שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

טל יש לי שאלה להתאמה בין דיספלי URL לDESTINATION
פורסם: 11 אוגוסט 2008 05:32   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  66

שימוש במספר דומיינים על אותו שרת וכן שימוש ביותר מקמפיין אחד על אותו דומיין:
-------------------(1)-------------------------
אם יש לי שרת מסויים
ואני מציג בדיספלי URL דומיין שיוצר גישה שלשרת הרי שזה יפעיל את הקובץ INDEX.htm
לדוגמא
moshe.com
בדיספלי URL אין לי בעיה לרשום
moshe.com/ma-hamazav-amigos
וזה יפעיל את הקובץ אינקס בשרת.....
-----------------------------------
עכשיו אם אני רוצה לשים עוד קמפיין על אותו שרת ועל אותו דומיין
שהקובץ של הקמפיין הואהרי לא יכול להיות index אלא נגיד index2.htm
האם אני חייב לרשום בדיספלי URL
moshe.com/index2.htm/ve-rak-po-ma-she-ba-ly
האם אנייכול לרשום רק את הדומיין ולהפנות ל
moshe.com/index2.htm בדסטיניישן
למרות שאם הם יכנסו אורגנית לmoshe.com הם יגיעו לINDEX
האם זה לא תקין ובשלב מסויים יחסמו את זה?

כי אחרת צריך לקנות לכל דומיין שרת משלו כדי שיהיה לך את האפשרות לכתוב אחרי הסלאש כל מיני ביטויים...זה לא ברור לי כל כך…
------------------(2)--------------------------

הבנתי שהסטוריה של דומיין משפיעה.(QS וכו)..זה אומר שאם יש לי על אותו דומיין כמו שהצגתי עכשיו יותר מקמפיין אחד הם משפיעים אחד על השני לטוב ולרע וההיסטוריה שהם יוצרים תשפיע על כל קמפיין בעתיד של הדומיין??
אם כן אז האם זה נכון לגבי השרת או שזה לא קשור ועל השרת עצמו שום דבר לא משפיע...??
---------------------(3)--------------------------------
נתקלתי בזמן האחרון בתופעה לגבי ההתאמה של דיספלי ודבטיניישן URL
מצד גוגל...ונראה לי שבעיקר קשור ללולה…
העלתי קמפיין...שמתי את הלינק של לולה והם לא אשרו אותו כי לא היה התאמה...שמתי כתובת רגילה במקום כי אמרתי שיתחיל לרוץ ואז אני יחליף תוך כדי....ובאמת שיניתי זה עבד הקמפיין התחיל לנשום חמצן ואז הכנסתי את הקישורים של לולה עוד הפעם.....הוא עוד פעם נעצר ואפשר להגיד “שקפא” וכבר יומיים ככה לא זז
מה צריך לעשות??
זה ניראה לי בגלל הלינק של לולה---כי זה קורה שוב פעם אחר פעם-
בין אם הקמפיין רץ מהתחלה עם לולה, הכל פיקס ופתאום אימייל עם טונה של דיסאפרוו ADS ובין אם הפעלת קמפיין ואי אישורו בגלל הדסטיניישן של לולה.
אני יודע שזה בגלל זה כי כל פעם ששיניתי זה כן עבד פתאום
נראה לי שרן ידע לענות על זה הכי טוב...מה לעשות?
----ובנוגע לעניין זה שמתי לב שבאחד הקמפיינים שאחרי שרץ והכל עבד פתאום שלא אישרו לי את כל המודעות באופן “מקרי” זה היה רק המודעות שלא הקליקו עליהן?.....זה הופך את העניין לעוד יותר מסורבל…

כאילו גוגל לא מאשרים דיסטיניישן URL שונה גם אם זה המעקב של לולה שמחזיר בחזרה לדף, אבל לפעמים במודעות שכן הקליקו עליהן אז הוא “סולח”??? ורק את האלה שלא הקליקו הוא לא מאשר....
מה קורה פה??

פרופיל

פורסם: 13 אוגוסט 2008 04:28   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי,

כתובת הדיספליי אמנם צריכה להיות זהה לכתובת היעד, אבל פירוש הדבר, שלאחר הקלקה על המודעה הגולש צריך להגיע לכתובת הדיספליי, לפחות לדומיין האב.
ולכן אינני רואה בעיה בשימוש ב ,moshe.com בשני הקמפיינים. אין וודאות שתאושר הקטגוריה הספציפית, וזאת ללא קשר לשרת.
לגבי השאלה השנייה, למיטב ידיעתי נעשה הקשר בין דומיינים על אותו שרת, אינני יודעת עד כמה זה משמעותי במידה וה"ציון" אינו יוצא דופן לטובה או לרעה.
השאלה השלישית נוגעת לתמיכת לולה\ אבל בעיקרון הפנייה כזאת אינה מנוגדת לכללי גוגל, שהרי הגולש נוחת בכתובת זהה לכתובת הדיספליי. להפך, הפרה של כללי גוגל הייתה לכתוב בדיספליי: hlola.com (למרות שזו זהה לדסטניישן)במקום כתובת האתר שלך או הוונדור.

אני מקווה שזה עוזר והרבה הצלחה,

טל

פרופיל