שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חיפוש מוצרים בנישה
פורסם: 04 פברואר 2012 18:32   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

שלום כולם!
בחרתי נישה של מוצרים לשיפור החיים בתחומים שונים של בריאות, ספורט, תזונה, והייטק. האם ישנן תוכניות שותפים מסויימות שעוסקות המוצרים הללו? אם לא איפה אני יכול למצוא את המוצרים? ואם אני מוצא את המוצרים ואותו עסק לא עובד עם תוכניות שותפים?

פרופיל

פורסם: 05 פברואר 2012 00:28   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  144

שלום לך.
לדעתי צריך להיות מלא תוכניות שותפים מתאימים.
אם אתה עובד בשפה העברית אני מציע לך להירשם ולערוך חיפוש באתר סקינדו
http://www.sekindo.co.il/
ישנם עוד אתרים אחרים שמפיצים תוכניות שותפים. הבעיה אייתם זה שהם מסננים את הנרשמים. אם אתה עובד בשפה האנגלית חיפוש קצר בגוגל תמצא גם שם תוכניות שותפים ללא בעיה.

הערה קצרה שנרשמים. בארץ החברות הגדולות לא מרשות לכול אחד להירשם כשווק תוכניות שותפים למעט חברת “סקינדו” שאצלם אין סינון.

בכול מקרה כשתגיע לשיעור האחרון של הסדרה שם דור יסביר איך אתה יכול לשלב תוכניות שותפים באתר נישה שלך.

דבר נוסף שעלי לידע אותך. שיש לי אתר שנפל לגמרי בתוצאות החיפוש של גוגל כמה ימים אחרי ששמתי “לינקים אפיליאייטים” שמובילים לתכניות שותפים כך שמצד אחד מלמדים כאן בקורס הזה לעשות את זה אבל מצד שני אישית אני לא ממליץ.

בהצלחה

חתימה 

אימון אישי

פרופיל

פורסם: 05 פברואר 2012 06:10   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  10

תודה על התגובה smile
לא הבנתי, מדוע נפל האתר? ומה הבעיתיות עם לינקים איפלייטים?

פרופיל

פורסם: 05 פברואר 2012 18:28   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  144

האמת שגם אני לא בטוח שזה היתה הסיבה לנפילת האתר.
לצערי זה בלתי אפשרי לתקשר עם גוגל. יש מספר השערות לגבי האתר שלי. אני מתבסס על “הנחיות למנהלי אתרים” של גוגל.
http://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=iw&answer=35769

כתוב שם ואני מצטט “הימנע מדפי ‘סף’ הנוצרים רק לצורך מנועי החיפוש, או גישות Cookie Cutter אחרות כגון תוכניות שותפים” (סוף ציטוט). בהתחשב בעובדה שהיום גוגל סוגר חשבונות ללא שום התראה מראש של אנשים שמנסים לשווק את התוכניות האלה ע"י קישור ישר ב Google AdWords אתה יכול לראות גם בפורום של “פרסום ממומן” כאן בקליקים מלא תלמידים שנפלו בזה ונסגרו להם חשבונות לצמיתות. יתכן שגוגל זיהה לינק שמוביל לדף ששיך לחברה של תוכניות שותפים הוא מגיע למסקנה שמטרתו של האתר הוא להפנות גולשים לאותו תוכנית שותפים ואין בו מספיק “חוויה לגולש”. כמובן אני יכול להראות לך גם אתרים שנמצאים בדף הראשון שיש להם לינקים כאלה. לכן אני לא יכול להיות כל כך בטוח שזו הסיבה. אבל “מי שכבר נכווה ברותחים נזהר גם בפושרים”.
בכול מקרה בקליקים בשיעור “הקמת בלוג רווחי” מלמדים כן לעשות את זה. אבל בשיעור של “שיווק תוכניות שותפים מלמדים בפירוש שלא לעשות כך אלא להשתמש בשיטות אחרות.

חתימה 

אימון אישי

פרופיל