שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

דחוף! דחוף! מוכר פתח לי קייס לביטול מכירה בטעות איך לסגור את הקייס ושאוכל לשלם ולקנ
פורסם: 19 דצמבר 2011 04:29   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  304

קניתי מוצר ולפני ששילמתי המוכר פתח לי קייס וכששאלתי מדוע הסביר לי שבטעות. ביקשתי ממנו לסגור את הקייס ומיד אשלם לו אבל הוא כתב לי שרק אחרי שאסכים לסגור את הקייס נוכל להמשיך במכירה האם זה תירוץ ואני אתקע בלי המוצר? זה חשוב לי מאד (הוא בשבילי כמו דרופשיפר אני חייב את המוצר)או שגם אם אסכים לסגירת הקייס אוכל להמשיך במכירה?מה אני אמור לעשות?
מחכה לעזרתכם דחוף!!!
נ.ב. אני אסיר תודה לכם מנהלי וחברי הפורום על כך שיש עם מי להתיעץ כשיש בעיות וסתם בשביל הידע עזרתכם היא חלק גדול מבנית החשבון שלי!!!
חזקי

פרופיל

פורסם: 19 דצמבר 2011 04:48   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

אין לך מה לפחד בכלל.
אם אתה רוצה להמשיך במכירה פשוט תשלם לו. הוא בכל מקרה לא יכול לסגור את הקייס בלי הסכמה שלך.

פרופיל

פורסם: 19 דצמבר 2011 16:56   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

הוא החזיר לי את הכסף מה לעשות עם המכירה לסגור?או להתעלם? אם אני לא מגיב זה משנה לדרגות שלי?

פרופיל

פורסם: 19 דצמבר 2011 17:41   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

לך זה לא משנה.
למה הוא החזיר לך את הכסף?

פרופיל

פורסם: 19 דצמבר 2011 18:23   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

הוא הסכים לשלוח לי לכתובת אחרת(הוא כעין דרופשיפר בשבילי)ושאל את איבי והם ענו לו שישלח רק לכתובת המעודכנת בפיפל.
בעיקרון אתה ממליץ להשתמש באיביי עצמו כדרופשיפר אם אני מוצא מוצר שאני מרוויח עליו?

פרופיל

פורסם: 20 דצמבר 2011 07:43   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  586

באופן עקרוני זה נוגד את המדיניות של איביי, זה תלוי בסמנטיקה.

השיטה המומלצת לעבודה היא למצוא את אותו “ספק/דרופשיפר” באיביי, ליצור עמו קשר טוב, לבדוק אותו פעם/פעמיים ולהתחיל לעבוד איתו off-ebay.
הוא ישלם פחות עמלות ואתה תרוויח מוצרים במחיר הרבה יותר טוב.
הדגש בשיטה זו היא האמינות ביניכם!

חתימה 

גיל לקטוש - מומחה SEO ושיווק באינטרנט. רוצה להופיע בעמוד הראשון בגוגל? אני אראה לך איך…
עקבו אחריי ב: Facebook | Google Plus | Linkedin

פרופיל