שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מקדמים…מקדמים ומקדמים …אבל גוגל רק הולך ומתרחק!!!
פורסם: 25 אוגוסט 2008 05:06   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי דור ,

האם תוכל להתייחס בבקשה למה שחיים כתב בהודעות? אני די מזדהה עם מה שהוא כותב…

אני מקדם 6 אתרים(לתפארתsmile) - כל יום 10-15 דקות (resellergo,jetsubmitter בלוגים מdofollow , stumble upon, רשתות חברתיות ועוד).חלקם בני 3 חודשים,חלקם חודשיים וחלקם פחות. אני מקדם גם לפי מילות המפתח. אצל כולם יש את אותו עניין ...אני מקבל תנועה מגוגל למשך 3-4 שבועות ואז גוגל מעלים אותי מהחיפושים למקומות בלתי ריאלים. מייד לאחר מכן אני עולה גבוה בMSN וממשיך לקדם בתקווה שגוגל יחזור להראות אותי אבל עובר הרבה הרבה זמן ואין סימן לגוגל. האם זה נשמע לך מוכר? האם יש שלב שבו גוגל מחזיר את התנועה לאתר? כמה זמן זה לוקח בד"כ?
בשלוש מילים ....האם יש תקווה? smile

תודה רבה,
בני

פרופיל

פורסם: 25 אוגוסט 2008 10:14   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  264

שלום ,
תוסיף לחתימה את כתובות האתרים . זה מוסיף קישורים חיצוניים לאתרים שלך .
חבל לא לנצל את הפורום הזה גם כדי לקדם את האתרים .
בהצלחה
חיים

חתימה 

חיים
http://www.the-senior-friend-finder.com/
http://www.walkingisraelis.com

פרופיל

פורסם: 25 אוגוסט 2008 14:11   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  204

היי חיים,
לפורום הזה אין תוכן שרלוונטי לאתרים שליsmile...אין כ"כ משמעות ללינקים מפה , אבל אני בהחלט מחכה לתשובה של דור..
תודה,
בני

פרופיל

פורסם: 05 ספטמבר 2008 18:57   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

חברים, אני לא יכול לתת תשובה כללית למה זה לא עובד כי מדובר בשיטות ברורות שהוכיחו את עצמן לא רק עבורי אלא עבור רבים בעולם. אפשר לבחון כל מקרה לגופו ולגלות שאולי לא השקענו מספיק או שהמתחרים שלנו גם משקיעים הרבה מאוד בקידום הנישה שלהם.
אין לי אפשרות להסביר את דרכיו של גוגל מכיוון שהוא לא חושף אותן. אני מנסה לפעול בצורה הטובה ביותר בשביל לבוא לקראת גוגל כדי שהוא יאהב את האתר שלי.
מה שאפשר לעשות זה להוסיף עוד קישורים, עוד תוכן לאתר (כתבות או וידאו או תמונות) ולהמשיך לקדם אותו. השיטה המוצלחת ביותר בעיני זה הפצת כתבות ושימוש בפורומים.
בהצלחה

חתימה 

דור שביט

פרופיל