קודם כל זה האתר שלי כרגע:
http://natural-healing-paths.com/
אני בשיעור 9.1 בקורס של הקמת האתר. סידרתי את זה הכי טוב שהצלחתי, מה שלא עשיתי ואיך ששיחקתי עם זה לא הצלחתי לסדר בדיוק את הפרסומות מתחת לכותרת איך שדור הסביר, הצלחתי רק לשים אותם מעל הכותרת.
ניסיתי להוסיף את הקוד של הטבלה כדי לשים שני פירסומות זו לצד זו, אבל זה עשה לי רק בלאגן זה איכשהו הפך לי את המודעה העליונה ממודעה של שלוש מודעות למודעה של שתי מודעות(!) . אני חייב לציין שלמרות הפורום הרבה מההסברים לוקים בחסר.
בכל אופן, איך אני כן מסדר שתהיה שם טבלה?
והאם האתר בסדר/סביר/ /טוב או דורש שיפור? ( אני אשים עוד פירסומת קטנה של לינקים ליד הבר הצדדי במידה ולא אצליח לסדר את הטבלה.)
מה שגם בשיעור האחרון דור הזכיר את כל הנושא של בניית לינקים שיעבירו למוצרים כלשהם ממקומות כמו קליקבנק ואמאזון, וזה דווקא תחום שמאוד מתאים לאתר שלי ועל זה אני יותר בונה מהמודעות של גוגל, אבל אין מספיק מידע על זה! איך אני משלים את הידע הזה?
שלישית, אם יש חברה שמוכרת מוצרים כלשהם אבל אין להם תוכנית שותפים, איך אני פונה אליהם במידה ואני מעוניין לשווק את המוצרים שלהם מאחר ואני אישית משתמש בהם ומאמין בהם?
ודבר אחרון- מאחר והאתר עוסק בנושאי בריאות , נדמה לי שיש איזשהו מסמך שמצהיר שהמידע שבאתר הוא לא תחליף להתייעצות מקצועית עם רופא וכו’....איפה אני משיג דבר כזה?
תודה
אור
שלום אורח! אנא בצע