שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה לגביי בחירת מוצרים בקליקבנק
פורסם: 24 יולי 2008 23:24   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  17

שלום לכולם,

יש לי שאלה לגביי שיעור מס 2
האם אני יכול לבחור מוצר מקליקבנק ואז לבדוק אם לנישה שהוא מתאים לה יש מספיק חיפושים ב- WORDTRACKER ?האם אני יכול לעבוד גם בצורה הזאת?

תודה

פרופיל

פורסם: 25 יולי 2008 04:46   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום וברוך הבא,

בהחלט כן. למעשה אתה שואל האם זה מוצלח להשתמש ב marketplace של קליק בנק כמקור לרעיונות...אח"כ לבדוק את הרעיונות בכלי המילים. בוודאי שכן. אבל אל תוותר על מחקר של השוק: תשוטט קצת ברשת, תחקור קצת את הנישה, מילות מפתח מרכזיות, בעיות נפוצות, איך המוצר הזה עוזר לפתור אותן וכד’. ואז תיגש לכלי המילים עם כיוון קצת יותר שלם: עם רשימת מילות מפתח שהבנת כי הן רלוונטיות ונפוצות בנישה.

הרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 25 יולי 2008 23:27   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank

תודה רבה על התגובה.
אם כך באיזה דרכים אני עושה מחקר שוק יעיל? האם לחקור את הנישה ע"י שיטוט בפורומים שקשורים לנישה? + מציאת נושאים עם שאלות ובעיות שיש לגולשים ?

תודה רבה

פרופיל

פורסם: 26 יולי 2008 20:18   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

הי,

כן, כל הכיוונים שלך נכונים, פורום, מאמר או בלוג. תגלוש קצת: תזרום לאן שהלינקים לוקחים אותך, תאסוף כמה ביטויים מרכזיים, מילים נרדפות לבעיה השכיחה (שאולי לא היית חושב עליהם בעצמך) - לא מחקר מקיף במוחד, רק לקבל מושג. אח"כ חזור לכלי המילים עם הביטויים, הבעיות, הפתרונות שמצאת - ובדוק נפח חיפוש וכן מהם החיפושים הקשורים. כל הביטויים הללו ישמשו אותך בקרוב מאוד, כשתפתח קמפיין באדוורדס, יהיו לך ביטויים מוכנים, שאתה יודע שהם נפוצים בנישה שבחרת.
קח גם ביטויים מרכזיים ישירות מדף המכירה של המוצר שאותו אתה בודק.
אתה יכול לבדוק כמה מוצרים/נישות במקביל, זה “מחקר” ראשוני וקצר, רק כדי לקבל תמונה של הנישות.

הרבה הצלחה ושבת שלום,
טל

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2008 23:17   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר חדש
Rank

תודה רבה עכשיו הכול מובן…
יש לי רק עוד שני שאלות
1.לכמה חיפושים אני אמור לצפות בכל נישה שאני מתכוון להיכנס אליה ?
2.בחיפושים שעשיתי יצא לי להיתכל בהמון מילות מפתח שרלוונטיות לנישה איך אני יכול להיות בטוח שכשאני בוחר בין 50 ל- 100 מילים לקמפיין הניסיון אני אבחר במילים שימירו ולא אפספס דווקה את המילים האחרות שאולי הן ימירו ולא ה100 שבחרתי?

פרופיל

פורסם: 29 יולי 2008 23:50   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

הי,

כ 100 חיפושים יומיים (ומעלה) לביטוי זה טוב בשלב זה, היות ואנו בוחרים מס’ מצומצם של מילות מפתח כרגע. בהמשך נרחיב את הרשימה, אבל כעת עלינו לחפש מינימום של 100 חיפושים יומיים.
אינך יכול להיות בטוח שתבחר במילים ממירות, ולמעשה תגלה בעזרת מעקב המרות שכ 20% ממילות המפתח שלך ממירות, ופחות מכך רווחיות. זהו תהליך שבאמצעותו אנו מוחקים את המילים הלא רווחיות (לאחר שזיהינו מהן) ובכך מפחיתים משמעותית את מס’ הקליקים הדרוש להגיע למכירה.
אני מציעה שתבחר במילים ממוקדות מספיק כדי להמיר, כלומר, רלוונטיות למוצר, לדף הנחיתה וכמובן לנסח מודעה רלוונטית בהתאם. במקביל, שמור שהן לא תהיינה ממוקדות מדי כדי לאפשר תנועה מספקת בקמפיין.
לאחר שזיהינו מילים מוצלחות, בעלות CTR גבוה (ובהמשך, ממירות), אנו מגזור אותן כדי למטב את הקמפיין.כרגע תוכל להתמקד למשל בביטוי:
how to train my dog at home
ובהמשך לגזור אותו ל:
how to train my dog not to bark at home
כרגע האופציה השנייה ממוקדת יתר על המידה ולא תניב תוצאות אם תהיינה 100 מילים כאלה בקמפיין, לא תקבל מספיק תנועה לטסט. בהמשך נרחיב את הרשימה לנגזרות ותוכל להוסיך\ף בהדרגה מילים נוספות.

מקווה שזה עוזר,
טל

פרופיל

פורסם: 31 יולי 2008 02:25   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר חדש
Rank

תודה רבה טל…

פרופיל

פורסם: 09 אוגוסט 2008 22:57   [ התעלם ]   [ # 7 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  136

הי טל,
לפי הנחיותין של רן, עלינו למצוא מילים שנמצא להם מודעות (בחיפוש של גוגול) רק ב 2-3 הדפים הראשונים.
בדקתי מספר ביטויים ולא מצאתי משהו כזה.
היו כמה סוגים של דפים
1. מודעות בכל הדפים או שאין מודעות כלל - לא מתאים לנו
2. 5 מודעות בדף הראשון, מודעה אחת בדף השני, 5 מודעות בדף השני, מודעה אחת בדף הרביעי וכך הלאה.
3. מודעה אחת או שתיים בלבד בכל דפי החיפוש
מה ההתיחסות לסוג השני והשלישי?
תודה,
דורה

חתימה 

Lyme Disease Symptoms Info Center

Kids Play To Learn - Kids Learning Games Center

Gestational Diabetes Info Center
Las Vegas Packages

פרופיל

פורסם: 10 אוגוסט 2008 03:59   [ התעלם ]   [ # 8 ]
עורך
RankRankRankRank

הי דורה,

למעשה פירושם של סעיפים 2+3 הוא, שישנו עמוד תוצאות ממומן אחד, כלומר, עמ’ אחד המציג מודעות. זה טוב! אפילו: טוב מאוד. מידת תחרות המאפשרת להיכלל בדף הראשון במינימום ביד שלנו.
אני אומרת: שווה בדיקה.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 11 אוגוסט 2008 04:39   [ התעלם ]   [ # 9 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  136

טל,
תודה רבה

חתימה 

Lyme Disease Symptoms Info Center