שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלות ביחס לקליק בנק
פורסם: 02 אוגוסט 2008 11:40   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  137

טל היי,

לקמפיין החדש שלי יש בקליק בנק כבר שתי מכירות ובעקבותן שתי שאלות ביחס לקליק בנק ואחת ביחס לגוגל:
1. לכל המילים יש TID ובעזרת הדוחות של גוגל אני מנתחת אותן ובכל זאת לגבי שתי המכירות הללו ה-TID אינו מופיע. מה הסיבה לכך? האם יש דרך לפענח זאת. אופציה שעולה בדעתי היא שאולי הרוכשים חזרו שלא דרך גוגל ואז הקוקי שנשמר במחשב שלהם זיכה אותי אך ללא המילה הממירה. האם זה נכון?
2. מכירה אחת זיכתה אותי ב- $26.38 ואילו השנייה ב-$20.36 כל זאת בטוחח של שלושה ימים. האם הסיבה לכך היא החזרות רבות של המוצר לקילקבנק? אופציה אחרת?

3. זכור לי שהדוחות של גוגל לא כל כך מדוייקים אך בכל זאת מנסה לפענח משהו. בדו"ח ה-SEARCH QUERY מופיע לעיתים MORE:CONDITION _TREATMENT לצד ה-KEYWORD המסויים למרות ש-TREATMENT לא היה חלק המילה. מה אני יכולה להסיק מכך?

תודה ושבת נפלאה,
ג’ני

פרופיל

פורסם: 02 אוגוסט 2008 17:41   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ג’ני,

1. לא, למעשה TID היא המעקב היחיד (מתוך אלו שאנו משתמשים בהם) ש “זוכר” כניסות, מכיון שה TID מובנית בתוך ההופלינק. אם הקוקיז שומרת את הופלינק, הרי שהיא שומרת גם את ה TID.
יכולות להיות 3 סיבות: או שהעתקת TID לא נכון? (tid יש לכתוב באותיות קטנות, ושימי לב שהעתקת נכון את המבנה, מקסימום 8 תווים, ללא רווחים, רק ספרות או אותיות). או: שהמכירות התקבלו לפני שהוספת TID? או: שאת משתמשת בדף נחיתה משלך ולא שתלת בדף קוד שיעביר את ה TID לקליק בנק?
2. ייתכן והמוצר שלך מציע חבילות שונות במחירים שונים, ובדף ההרשמה הלקוח יכול לבחור את החבילה והתשלום, הטווח יכול להיות $10-$50, ולפעמים יותר. יש הרבה מוצרים כאלה בקליק בנק.
3. נשמע כמו קליק שהגיע מחיפוש שגוגל מציע לגולשים בתחתית הדף (נגזרות של הביטוי שהוקלד), מה שאופייני בחיפושים פופולריים ורחבים.

הרבה הצלחה ושבת שלום,
טל

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2008 04:53   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

טל היי,

1. לגבי הסעיף הראשון של שאלתי, הצלחתי לפענח היכן טעיתי.

2. לגבי הסעיף השני, מסתבר שלמוצר יש גם גירסה ספרדית שהיא באמת במחיר אחר ומה שמשונה בכך שבגריסה הספרדית אני לא רשומה כאפילייט למרות שלחצתי על הלינק בדף האנגלי בו אני כן רשומה כאפילייט.
האם זה תקין? או האם יש כאן איזו בעייה?
כיצד ניתן להתגבר עליה שהרי אם מישהו דובר ספרדית שהגיע דרך המודעה שלי המנוסחת באנגלית אך מעדיף לקרוא את התוכן בספרדית ובעקבות כך לרכוש, נראה שחשבוני לא יזוכה בגין כך.

3. לגבי סעיף זה, אנסה לעקוב ולהחכים.

תודה,
ג’ני

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2008 05:12   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

המשך לגבי סעיף 2.....

ובכל זאת, מאחר והיתה מכירה במחיר נמוך יותר (בהתייחס לגירסה הספרדית שזולה יותר מהגירסה האנגלית), עלה בדעתי לבדוק את היחס האחוזי במידה והמכירה הגיעה משם (למרות שלא ראיתי שאני מופיעה כאפילייט). בהנחה והיחס האחוזי לאפילייט נשאר בעינו אזי הייתי אמורה לקבל על מכירה זו פחות ממה שמראה החשבון.

מוזר ?

ג’ני

פרופיל

פורסם: 04 אוגוסט 2008 11:27   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank

טל, רן, יודעי דבר נוספים,

האם למישהו יש תשובה לשאלתי?

יום פורה לכולם,
ג’ני

פרופיל

פורסם: 04 אוגוסט 2008 16:18   [ התעלם ]   [ # 5 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי ג’ני,

לא נשמע לי הגיוני שלא תזוכי בעמלה על גרסה אחרת של המוצר, הלא מדובר באותו אתר?
ייתכן שאינך רואה את היוזר שלך למעלה, אך כשאת עוברת לדף התשלום - האם מופיע למטה:
affiliate=none? אם כן, הייתי מיידעת את קליק בנק, זה הרי מובן מאליו שהעמלה שלך, ואני חושבת ששמך אמור להופיע למטה.
לגבי השאלה השנייה, ייתכן שהמחיר לגרסה הספרדית נמוך יותר אך העמלה גבוהה יותר? כתוב משהו לגבי זה? (כבר ראיתי עמלות משתנות בתוך אותו מוצר).

יום טוב ובהצלחה עם המוצר החדש,
טל

פרופיל