שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מספר המתחרים ( האתרים ) הסופי
פורסם: 22 אפריל 2012 23:53   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  16

שלום רב

שמי חיים זזק, תלמיד חדש מירושלים, דור שביט מסביר בצורה נהדרת איך מוצאים את מספר המתחרים ( האתרים ) עד לשלב הסופי בו הולכים לעמוד האחרון בתוצאות גוגל ולפתע מספרם צונח. ליתר דיוק, גוגל אינו מציג תוצאות דומות . הבעיה היא שההבדל במספר רב של מקרים הוא גם דרסטי וגם קריטי. אני עובד לפי ההוראות ובמקרים רבים במקום כ 90 אלף מתחרים המספרים צונחים למספר מאות בודדות. כדי אולי להרחיב או להסביר .
האם סביר גם להשתמש באתר של אלקסה ALEXA לטובת בדיקת חוזקם של אתרים שונים , במיוחד ש OPEN SITE EXPLORER מאפשר רק בדיקה של 3 אתרים ביום.
בתודה מראש, חיים זזק

פרופיל

פורסם: 23 אפריל 2012 15:00   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

מקור הצניחה הוא בביטוי החיפוש.
אם למשל אתה מקים אתר בנושא אילוף כלבי רוטווילר לקפוץ דרך כדור אש, המתחרים הישירים שלך יהיו אלו שהביטוי המדויק נמצא בכותרת המאמר.
אתרים כאלו יש הרבה פחות מאשר אתרים בהם מוזכרים כלבי רוטווילר רוטווילר הקופצים דרך כדורי אש.

אתה יכול להשתמש גם בalexa , אבל אל תתעכב יותר מדי. תן משקל יותר גדול לביקוש (חיפושים) ותמשיך הלאה.

פרופיל

פורסם: 23 אפריל 2012 20:31   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

תודה על התשובה
הכוונה בצניחה היא כאשר כבר אני בודק תוצאות של גוגל עבור הביטוי המדוייק המופיע אך ורק בכותרת. אבל כאשר מחפשים את עמוד התוצאות האחרון בגוגל אז לעיתים מתרחשת כיביכול צניחה נוספת במספר האתרים המתחרים.
תודה בכל מקרה , אני ממשיך הלאה

פרופיל

פורסם: 06 יוני 2012 20:22   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank

בהקשר הנ"ל

אם למשל הזנתי בגוגל את ה URL של התוצאה של המתחרה הראשון לרוב הוא יזרוק אותי לדף הספציפי לו אין יותר מידי חיפושים .אך כאשר אמחוק מה URL את שאר הדפים עד דף הבית ואבצע חיפוש ( עם גרשיים כמובן ) התוצאות עולות בצורה רצינית ביותר .
לא כ"כ הבנתי לפי מה להתחשב . בתוצאות לדף הספציפי של מתחרה או לדף הביית של אותו מתחרה ?

פרופיל

פורסם: 06 יוני 2012 21:42   [ התעלם ]   [ # 4 ]
מנהל
RankRankRankRank

מה שחשוב הוא מילות המפתח ולא עמודים ספציפיים או אפילו עמוד הבית.

פרופיל

פורסם: 07 יוני 2012 03:51   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר חדש
Rank

בשיעור דור בדק כמה לינקים מקושרים לאתר באמצעות חיפוש (עם גרשיים)
ה URL בגוגל
ובדיקת התוצאות שכמובן כוללות גם לינקים פנימיים ( מאותו דומיין )
מעבר לכך עוד פרמטר שמוזכר לבדיקת כניסה לאתר הינו כמות הלינקים
הנכנסים לאותו מתחרה מדומיינים חצוניים , הוא עשה זאת באמצעות YAHOO SITEEXPLORER ואמר בהמשך כי שווה להיכנס לנישה מסויימת אם למתחרינו smile
יש בין עשרות למאות בודדות של לינקים נכנסים.
אני חורש ומחפש תכנות מקבילות שנותנות לי את הנתונים הללו . אך רובם ככולם עולות כסף.
כרגע אין לי דרך לדעת את הפרמטר הנ"ל ואני דיי תקוע בעניין
יש פתרון בהנחה בעברתי על כל הפורום של השיעור השני ?

פרופיל

פורסם: 07 יוני 2012 12:37   [ התעלם ]   [ # 6 ]
מנהל
RankRankRankRank

opensiteexplorer נותן מידע לגבי לינקים נכנסים.
הגרסה החינמית שלו מספיקה.

פרופיל