שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

משלוחים
פורסם: 22 אוגוסט 2008 23:09   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  3

היי,
יש לאיביי בעיה עם המחירים שלי, אז שיניתי את שיטת התשלום מ UPS ל USPS FIRST CLASS והורדתי משמעותית את מירי המשלוח (30$ לכל העולם, לא נורא יקר)
ועדיין אני מקבל את ההודעה הזאת:
Attention Seller!

We noticed your shipping cost looks high compared to other listings in your category with similar shipping services. .

We’ve found that buyers are sensitive to shipping costs. Items with high shipping costs may be less likely to sell and may get less visibility in search results. Listings that violate the eBay Excessive Shipping Charges policy may be removed from the site.

האם ניתן להזניח את האיום , או להתייחס אליו ברצינות?

פרופיל

פורסם: 22 אוגוסט 2008 23:36   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  264

מנסיון אפשר לא להתייחס.שלחתי דברים כבדים מהארץ כאשר המחיר היה נמוך לעומת המשלוח . תמיד קבלתי הערה כזאת . הם “חושבים שאנחנו שולחים מאר"הב" .

חתימה 

חיים
http://www.the-senior-friend-finder.com/
http://www.walkingisraelis.com

פרופיל

פורסם: 22 אוגוסט 2008 23:44   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  3

אחלה, תודה רבה !

פרופיל

פורסם: 23 אוגוסט 2008 01:40   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

מסכים מאוד עם חיים.
מתעלמים מההודעה, זו בעיקר המלצה מאיביי להוריד את מחירי המשלוח, מכיוון שנמצא, לפי סקר שנעשה ע"י eBay עצמה, שהסיבה מס’ 1 לעזיבה של לקוחות מ- eBay היא מחירי המשלוח.
לכן, בתכנית החדשה שתחל בנובמבר-דצמבר, מוכרים שיעלו מכירות עם משלוח חינם, יקבלו subtitle (כותרת משנה), חינם (שווי של 0.5 דולר). PowerSellers שיתנו משלוח חינם, יזכו להכפלה בהמחה שהם מקבלים על העמלות.

בהצלחה לכולם בהמשך,
תומר חן.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 24 אוגוסט 2008 01:47   [ התעלם ]   [ # 4 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

רשום שירותי משלוח כלליים כמו standard או expedited. אתה כנראה לא באמת שולח דרך USPS FIRST CLASS (אלא אם כן אתה משתמש ב"דרופ שיפר” מארה"ב), וזה יכול להזיק.
אתה יכול להתעלם מההודעה של איביי לגבי המחיר. שיבדקו באתר UPS כמה עולה משלוח מישראל לארה"ב.

פרופיל