שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

הנושא שמצוי במחלוקת- המרות שקליק בנק “גונב”….
פורסם: 03 אוגוסט 2008 11:05   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

אז שני מצבים
1
מופיעה המרה בקליק בנק ולא בגוגל ואת זה לא צריך להיות גאון כדי להסיק
שמשתמש מסויים נכנס אלי- הCOOKIE נשתל, והוא חזר לעמוד מכירה בדרך כזו או אחרת לא דרכי ישירות לאתר המכירה וביצע קניייה..ובגלל הCOOCKIEשנשמר בזיכורון אני מתוגמל במכירה...איזה כיף כולם מאושרים....
2.
הבעיה מתחילה כשהמצב הפוך....מופיע המרה בגוגל בConversions ובקליק בנק שום דבר. בהתחלה חשבתי שאולי יש עיכוב- כלומר עד שהמכירה מתעדכנת בקליק בנק לוקח שעה-זמן מה...אבל לצערי לא כך היה הדבר ונגזלה המכירה....מישהו יודע מה תחלס הסיבה???

יש האומרים שזוהי תופעה לא מפתיעה בכלל ורשתות עושות את זה מלא...אני עדיין רוצה להיות נאיבי...מה אתם חושבים?

יצא לי לקרוא אפילו שמשווקים נתקלו במצב של 9-11 המרות בגוגל ולעומת זאת רק 2-3 בקליק בנק כלומר חריגה של 70%-80%- מזעזע!
אני חייב להבין את העניין הזה אחת ולתמיד ....מישהו?????????

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2008 19:33   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

סברות כאלו היו מאז שאני זוכרת...מצד שני גם היו מכירות. תמיד גם היו אנשים שפרסמו האשמות בנוגע לגניבת עמלות, שיטה לא רעה “להבריח” את כל מתחריהם האפילייאטס מקליק בנק, אתה לא חושב? smile
בקיצור, כדאי לקחת את שני הצדדים בערבון מוגבל.
אני לא מאמינה שקליק בנק אינם מזכים בעמלות כאשר הרווחת אותן ביושר. לגבי וונדורים, אתה יודע כמה קשה למצוא אפילייאטס טובים? אם מאפילייאט שלי נמנעת עמלה המוצר עלול להיות בלתי רווחי עבורו והוא יפסיק לקדם אותו! זו מכה הרבה יותר קשה מאשר העמלה שעליי לשלם לו.
בכל מקרה, אם נתקלת במשהו חשוד דווח לקליק בנק, ונגד גניבת עמלות אפשר להצטייד במסווה להופלינק.

שבוע טוב ומוצלח,
טל

פרופיל