שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

רן, הצלחת לבלבל אותי…
פורסם: 25 מאי 2011 10:54   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  6

עד השיעור של דפי הנחיתה חשבתי שאני מבין פחות או יותר את העקרון,
אבל השיעור הזה קצת בילבל אותי ת’אמת.

אמרנו שצריך אתר תוכן שיתן ערך ללקוח, ושם נשים מודעות/באנרים/קישורים למוצרים.
אבל בפועל אנו מפנים את הלקוחות ישר לף הנחיתה, שבעצם לא נותן שום ערך ואי אפשר ללכת מהדף לשום מקום אחר מלבד לקישור של האפיליאייט.

אז בשביל מה צריך את האתר אם בכלל לא מפנים אליו? רק בשביל להגיד שיש אתר?

ואם כך בשביל מה צריך בכלל את דף הנחיתה? 
אפשר להפנות ישר לקישור של האפיליאייט, דף הנחיתה הוא רק עוד משוכה בדרך, ואנחנו נותנים ללקוח עוד זמן להתחרט וללכת. הקישור של האפיליאייט יהיה תמיד יותר טוב משלי מבחינה שיווקית.

פרופיל

פורסם: 06 דצמבר 2012 20:08   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  29

היי, אני לא רן אבל יש לי קצת ניסיון עם הדבר ומכיוון שאף אחד לא עונה לך, אני אנסה.

הסיבה שמפנים לדף נחיתה היא, שאם נפנה לאתר והגולש לא יקנה/ילחץ על לינק האפילייט/ לא יכנס לרשימת הדיוור- איבדנו אותו לתמיד.

זאת בדיוק הסיבה שבדף הנחיתה אין עוד אפשרות חוץ מלהירשם, אין הסחות דעת.

מרגע שהוא נרשם בדף הנחיתה הוא נכנס לדיוור הישיר שלך ומשם סיכויי המכירה שלך עולים במאות אחוזים.

האמת, לא צריך אתר אם אתה לא מפנה אליו.

אני מכיר 2 יתרונות לאתר. יתרון ראשון הוא להפנות לאתר ממכתבי הדיוור כדי להראות ללקוח הפוטנציאלי שיש משהו מעבר, יש “ערך” מסוים מעבר למכתב.
היתרון השני הוא, שאולי תקבל טראפיק לאתר.. טראפיק אורגני או בשיווק חינמי.. החלטה שלך אם להשתמש או לא.

שוב, לדעתי, ממש לא חובה אתר.

לגבי הפנייה ישירות ללינק האפילייט, יכול להיות שלזמן קצר הרעיון הוא לא רע כי באמת הוא ימכור יותר טוב מהדיוור שלך. מצד שני, אם הוא בדיוור שלך- הוא שלך לתמיד (עד שהוא יצא, אם בכלל) ואז תוכל “לחפור” לו על המוצר הספציפי הזה ואף עוד מוצרים בעתיד…

מקווה שעזרתי.

חתימה 

מלמד אנשים איך לייצר הכנסה פסיבית משטח נדל"ן אינטרנטי. לעוד פרטים, היכנסו http://mybbil.com/

פרופיל