שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

פריסת הקמפיין לאורך כל היום
פורסם: 03 אוגוסט 2008 14:08   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  48

היי טל

הקמפיין של שותה את כל הקליקים במשך 15-16 שעות וכך נותרות 8-9 שעות ללא קליקים.
יש דרך בלי להעלות את התקציב היומי לחשוף את הקמפיין באופן מקסימלי?

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2008 19:11   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

האם תקציב הקמפיין שלך מוגדר accelerated? (הסתכל ב campaign settings תחת Budget options) אם כן, שנה את תצוגת המודעות ל Standard. פעולה זו תציג את המודעות באופן שווה לאורך היום.
אם הקמפיין בתצוגה רגילה ועדיין מנצל מעל 50% מתקציבו, פירושו בד"כ שהמילים אינן ממוקדות מספיק או שהתקציב נמוך מדי, ולפעמים פשוט הנישה מאוד פופולרית, ואם הבידים שלך גבוהים, הרי שאתה מוצג לעיתים קרובות.

שבוע טוב,
טל

פרופיל

פורסם: 04 אוגוסט 2008 13:45   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank

הי טל,

מדובר בקמפיין מאוד ממוקד עם CTR גבוה ומיקום ממוצע 2.
היום למשל גמרתי את התקציב היומי עם 190 קליקים תוך 8 שעות.
כיוון שהקמפיין עדיין במצב של מעקב אחר מלים ממירות, אני מפספס כאן המון שעות שיכולות להתבצע בהן מכירות, ולמיטב הבנתי במצב כזה יכולה להיות מלה עם פוטנציאל המרה שמוצגת אך ורק, או בעיקר בשעות לא ממירות,ואז היא תימחק שלא כדין.

אז מה הפתרון במקרה כזה?

אולי להוריד את הבידים באופן הדרגתי כדי שהמקומים יהיו מעט יותר נמוכים?

יום טוב

עזריאל

פרופיל

פורסם: 04 אוגוסט 2008 16:12   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

או-קיי, אם היו היום 190 קליקים השאלה העיקרית היא: האם היו מכירות? אם כן, הייתי חוששת לגעת במיקומים. אם לא, הרי שיש כאן 2 עניינים: עלייך גם לבדוק מחדש את המילים (מדוע הן לא ממירות כעבור 190 קליקים?) וגם אפשר לרדת במיקומים, אתה יכול להוריד בידים בהדרגה, זה תהליך די איטי, 2-3 סנט כל 24 שעות. המטרה היא לבדוק שה CTR לא נפגע, או: שאין פגיעה דרסטית.
אפשרות נוספת היא לקבוע העדפת מיקום, כך שגוגל יציג אותך נניח בין מיקומים 3-5. עלייך לבדוק כמה מודעות יש בדף על מנת לראות כמה מודעות קיימות מעל אזור הסקרול, שם ה CTR גבוה יותר. לפיכך קבע העדפת מיקום באופן הבא: היכנס להגדרות הקמפיין והפעל את האופציה הזו תחת position prefrence. לאחר מכן פתח יעד נפרד לכל מילה (כמו שעשית כשהכנסת TID): סמן את המשבצת ליד keyword, ולחץ edit keyword settings על מנת לשנות הגדרות לכל המילים בו זמנית. קבע העדפת מיקום (מרגע שהפעלת את האופציה בהגדרות הקמפיין תראה שנוספה אופציה זו בהגדרות מילות המפתח). הגדר מיקום למילה הראשונה ואז לחץ על החץ הימיני ליד ההגדרה על-מנת להעתיק את המיקומים לכל מילות המפתח בדף.
בדוק את המיקומים החדשים שלך ע"מ לוודא שהגולש אינו צריך לגלול למטה כדי לראות את המודעה שלך, מה שיוריד לך CTR בוודאות.
אם הבידים יקרים מדי, העדיפות היא לרדת לחלק העליון של העמ’ השני מאשר לחלק התחתון של העמ’ הראשון, ע"מ לא לפגוע ב CTR. עלייה ב CTR תעלה אותך עם הזמן חזרה לעמ’ הראשון.
שוב, כרגע ההמלצה אינה דווקא לרדת לעמ’ השני, אלא רק אם הבידים יקרים מדי ואתה מעוניין לרדת במיקום באופן דרסטי בשך כך.

אני שוב מזכירה לבדוק שהופעת המודעות שלך אינה מוגדרת כמואצת, מה שעשוי להסביר את מיצוי התקציב תוך 8 שעות.

הרבה הצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 05 אוגוסט 2008 12:07   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר
RankRank

הי טל

קודם כל חשיפת המודעות לא מוגדרת כמואצת מתחילת הקמפייןגוגל כמובן מציע לשלם עוד כסף כדי שאקבל 400 קליקים ביום, חוץ מזה הורדתי קצת את הבידים והביד הממוצע שאני משלם ירד, ועדיין נשארתי באותו מיקום. היום היו לי 220 קליקים ומכירה אחת.
עכשיו הוצאתי 30$ כדי לקבל 20$ וזה מאוד לא רווחי. התחלתי מעקב המרות אך הוא עדיין בחיתוליו (5 ימים).

אוקי הבעיה היא שכבר הוצאתי המון כסף על הקמפיין והוא הניב רק 6 מכירות (כולן התבצעו על ידי נשים).
ואני ממש רוצה למצוא דרך אם זה אפשרי לצמצם עלויות גם לפני שמתקבלים נתוני מעקב ההמרות במלואם.

הרעיונות שלי הם להמשיך להוריד לאט לאט את הבידים ולהקפיא זמנית מספר קבוצות מודעה שהן משניות לנושא המרכזי שעונות על צרכים מסוימים בלבד שהמוצר מספקם.

מה דעתך?

חוץ מזה יש קמפיין חדש

אנא בדקי אותו, ובמיוחד אני רוצה לדעת אם דף הנחיתה טוב ואם לא אז למה?

(ראי הודעה פרטית)

יום טוב
עזריאל

פרופיל