קודם כל תודה.
לגבי מוניטיזציה שמתי שם כבר לינקים ובאנרים של אדסנס ותכניות שותפים למיניהן, איך לעשות ככה שהאתר יביא כסף?… בינתיים לא מצאתי פתרון יצירתי במיוחד.
הקורס של השיווק החינמי נותן בעיקר פתרונות לפייסבוק ויוטיוב לבעלי עסקים שמוכרים מוצרים משלהם ועל איך ליצור תדמית, לא היו שם טיפיים ממשיים מה לעשות עם אתרים שמבוססים על מוצרים שהם לא שלי ובעלי תכנים כליים.
אשמח לטיפים בנושא, כי נכון לעכשיו איני רואה דרך לעשות זאת מלבד ספאם בפייסבוק ובמייל. להריץ קמפיין באדוורדרס אני בינתיים לא רוצה לעשות כי חבל לי על הכסף וזה לא הגיוני לשלם מחיר מלא על קליק למקרה שמישהו אולי ילחץ על מודעה אצלי ואני אקבל רק אחוז כלשהו.
יש לי שם באנרים של אדסנס, וויסל וסקינדו. מוזר שזה לא מוצג אצלך ואצלי כן… יש מצב שיש לי איזה באג באתר או איזה הגדרה שלא כולם יכולים לראות את זה?
איזה עוד אפשרויות יש שהאתר שלי יופיע בתוצאות החיפוש הראשונות? מן הסתם לא חסר אתרים בסגנון, אך לא ראיתי בינהם משהו שהוא שונה בהרבה מבחית מבנה או תוכן.
שוב שלום,
עשיתי אתר באנגלית, השני שלי בינתיים.... אשמח גם כאן לחוות דעת מקצועית והאם יש הצעות לשיפור. רציתי גם לשאול למה הבאנרים של אדסנס לא מופיעים כאשר נכנסים לקטגוריות בתפריט?