שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

ביטוי החיפוש בפועל
פורסם: 02 נובמבר 2007 15:12   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46

היי טל בוקר טוב,

1. הפקתי דו"ח באדוורדס של Search Query Report כדי לראות את הביטוי בפועל שהמקליקים על המודעה שלי רושמים בתיבת החיפוש בגוגל. ליד שתיים שלוש מילות מפתח אני מקבל שהביטוי שהוקלד בפועל הוא: 67 other unique queries. למה זה לא נותן לי את הביטוי בפועל והאם יש דרך לדעת אותו בכל זאת?
2.איך אני יכול לראות בדו"ח (לוא דווקא דו"ח Search Query Report) את ה QS?

תודה רבה,
פז

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2007 15:56   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי פז,

אכן, לא כל ה Queries מוצגים בדו"ח, אבל אני מציעה לך שאם כבר אספת את הנתונים הללו, תתמקד במה שכן הצלחת להוציא, זה גם ככה הרבה עבודה: אם אתה מוסיף מילים חדשות לקמפיין על סמך הדו"ח עלייך להתאים אותן לקבוצת המודעות הרלוונטית או לפתוח חדשה.

בכל מקרה לא הייתי פותחת כ"כ הרבה קבוצות חדשות בקמפיין כי יהיה לך קשה לעקוב אחריהן:
אם אני רוצה לדעת אם מילה מביאה להמרות, אני צריכה לתת לה לרוץ לפחות 100 פעמים לפני שאני מוחקת אותה. תחשוב שיש לך כבר מעל 100 מילים, תכפיל את זה וקיבלת: הרבה זמן והתעסקות לעקוב אחר הקמפיין כשאתה עדיין בשלבי למידה, ויש עוד דינמיקות שתלמד בדרך.

2. על מנת לראות QS היכנס לקבוצת המודעות, לחץ על הלינק customize columns ומשם על Show quality score .

שבת שלום,

טל

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2007 16:27   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46

היי טל,

תודה רבה.
לעניין ה QS התכוונתי אם יש דרך לראות אותו במסגרת הדו"חות של גוגל ולא מתוך מילות המפתח. הסיבה היא שבמילות המפתח אני צריך לעמוד כל פעם על האייקון שליד המילה כדי לראות את ה QS שלה ואילו בדו"ח אוכל לראות ריכוז בטבלה שבמסגרתה אראה גם את ה QS ליד מילת המפתח.

שבת שלום,
פז

פרופיל

פורסם: 02 נובמבר 2007 16:46   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי פז,

אינך צריך לעמוד על האייקון שליד המילה על מנת לראות את ה QS שלה.
אם פתחת את האופציה Show QS , הוא מוצג מייד עם פתיחת האד גרופ ליד כל אחת מהמילים, בטור.

שבת שלום,

טל

פרופיל