שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

משהו שאף פעם לא העזתי לשאול בנוגע למחקר מילים.
פורסם: 07 פברואר 2012 02:47   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  251

אוקיי, אז ככה.

אני עכשיו התחלתי במחקר מילים, ויש משהו שאני רוצה לברר בנוגע לבחירת מילות המפתח.
האם אני צריך שכל מילות המפתח באתר שלי יחוגו סביב אותו נושא ספציפי?
או שאפשר שהמילות מפתח יהיו סביב אותו נושא באופן כללי?

אני אתן דוגמא,
אם למשל אני רוצה להקים אתר רווחי בנושא מתכונים לארוחות ערב, האם זה בסדר מבחינת קידום האתר לבחור במילים כאלו:
Quick dinner ideas, Romantic Dinner Recipes, Simple recipes for dinner.

סך הכל הכל חג סביב אותו נושא שזה מתכונים לארוחות ערב, אבל זה לא ממוקד,
כי מילת מפתח אחת מדברת על רעיונות לארוחת ערב, מילת מפתח אחרת מדברת על מתכונים לארוחות ערב רומנטיות וכן הלאה.
אז האם זה מספיק טוב וממוקד לכתוב על כל מילת מפתח כזו מאמר באתר שלי, או שאני צריך לבחור מילים שיותר קרובות זו לזו מבחינת הנושא שלהן?

למשל:
Romantic Dinner Recipes, Amazing Romantic Dinner Recipes, Easy Romantic Dinner Recipes… וכו’.

תודה רבה.

פרופיל

פורסם: 07 פברואר 2012 18:03   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  30

היי אורן,

כמובן שבאופן כללי עדיף מילות חיפוש הכי קרובות לנושא בו אתה מתמקד. אך במקרה הספציפי שרשמת עם מילות המפתח שלמעלה אפשר בהחלט להשתמש למטרה של הנישה “מתכונים לארוחות ערב” כמובן שיש לבדוק גם את כמות החיפושים על המילים שרשמת בחלק העליו של ההודעה אל מול החלק השני. אם מצאת שהמילים בחלק העליון יותר מבוקשות ע"י המחפשים בהחלט תוכל להשתמש בהן!

אני אגלה לך סוד קטן: הפאנץ’ הוא בהקדמה. תשנה את ההקדמה של האתר\המוצר שאתה רוצה לתת שלכאורה מיועדת לאותו קהל היעד. במקרה הזה אפשר להגיד שזה קל מאוד לעשות זאת.

בהצלחה!

חתימה 

מנכ"ל “במה קטנה”
הבמה הקטנה המקום של הזמרים המתחילים
http://www.bamaktana.com

פרופיל

פורסם: 07 פברואר 2012 23:40   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  251

היי מושיק,
תודה רבה על התשובה.
לא הבנתי למה אתה מתכוון ב- “לשנות את ההקדמה”.
אתה יכול לתת לי דוגמא?

תודה רבה,
אורן.

פרופיל

פורסם: 07 פברואר 2012 23:46   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  30

מבחינת מילות החיפוש שרשמת למעלה מדובר בקהל מסויים שחיפש לדוגמא “ארוחת ערב רומנטית”. במידה והחלטת לעשות פרסום ממומן עבור מילות החיפוש האלו עליך להתייחס לקהל היעד שהגיע אליך מכיוון שזה מה שהוא חיפש. המוצר שלך נשאר אותו מוצר אך עליהם להבין איך מילות החיפוש שהקישו מתקשרות למוצר שאתה משווק להם. בהקדמה למשל אפשר לכתוב משהו בסגנון: “רוצה לפנק את חברה שלך בארוחת ערב רומנטית? 10 המתכונים לארוחת ערב רומנטית הם כל מה שתצטרך” מדובר למעשה בסוג של פידבק ללקוח שמסביר לו למה הוא הגיע למקום שהגיע. (האתר שלך או המוצר שלך) ואיך המוצר שלך יכול לתת לו מענה בהקשר למילות החיפוש שחיפש בגוגל.

חתימה 

מנכ"ל “במה קטנה”
הבמה הקטנה המקום של הזמרים המתחילים
http://www.bamaktana.com

פרופיל