שלום חברים.
למי שנמעס לקדם מוצרים בקליקבנק אני מזמין אותו להתנסות קצת בתחום הלידים. ולא סתם בלידים אלא באחד התחומים הנפוצים. הסלולארי!
למי שלא יודע תחום הסלולארי בעיקר זה של רינגטונים הוא תחום מאוד תחרותי ומאוד לוהט (אנשים עושים שם הרבה כסף)
עכשיו, אני יודע מה אתם חושבים שזה קצת גדול עליכם להכנס לנישה הזאת כי השחקנים הגדולים נמצאים שם ויהיה קשה להתחרות שם.
בגלל זה אני מציע שתקדמו את המוצר שלי שהוא תחת נישה בנישה של הסלולארי. אני לא אומר שאין גם פה תחרות רק שהיא קטנה יותר ואפשר להכנס ואפילו להרוויח לא רע ואל הדרך להתנסות בלידים וללמוד את הנישה של הסלולרים.
השירות שלי הוא בדיחות לטלפון סלולארי. ויש לי עמוד נחיתה שממיר 6.5% (משהו שאני מאוד גאה בו
אני מצרף גם תצלום מסך לספקנים
את העמוד עצמו ניתן לראות פה
השירות הוא רק לארה"ב (רק אמריאקים יכולים להרשם שירות)
למי שמעוניין להצטרף ולקדם את השירות יכול להצטרף adsmarket.com ולקדם אותו , (בקרוב יהיה ניתן לקדם גם ב shareasale.com )
העמלה לכל ליד היא $3.10 . אני יעשה בשבילכם קצת מתמטיקה
אם עלות לקליק 10 סנט הרי 100 קליקים זה 10$
מתוך 100 קליקים 6% נרשמים(שזה אחוז ההרמה של העמוד) שזה אומר 6 לידים (6* 3.1$ = 18.6$)
הרווחתם 8.6$ כלומר ROI של 86%
כמובן שאפשר להשיג מחיר זול יותר לקליק זה כבר תלוי בכם
, איך שאתם עושים מחקר מילים
אני יכול לספק לכם מילים שממירות.
כל הנתונים המסופקים כאן , הם נתונים אמיתיים מקמפיינים PPC שעשיתי ביאהו.
אז זהו אני מקווה שהשכלתם קצת . ומאחל בהצלחה לכל מי שיצטרף לקדם את שירות הבדיחות לסלולארי.
פליקס
נ.ב.
יש לי גם שירות אסטרולוגיה בSMS שגם הוא נמצא בadsmarket.com והוא מיועד לקהל הישראלי, את השירות הזה מקדמים בעיקר בבאנרים והוא גם עובד לא רע.
שלום אורח! אנא בצע