שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

טל - אם אני מכניס URL שלמים לתוך-
פורסם: 26 יולי 2008 22:25   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

Edit placements and bids
ושם אני מוסיף את כל האתרים שאני רוצה- עמודים ספצפיים..
כי עשיתי את זה וגוגל לא אמר כלום...(בעוד שחלק מהאתרים אלו שיש בהם פרסום של גוגל מה שאמרתי לך , הוא בכלל רשם שהאתר לא זמין להכוונה)
השאלה אם זה תופס?
וכמה זמן אמורים לחכות עד שמשהו יתחיל להופיע...?

פרופיל

פורסם: 27 יולי 2008 02:29   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,

כן, זו אחת השיטות: שמירת הקמפיין ואז חזרה לעריכה. ואולם, לאחרונה נראה כי גוגל אינו “מתייחס” לעריכה הנ"ל, כך שבקמפיין הכתובת מופיעה, אך בפועל היא אינה פעילה.
לכן מה שאני מציעה לעשות הוא להכניס את כל ה URL, או לצמצם ל 2 הקטגוריות הקרובות ביותר ל URL שאתה מנסה לכוון אליו. לאחר מכן להכניס כ URL שלילה - את כל הדפים האחרים. אם אינך יודע מהם, אתה יכול לקבל נתונים מ PLACEMENT PERFORMANCE REPORT על מיקומים שבהם הופעת, וכל URL שאינו רלוונטי מבחינתך, להוסיף כ URL בשלילה, בדומה להזנת מילות מפתח בשלילה.

בהצלחה!
טל

פרופיל

פורסם: 27 יולי 2008 05:23   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אוקי תודה..!

(-:

טל יש לי פה מספר שאלות שיסגור בערך את כל פרסום ברשת התוכן למחילים
אני מקווה שתביני למה התכוונתי בכל אחת מהן וגם כל שאר חבריי הפורום

זה מרגיש לי כאילו אני עושה לך בוחן פתע:

אז כמה זמן מאז שהעלתי את הURL בAD GROUP
1. הם אמורוים להתחיל להופיע....כדי שאני ידע אם הם אישרו את העקיפה הזאת או לא..?
2.יכול להיות שלא היו הופעות בכלל בגלל ביד נמוך או תקציב יומי או הסיבה זה העקיפה מה קודם למה?
3.כמה ביד ותקציב יומי מקובל לשים פחות או יותר לטסט...שיהיה מספיק גבוה להסקת מסקנות ומספיק נמול שיהיה נוח בכיס כי הרי אמרת שלוקח זמן עד שהם מקבלים שינויים...?
4. יכול להיות שחלק כן יתפוס וחלק לא? (את העקיפה- ההעריכה אחרי השמירה)
ועניין אחרון שיסדר לי את כל העניין…
5. אם אני רוצה לבחור מיקום לא ראיתי את הדרך לשלוט על זה…
עושה את הרושם שהכל בכתיבה ידנית כלומר גם ביד ספציפי לURL בתוך הקבוצה, גם לינק יעד אחר וכו’ צריך ממש לרשום בעצמי..זה מה שהעזרה של גוגל אומרים…
אז זה נכון וזה ככה גם בהעדפת מיקום? הרי בהתחלה שהפעלתי את המודעה הם רשמו משהו כזה
http://www.hsdhsdh.com::top center
סתם כדוגמא, וכשיש את העקיפה אז הם עושים קצת בעיות עם להכניס כל מיני :: “ומיקום מועדף” אז איך מתבצע העדפת מיקום??
6. המודעה טקסט יכולה להפיע במיקום של מודעת תמונה?
7. כשאני עושה מודעת תמונה כלומר מוסיף בAd Variations
Image ad זה מוסיף בעצם עוד “מודעה” שאמורה להופיע במקום כלומר ברוטציה עם המודעת טקסט לא?...אז אם בכל הURL שהכנסתי הם בכלל לא מקבלים פרסום בתמונה, פרט ל1 אז גוגל יעלה אותה רק איפה שאפשר?…
ולגבי המיקום בעצם אין כל כך אופציות כי זה על פי הסוג שלה כלומר גודל פיקסליםוככה אין לו ממש ברירה...לא?
8. אם היא לא תופיע זה יכול להיות בגלל ביד נמוך לעומת מתחרים או בעיה אחרת?

תודה רבה ויום נפלא!
(-:

פרופיל

פורסם: 28 יולי 2008 01:55   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank

אהלן!

טוב אז אם שאלת...smile

1. בתוכן לוקח קצת זמן, כיום-יומיים. הקמפיינים הכי זריזים זה לפחות כמה שעות.
2. יכול להיות הביד, אבל סביר יותר שניסיון העקיפה.
3. לא אנקוב במספר, אבל משהו כמו קמפיין ראשון שהעלת אי-פעם ב search, מבחינת: מה מספיק לתזוזה של הקמפיין.
בעניין מה נוח בכיס: מה שנוח לך בכיס. לא גבוה! כדי שאם תצטרך לברוח משם (וייקח להם כמה שעות או יממה), גם אם תפסיד את כל הסכום זה יהיה סכום שתגיד “לא נורא”.
4. כן, יכול להיות.
5. נכון, מכיון שזה או מה שאתה מכנה “העקיפה” (כלומר, הגדרת דף ספציפי בעצמך), או בחירת המיקום שהם מציעים לך. לא שניהם בו זמנית. אם כל הדפים זמינים, אז אתה יכול לבחור URL כרצונך. אם לא כולם זמינים, גוגל מציין מה זמין ובאילו מיקומים, ואלו המיקומים היחידים שאתה יכול לבחור מביניהם.
6. כן.
7. כדאי שתתמקד ותבחר מודעות טקסט או מודעת תמונה. עם מודעת טקסט קל יותר להתחיל, כי הפורמט מוכר לך, אתה יודע אלו מילים עובדות וכו’. מודעת תמונה (מעבר לזה שאישורה ארוך במיוחד) מוצלחת באם ערכת את התמונה, הוספת לה טקסט, עיצבת אותה בהתאם לרוח האתר או הנושא וכד’. טקסט ותמונה אלו שני פרסומים די שונים בעיני.
8. כל מודעה שאינה מופיעה יכולה להיות בגלל ביד נמוך. אם יש לך חשד שזו הסיבה ואתה רוצה לבדוק, אני מציעה שתגדיל ביד, אך אל תגדיל את התקציב היומי.

