שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חוות דעת על אתר
פורסם: 29 ספטמבר 2012 18:44   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  33

שלום חברים,

בשעה טובה הצלחתי להקים אתר בעבריתgrin הייתי רוצה לשמוע חוות דעת, הצעות לשיפור או כל עצה וטיפ שימושי לפני שאני עושה פעולות קידום כלשהן.

הנה הלינק:

http://seret-tov.com/

תודה מראש

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2012 00:29   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

רעיון נחמד. עיצוב טוב.
אהבתי את האייקון.

now show me the money!

איך אתה עושה מוניטיזציה?

(רשימת שינדלר ו “זכור אותי לנצח” באותה קטגוריה?? smile )

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2012 03:52   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

קודם כל תודה.
לגבי מוניטיזציה שמתי שם כבר לינקים ובאנרים של אדסנס ותכניות שותפים למיניהן, איך לעשות ככה שהאתר יביא כסף?… בינתיים לא מצאתי פתרון יצירתי במיוחד.
הקורס של השיווק החינמי נותן בעיקר פתרונות לפייסבוק ויוטיוב לבעלי עסקים שמוכרים מוצרים משלהם ועל איך ליצור תדמית, לא היו שם טיפיים ממשיים מה לעשות עם אתרים שמבוססים על מוצרים שהם לא שלי ובעלי תכנים כליים.
אשמח לטיפים בנושא, כי נכון לעכשיו איני רואה דרך לעשות זאת מלבד ספאם בפייסבוק ובמייל. להריץ קמפיין באדוורדרס אני בינתיים לא רוצה לעשות כי חבל לי על הכסף וזה לא הגיוני לשלם מחיר מלא על קליק למקרה שמישהו אולי ילחץ על מודעה אצלי ואני אקבל רק אחוז כלשהו.

תודה מראש

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2012 04:18   [ התעלם ]   [ # 3 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

לא ראיתי פרסומות באתר שלך. אולי הן לא מוצגות לי.

אם אתה בעיקר מרוויח מאדסנס ותכניות שותפים “לייט”, לא כדאי יהיה לך להריץ קמפיינים באדוורדס (וגם לא חוקי אם אתה משתמש באדסנס).

בשיעורים הראשונים של “תנועה חינמית”, יש טיפים לשווק חינמי של האתר. בגדול הרעיון הוא לקשר כמה שיותר אתרים לאתר שלך.

פרופיל

פורסם: 30 ספטמבר 2012 05:13   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

יש לי שם באנרים של אדסנס, וויסל וסקינדו. מוזר שזה לא מוצג אצלך ואצלי כן… יש מצב שיש לי איזה באג באתר או איזה הגדרה שלא כולם יכולים לראות את זה?
איזה עוד אפשרויות יש שהאתר שלי יופיע בתוצאות החיפוש הראשונות? מן הסתם לא חסר אתרים בסגנון, אך לא ראיתי בינהם משהו שהוא שונה בהרבה מבחית מבנה או תוכן.

פרופיל

פורסם: 02 אוקטובר 2012 17:15   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר
RankRank

שוב שלום,
עשיתי אתר באנגלית, השני שלי בינתיים.... אשמח גם כאן לחוות דעת מקצועית והאם יש הצעות לשיפור. רציתי גם לשאול למה הבאנרים של אדסנס לא מופיעים כאשר נכנסים לקטגוריות בתפריט?

תודה מראש, הנה הלינק
http://best-fast-recipes-online.info/

פרופיל