שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

לאחר טעות נוראית של מתחיל, לקוח שקיבל refund לא מחזיר את המוצר
פורסם: 29 יוני 2008 03:54   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

עשיתי טעות של מתחילים ורכשתי 3 אוזניות מחברה סינית. על אף שהם אמרו לי שהן מקוריות הן הגיעו לא בתוך אריזה מקורית (או אפילו לא מקורית) של המוצר אלא סתם ככה בשקית ובכלל לא נראו משהו. במקום לדרוש מיד להחזיר להם את המוצר, אני בטיפשותי אמרתי לעצמי “טוב, אני אנסה למכור אותן ככה ואם לא יילך אז אני אנסה להחזיר אותן לחברה הסינית”. לקח לי די הרבה זמן להעלות אותן גם בגלל עצלות וגם כי היו לי בעיות עם האוקטיבה, בכל מקרה העיליתי זוג אוזניות אחד בתור פיילוט, בליסטינג הראיתי תמונה של אוזניות בלבד, לא כתבתי שהן מקוריות ולא כתבתי שהן אטומות בקופסא. כתבתי שהן never been used והשתמשתי במילה new פעם אחת, אחרי הכל מבחינתי הן חדשות מהספק.
כמה אנשים שמו עליהן bid ולאחר איזה שבוע הן כבר היו אצל הזוכה. מיד אני מקבל ממנו מייל “רימית! הן לא חדשות בכלל! אני לא מאמין ששיקרת! אני כל כך כועס! אני רוצה refund עכשיו!”. די נלחצתי מזה ושלחתי לו מייל חזרה, אמרתי “אני כל כך מצטער, הספק אמר לי שהן חדשות, בלה בלה בלה..”, בכל מקרה הוא כתב לי שאם אני אחזיר לו את הכסף עד למחרת הוא לא ישאיר לי פידבק שלילי וביקש שאני ארשום לו את הכתובת שלי. אני כמו טאטאל’ה החזרתי לו את הכסף ונתתי לו את הכתובת שלי ועכשיו כבר איזה שבוע שהוא לא עונה לי למיילים ואני לא יודע אם הוא שלח אותן, לא שלח אותן, אם הוא בכלל מתכוון לשלוח אותן.

בקיצור, גדולי אי ביי, עזרו לי!

פרופיל

פורסם: 29 יוני 2008 22:52   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

היי ניצן,
בעיה מוכרת, עצובה וכואבת.
מה הנזק? כמו עלו האזניות? השאלה היא האם אתה מאמין שהספק יקבל אותן חזרה תמורת החזר? תחשוב גם על עלויות המשלוח שתצטרף להחזיר ללקוח + עלויות שליחה לספק. האם זה שווה את זה? לא בטוח.

בהצלחה בהמשך,
תומר.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 30 יוני 2008 01:51   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

כל זוג אוזניות עלה לי 160$. זה יהיה שווה את המשלוח מהקונה אליי בחזרה וגם להחזיר לו את עלויות המשלוח אבל אני ממש בספק שהספק יסכים לקבל אותן חזרה ולתת לי החזר.
מקסימום אני אמכור אותן כמשומשות במצב טוב ואצמצם הפסדים אבל אני בהחלט רוצה אותן בחזרה מהקונה.
מה עושים אם הוא לא עונה לי למיילים?

פרופיל

פורסם: 30 יוני 2008 05:30   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

חשוב גם לזכור את השליחה חזרה לספק… גם עלות מסוימת.

אני לא מאמין שהלקוח יחזיר את המוצר אחרי שקיבל את כספו, אבל שווה להמשיך ולנסות.

בכל מקרה, מטעויות לומדים, ותלמד לפעם הבאה.

לא נורא.

בהצלחה,
תומר.

חתימה 

תומר חן,

פרופיל

פורסם: 30 יוני 2008 06:30   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

אי אפשר להתלונן עליו לאי ביי או משהו? הוא פשוט ייצא מזה נקי?

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2008 21:53   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

בד"כ לא.

מצטער ובהצלחה,
תומר.

חתימה 

תומר חן,

פרופיל