שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

גוגל לא מאשרים לי מודעות
פורסם: 30 יוני 2008 23:18   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

היי טל.
ביומיים באחרונים שיניתי 2 קמפיינים ככה שישתמשו בHLOLA, כלומר שיניתי להם את כתובת היעד.
היום קיבלתי אי מייל מגוגל שכל מה ששיניתי לא מאושר עקב כך שהכתובת לא תואמת ל דיספליי URL. אז בדקתי את זה בעצמי וזה כן תואם!
אח"כ המשכתי לקבל אי מיילים על כל מיני מודעות שגוגל לא אישר לי - אבל מה שמוזר זה שהמודעות הם בקמפיינים שפתחתי לפני שנה! והקמפיינים בכלל ב PAUSE.
מה דעתך?

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2008 00:19   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ארז,
כל המודעות שגוגל לא אישר לך והן מלפני שנה ובכלל ב pause - כדאי שתעבור עליהן ותראה שאין שם משהו שגוגל אוסר (כמו סוגי המוצרים שאנו יודעים שאסור לפרסם, הימורים, הורדות וכו’, או טקסט שגוגל לא מתיר להשתמש בו וכן הלאה), ובמקרה כזה מחק אותן.
המודעות ששינית ל hlola - האם בכתובת הדיספליי רשמת hlola ? (שאז זה באמת לא תואם!) או את הכתובת שאליה יגיע הגולש לאחר הקליק (שזה נניח האתר של הוונדור)? במקרה השני זה כן תואם ולא אמורה להיות לגוגל בעיה עם זה.

טל

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2008 06:47   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  50

לטל וארז,
היתה לי ולעוד כמה ח’ברה בעיה דומה. גוגל מדווח שמודעות מסויימות עם URL של לולה לא עובדות. כשבודקים בפועל נראה שאין בעיה איתן, אבל יכול להיות שגוגל “סימן” את לולה משום מה.

בכל מקרה, דיברנו עם רן על זה והוא מודע לבעיה.

אני מציע לארז לדבר איתו בכל מקרה, כדי שיהיה מודע להיקף הבעיה.

מקווה שהבעיה תפתר בקרוב.

בהצלחה
אסף

ואגב טל..
מחכה לתשובתך על ההודעה הנוספת ששלחתי אתמול. smile

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2008 13:13   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  21

אסף וטל, תודה.
טוב לדעת שאני לא היחיד שנתקל בזה ואם רן מודע לזה אז אני יותר רגוע.
טל התוכן של המודעות לפני שנה שהוצגו לי באמת עם תוכן לא מאושר לפרסום (הייתי חדש)
אז תודה

פרופיל

פורסם: 01 יולי 2008 16:19   [ התעלם ]   [ # 4 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

או-קיי, זה מסביר את המודעות הישנות. גוגל פשוט עבר על החשבון שלך והתריע על מה שהוא ראה באותו רגע.
לגבי המודעות עם hlola, אסף תתודה על העידכון, זה מסביר את הבעיה. אני חייבת לאמר שאצלי אף מודעה לא סומנה בהקשר הזה. מקווה שזה ייפר בקרוב.

טל

פרופיל

פורסם: 03 יולי 2008 18:06   [ התעלם ]   [ # 5 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  20

היי רן או טל !

אני עובדת עם לולה כבר כמה חודשים ולא הייתה לי בעיה, אבל היום גוגל עצרו לי מודעות בטענה שה-URL לא עובד כאשר אני משנה לקישור שלי מקליק בנק אין בעיה.

מה עושים???

רותי

פרופיל