ביטוח בכוונה וזה עולה משהו כמו 96 ש"ח במקרה של המשלוח שלי - GPS ששוקל 150 גרם בערץ או יותר .
אז מה ?????? המוצר עצמו עולה משהו כמו 200 ש"ח אז לשלם מראש על המשלוח בלבד חצי מחיר מהמוצר ???? זה כבר לא שווה .
עזוב , ככה לומדים בחיים , השיעור הזה עלה לי משהו כמו 200 ש"ח אבל זה שיעור .
אז הנה יש גם נקודות תורפה ל EBAY - טוב לדעת ולא רק לי אלא לכולם פה בפורום.
וטוב יעשו אנשים אם יקראו מפה כל מני מקרים וילמדו מאנשים אחרים ומהטעויות שלהם .
בקיצור ולסיכום אני רוצה להגיד שבינתיים אני קונה מוצרים אחרי הבדיקה בארץ באתרים של ZAP ו KAMA ואחרי שאני עושה קצת שיעורי בית וחקירות קטנות לגבי המחיר של מוצר מסויים .ואחרי זה אני קונה מEBAY רק אם זה משתלם ואחרי זה בכל זאת יש סיכון כמו בכל דבר אחר .יחד עם זאת עם כל האחריות אתה קונה מוצר מסויים ומקווה שיהיה בסדר.
גם אם המוכר אמין ובאמת מתקן לך אותו ושולח בחזרה אחרי תיקון ועלות של משלוח שאתה משלם , בכל זאת זה כאב ראש לא קטן .
לכן כאשר קונים דברים צריכים לקחת סיכונים וחישובים כאלו ואחרים לפני הקניה .

פרופיל