עשיתי טעות של מתחילים ורכשתי 3 אוזניות מחברה סינית. על אף שהם אמרו לי שהן מקוריות הן הגיעו לא בתוך אריזה מקורית (או אפילו לא מקורית) של המוצר אלא סתם ככה בשקית ובכלל לא נראו משהו. במקום לדרוש מיד להחזיר להם את המוצר, אני בטיפשותי אמרתי לעצמי “טוב, אני אנסה למכור אותן ככה ואם לא יילך אז אני אנסה להחזיר אותן לחברה הסינית”. לקח לי די הרבה זמן להעלות אותן גם בגלל עצלות וגם כי היו לי בעיות עם האוקטיבה, בכל מקרה העיליתי זוג אוזניות אחד בתור פיילוט, בליסטינג הראיתי תמונה של אוזניות בלבד, לא כתבתי שהן מקוריות ולא כתבתי שהן אטומות בקופסא. כתבתי שהן never been used והשתמשתי במילה new פעם אחת, אחרי הכל מבחינתי הן חדשות מהספק.
כמה אנשים שמו עליהן bid ולאחר איזה שבוע הן כבר היו אצל הזוכה. מיד אני מקבל ממנו מייל “רימית! הן לא חדשות בכלל! אני לא מאמין ששיקרת! אני כל כך כועס! אני רוצה refund עכשיו!”. די נלחצתי מזה ושלחתי לו מייל חזרה, אמרתי “אני כל כך מצטער, הספק אמר לי שהן חדשות, בלה בלה בלה..”, בכל מקרה הוא כתב לי שאם אני אחזיר לו את הכסף עד למחרת הוא לא ישאיר לי פידבק שלילי וביקש שאני ארשום לו את הכתובת שלי. אני כמו טאטאל’ה החזרתי לו את הכסף ונתתי לו את הכתובת שלי ועכשיו כבר איזה שבוע שהוא לא עונה לי למיילים ואני לא יודע אם הוא שלח אותן, לא שלח אותן, אם הוא בכלל מתכוון לשלוח אותן.
בקיצור, גדולי אי ביי, עזרו לי!
שלום אורח! אנא בצע