הרבה הצלחה!
טל

פרופיל

פורסם: 30 יולי 2008 04:07   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר וותיק
RankRankRank

היי טל! תודה רבה על הסבלנות…
הפעלתי לפני יומיים את מה שדיברנו ועדיין אין צפיות..
אני יגיד לך מה עשיתי ותראי אולי תוכלי להצביע על הבעיה..
בגלל שזה היה ניסיוני מאוד אז פתחתי את זה בקמפיין נפרד ושמתי תקציב יומי של 6 דולר לפי התשובה שלך זה צריך להיות התקציב הרגיל היומי שזה בערך פי כמה יותר( מה שאני רגיל להתחיל איתו (25 - 30- 40 +++)).
ביד מינימלי שמתי 0.10 שזה יכול להיות גם גורם לבעיה לפי תשובתך..
ודבר שלישי: למדנו שאפשר לעשות קמפיין נפרד (כדי לא לפגוע בCTR) לרשת התוכן. עכשיו במתחברת רשום שרשת התוכן לא יכולה להיות לבד....
ניסיתי וראיתי שהם לא שוללים לפרסום ברשת התוכן בלבד..אז סמנתי רק את התוכן ולא היה שום בעיה…
בPLACEMANT יצרתי מודעת טקסט + מודעת תמונה עם אתרים מוכוונים- מה שדיברנו
ויצרתי עוד AD GROUP עם PLACEMANT של תמונה כדי לבדוק את זה גם, גם כן עם URL מוככוונים…

עברו כמעט שלושה ימים ושום דבר לא התחיל לרוץ…
המודעת תמונה אני מבין שלוקח איזה שבוע ככה עד שמשהו זז…
1. אז מה זה בעצם הPLACEMANTIM אם אפשר לשים בו גם מודעת טקסט ומודעת תמונה- זב בעצם כינוי ל"מודעות רשת התוכן”?
2.אז מה את מעריכה הסיבה לעיכוב של הPLACEMANT של הקמפיין
3.האם אני חייב להפעיל את רשת החיפוש כדדי שמשהו יתחיל לזוז?
4.האם אפשר גם לעשות הככוונה על פי URL וגם על פי “Describe topics”
ואם כן האם זה כדאי? גוגל עדיין ישים לך את המודעה בכל מיני מקומות לא קשורים, ואם כן ושמים נושאים אז עדיף לרשום רק ביטויים הכי רלוונטים והי ממוקדים?...(אפשר גם להכניס סוגי התאמה שם?)
5. איך אני עושה מעקב המרות לPLACMANT כי הרי לולה אמורה לקבל ביטוי..
אז אם יהיה המרה מה היא תקבל?
צריך לשיפ פה TID?

פרופיל

פורסם: 30 יולי 2008 13:41   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank

אהלן,

בוודאי שאפשר לפתוח קמפיין נפרד לרשת התוכן, וזה מה שצריך לעשות! אל תתבלבל בין רשת החיפוש לתוכן: בשיעורים דיברנו על כך שלא ניתן להפעיל את רשת החיפוש מבלי להפעיל את חיפוש גוגל. כל קומבינציה אחרת מותרת, של מדיה 1, 2 מדיות או 3. כלומר: גוגל, תוכן, גוגל+חיפוש, גוגל+חיפוש+תוכן, גוגל+תוכן.

אני מניחה שהסיבה שהמודעה שלך בתוכן לא מופיעה היא אחת משתיים:
או שהגדרת URL שאינם מקבלים הכוונה לאתר (נניח, הגדרת עמוד ספציפי מדי)
או שמודעת התמונה שהכנסת באותה אד-גרופ מעכבת גם את מודעת הטקסט. נסה להקפיא ולהעלות קבוצה רק עם מודעת טקסט, רק שים לב שאתה מכוון לעמוד שאפשר לפרסם בו.

placement הוא סוג אחד של פרסום ברשת התוכן, בשיטת הכוונה לאתר, יש גם הכוונה לפי מילות מפתח.
בהקשר הזה למדנו בשיעור לעבוד עם ביד CPM, אני מבינה שאתה עובד עם PPC, שזה גם בסדר.

אפשר לעשות הכוונה גם לפי describe topics, אבל זה דומה מאוד להכוונה לפי מילות מפתח, וכל הרעיון שלנו הוא לעשות הכוונה לפי אתר.

ב Hlola לא תקבל ביטוי חיפוש ברשת התוכן, מאחר ולא מבוצע חיפוש. תקבל אזור גיאוגרפי, שעות וכו’, ובמקור יהיה כתוב בד"כ google syndication.

יום טוב ובהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 30 יולי 2008 22:35   [ התעלם ]   [ # 6 ]
חבר וותיק
RankRankRank

אוקיי
אני ינסה לפתוח מחדש טקסט בלבד עם עמודים יותר כלליים תודה

פרופיל