שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

איתור הופלינק
פורסם: 03 אוגוסט 2008 07:11   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

מצאתי יופי של מוצר ויצרתי לו הופלינק, השאלה היא כזו- כאשר אני פותח לו קמפיין איך אני מאתר את כתובת ההופלינק לעדכון ב destination url באדוורדס ( לא שמרתי את כתובת ההופלינק ואין לי מושג איך לאתר אותה מחדש בקליקבנק )?

פרופיל

פורסם: 03 אוגוסט 2008 19:17   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

שלום וברוך הבא,

אם אתה זוכר מהו המוצר, חפש אותו ב marketplace, ולחץ על create hoplink שמופיע מתחתיו. אם אינך זוכר איך נקרא המוצר הספציפי, חפש באותו מקום לפי מילות מפתח וסנן מראש לפי קטגוריות (כל זאת נמצא במסך הראשון ב marketplace בקליק בנק).
אם אתה זוכר את ה URL של המוצר, מצוין. היכנס לאתר, חפש למטה (אם לא אז למעלה) לינק קטן כגון: affiliates או make money, היכנס ללינק ושם תמצא יצירת ההופלינק למוצר הספציפי, או קישור אליו.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 04 אוגוסט 2008 05:45   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

תודה על התגובה, אבל זו לא היתה השאלה…
כבר יצרתי לו הופלינק אני פשוט לא זוכר את כתובת ההופלינק לעדכון באדוורדס, השאלה היא אם אצור הופלינק חדש לאותו המוצר לא תהיה איזושהי בעיה של כפילויות?

פרופיל

פורסם: 04 אוגוסט 2008 15:54   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

או-קיי, בוודאי- אתה יכול ליצור את ההופלינק כמה פעמים שתרצה, זה לא משנה ולא נרשם בשום מקום בקליק בנק. אתה יכול ליצור אותו מחדש ולהכניס אותו בכתובת היעד באדוורדס. כמובן רק שים לב שכשאתה יוצר את ההופלינק (בקליק בנק) אתה מזין אפילייאט ID (היוזר שלך) שנרשמת בו והוא שלך.

הצלחה רבה,
טל

פרופיל

‹‹ cookies      חדשות טובות מgoogle ››