שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מישהו פה עושה רשימת דיוור בעברית?…איזה חברה תומכת בצורה הכי טובה בעברית?
פורסם: 03 ינואר 2011 00:02   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  153

מישהו פה עושה רשימת דיוור בעברית?...איזה חברה תומכת בצורה הכי טובה בעברית?
האם aweber תומכת בעברית?…
שמעתי שאולי getresponse תומכת ....מישהו פה ניסה את הגרסת דמו שלהם ?
תודה!

חתימה 

אם מעניין אותך יש פה אתר על לימוד גיטרה

ועל אקורדים לגיטרה

פרופיל

פורסם: 03 ינואר 2011 00:35   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

הנה התשובות:
1. חברת Aweber אינה תומכת בעברית
2. חברת Getresponse תומכת תמיכה חלקית (הודעות וכותרות ניתנות בעברית אך הממשק עצמו באנגלית)
3. חברה שכולה מבוססת על השפה העברית ( צוין בקורס) היא חברת רב מסר (http://www.responder.co.il/)
4. הייתי רוצה קצת להרחיב את השאלה: האם יש משהו מכל תלמידי המכללה שהצליח ליצור רשימת דיוור רווחית ויציבה? אני אישית ניסיתי ליצור רשימה אך נכשלתי. האם יש משהו שכן הצליח?

אשמח לתשובה גם על שאלתי,
תודה רבה סתיו

פרופיל

פורסם: 03 ינואר 2011 15:38   [ התעלם ]   [ # 2 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

הי סתיו
את יכולה לפרט? במה נכשלת?

פרופיל

פורסם: 28 נובמבר 2012 16:52   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

היי, אני יכול להגיד לכם שאני משתמש ב- Get Response. הרשימה שלי בעברית ועובד בסדר גמור. הבעיה היחידה שאני רואה עם Get Response היא, שהממשק הוא באמת באנגלית ולכן לפעמים קורים דברים מוזרים למכתבים. בכל מקרה, אחרי שמתרגלים, לומדים להשתמש ולעבוד ביעילות עם GR. אני מאד ממליץ עליהם, אין לי מילה רגע להגיד על ההתנהלות או השירות עצמו.

סתיו, לי יש רשימת דיוור שאכן יוצרת הכנסות… השאלה היא, למה בדיוק אתה מתכוון? יש לי אתר ואנשים נרשמים משם לרשימת הדיוור. המכתבים מייצרים פה ושם “מכירות”. אני יחסית חדש בתחום ולכן אני בטוח שככל שהזמן יעבור אחוזי ההמרה יהיו גבוהים יותר ויותר. בלי קשר, אני לא יודע מה המשמעות של “יציבה”. אם אני לא עושה שיווק אקטיבי, כמות ההרשמות ביום יורדת ביותר מחצי… אז יש עבודה.

אשמח לעזור לך בעצות עד כמה שאוכל smile

חתימה 

מלמד אנשים איך לייצר הכנסה פסיבית משטח נדל"ן אינטרנטי. לעוד פרטים, היכנסו http://mybbil.com/

פרופיל