שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

QS מצוין אך המודעה איננה מוצגת
פורסם: 31 אוקטובר 2007 19:18   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46

היי טל,

1. באחת ממילות המפתח כשהצבעתי על האייקון שלידה קיבלתי הודעה שלמרות שהמודעה שלי מוצגת הציון שלה הוא לא גבוה מספיק כדי להציגה בדף הראשון של התוצאות? האם אני מבין מזה שיש כאן ציון של מודעה ולא רק ציון של מילת המפתח, ה QS? ה QS שלי למילה זו הוא “great” המינימום ביד הוא 0.21 ש"ח והמקסימום ביד שנתתי הוא 0.85 ש"ח. איך זה קורה ומה עלי לעשות כדי שהמודעה כן תוצג עבור מילה זו?

2. אותו הדבר קיבלתי עם מילה אחרת שה QS שלה הוא “ok” מינימום ביד 0.42 ש"ח והמקסימום שנתתי הוא 0.85 ש"ח.

3. במספר מילות מפתח קיבלתי הודעה שהמודעה מוצגת ושה QS שלה הוא “great” אך בפועל לא הייתה גם לא פעם אחת שהמודעה הוצגה עבור מילות מפתח אלו. לא מדובר במילים נדירות כך שלא נראה לי סביר שאפילו פעם אחת לא חיפשו אחת ממילות מפתח אלו. מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

בתודה רבה,
פז

פרופיל

פורסם: 31 אוקטובר 2007 23:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank

היי טל,

התשובלה לשאלות 1 ו 2 ששאלתי ברורה לי. דירוג המודעה הוא פונקציה של הביד המקסימלי ושל ה QS. עדיין נשארת השאלה השלישית וכן האם יש דרך שאדע כמה עלי להציע כדי להיות במקום הראשון כשה QS שלי מצוין?

פרופיל

פורסם: 31 אוקטובר 2007 23:49   [ התעלם ]   [ # 2 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי פז,

נכון אבל לא מדויק, יש הבדל בין מיקום המודעה ודירוגה, כאשר דירוג המודעה נקבע עפ"י
CTR, QS, Max Bid והיסטוריה. דירוג המודעה קובע את מיקומה ואת העלות הממשית לקליק. מיקום המודעה ייקבע עפ"י Max Bid (בשיקלול QS) ו CTR.

ההיסטוריה חשובה כאן מאחר ואתה מפרסם חדש, אין לך כ"כ היסטוריה. נכתב על כך בפורום.

3. אתה לא יכול לדעת מראש כמה יהיה עלייך לשלם כדי להופיע במקום הראשון, כי גוגל אינו חושף מה המשקל שהוא נותן לכל אחד מהמשתנים.
תמיד צריך לשאוף ל CTR הכי גבוה שאפשר כדי להוריד עלויות ולעלות במיקומים.
ה CTR הוא משתנה מאוד חשוב בקמפיין שלך.

הרבה הצלחה,

טל

פרופיל

פורסם: 31 אוקטובר 2007 23:59   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank

היי טל,

תודה רבה. נשארה שאלה שלא ענית לי עליה ואני מצרף אותה כאן:

במספר מילות מפתח קיבלתי הודעה שהמודעה מוצגת ושה QS שלה הוא “great” אך בפועל לא הייתה גם לא פעם אחת שהמודעה הוצגה עבור מילות מפתח אלו. לא מדובר במילים נדירות כך שלא נראה לי סביר שאפילו פעם אחת לא חיפשו אחת ממילות מפתח אלו. מה אני יכול לעשות במקרה כזה?

פרופיל

פורסם: 01 נובמבר 2007 00:10   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank

הי פז,

תעשה Ad Preview ותבדוק אם אתה רואה את המודעה שלך.
אם אתה רואה אותה, כנראה שבכל זאת היא מופיעה אך לא מחפשים את הביטוי, או שהביטוי פופולרי אבל יש לך מילה אחרת מקבילה (נניח, התאמה אחרת) שמפעילה את החיפוש הזה.
אם אינך רואה אותה, הרי שהיא לא מופיעה.

טל

פרופיל

פורסם: 01 נובמבר 2007 03:18   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  27

איך עושים ?Ad Preview

חתימה 

Remember Luke, the Force will always be with you

פרופיל

פורסם: 01 נובמבר 2007 13:31   [ התעלם ]   [ # 6 ]
עורך
RankRankRankRank

הי מוטי,

בחשבון האדוורדס שלך,
בלשונית Tools בלינק Ad Diagnostic tool , הקלד מילת מפתח והגדר אזור גיאוגרפי ותחום בגוגל (תחום, למשל: google.com).

זהו דף לצפייה בלבד, עבור מפרסמי אדוורדס, שעוזר לראות היכן המודעה מופיעה, מבלי לצבור הופעות עבור המפרסם ולהוריד את ה CTR. הלינקים בדף לא עובדים, זה לצפייה בלבד.

יום טוב,

נתראה היום בשיעור

טל

פרופיל