שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חדש פה קצת עליי וכמה שאלות
פורסם: 25 אוגוסט 2008 18:12   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  3

שלום לכולם
שמי בן אני בן 18.5 מחולון
אני כרגע קצת לפני צבא אבל אני מתעניין בעיקרון בהוסטינג ואני בעל עסק (מורשה ) ברשת של הוסטינג אני מעסיק בעסק לצורך קידום העסק בלבד מקדם אתרים מצויין ומוכשר מאוד
כמובן שאני מעסיק גם מקדמי אתרים לצרכי הלקוחות שלי הם עובדים ונאמנים להם כול הזמן
בזמן האחרון התחלתי להתעסק בקידום אתרים אני מתעסק במערכות מוכנות של פורומים ובאתרים
אני מנהל בפורום G.CO.IL פורום מקביל ומאושר ע"י גוגל שאנחנו דנים על קידום אתרים ויש לנו שם קהילה חמה ואוהבת בשאר התחומים השונים
אתמול בלילה מצאתי באחד הפורומים שאני גולש הודעה על קורס ליצירת כסף באינטרנט ע"י אחד האדמינים שם
נרשמתי ומאוד מאוד התמכרתי להרצאות שרן ארוסי עושה שם ממש ממש ריתקת אותי לכיסא של המחשב
מאוד נהנתי לשמוע את ההרצאה על Ebay אבא שלי הוא איש עסקים הוא סוחר בכול מיני אתרים כאלה ואחרים כמו באתרי יד שנייה באתר למינהם כמו הולמס , yad 2 וכ’ו גם בהתקפה הזו הוא סוחר ונסחר בEbay
התחלתי לצחוק שם שסיפרת שאחד העובדים שלך במערכת אחד המרצים “מכר כלום “
הבנתי שאנשים שם מוכרים דברים לא הזויים בכלל ושאפשר למכור הכול
שמעתי ואיפלו ראיתי שישנם אנשים שמכרו דברים במיליונים ונהיו מילונרים
בקיצור שאלה
בזמן ההקשבה אתמול בלילה להרצאה שלך התחלתי לחשוב על הלקים עסק בתוך Ebay כמו שהצעת בהרצאה החלתי להעביר את זה לחבר טוב שלי
השאלה שלי זה מאיפה הכי כדאי להזמין סטוקים או אפילו מוצרים הבנתי שלא כדאי מהארץ וארה"ב ואירופה זה יקר מידי וגם השילוח מפה לחו"ל לא שווה לי כי המחיר והמכס וכול השטיות עולים הון
הבנתי מימך שהכי כדאי זה לייבא ולייצא מסין המחירים שם הרבה יותר זולים
מה דעתך רן ?
בתודה בן !

פרופיל

פורסם: 26 אוגוסט 2008 22:37   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

שלום בן!
שמי תומר ואני סוחר ב- eBay כבר כמה שנים, והיום חונך של “קליקים” ומעביר שיעורים והרצאות בנושא.
אני מאוד ממליץ לך להתחיל עם הקורס הזה - קורס חינמי שמלמד המון. מומלץ בחום!
לאחר מכן, הרשם לקורס מסחר ב- eBay ותלמד עוד המון כלים חשובים.

לגבי דרופשיפרים וספקים, אני מאוד ממליץ לא (!!) לקנות מספקים שמצאת אותם לא דרך מאגר מבוקר ומסודר.
מאגרים כאלו בודקים כל ספק וספק, בודקים אמינות, בודקים מקוריות ואחריות. מאגרים כאלו עולים כסף (שמחזיר את עצמו אחר תקופה קצרה מאוד בד"כ).
שני המאגרים היחידים המומלצים הם:
1. מאגר דרופשיפרים מס’ 1 - עלות $67 לכל החיים
2. מאגר מס2 2 - מאגר יותר רציני עם כלים מתקדמים ויותר ספקים - עלות $299 לכל החיים.
במאגרים האלו את מחפשת מה את רוצה לקנות והם נותנים לך רשימה של ספקים מאושרים כולל כתובת אתר, פרטי יצירת קשר ותנאי מכירה. בנוסף, גם הערות ותגובות של לקוחות קודמים של אותו ספק.

אני ממליץ להתחיל על המאגר הראשון (הזול יותר), ובהמשך, אם יש צורך, להמשיך למאגר השני.

לגבי מכס, כשאתה מייבא בכמות מסחרית (או בשווי מעל $50 כולל המשלוח, $75 כולל משלוח בביגוד) עליך לשלם מע"מ ולפעמים גם מכס.

טבלה מפורטת של כל המסים שעליך לשלם, המתעדכנת אחת לשבוע (ביום שלישי כל שבוע), המפורטת לפי מוצרים, ניתן למצוא כאן:
טבלת המכס - http://62.219.95.10/misimmeruk/taxesconc.aspx

בהצלחה שיהיה,
תומר חן.

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל

פורסם: 27 אוגוסט 2008 03:32   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  3

היי תומר
מה נשמע ?
לגבי הקורס הייתי בו כבר כמה פעמים כדאי לחזור ולשמוע יותר על הדבר הזה
אני לא מתכוון למכור מוצרים כבדים כמו אבא שלי הוא מוכר דברים כבדים ויש לו בשביל זה מחסן או במילים קלות יותר האנגר עם מוצרים שהוא קונה , מייבא ,ומוצרים שמתקנים בתוך השטח שלנו יש לנו מחסן ענק של מוצרים משלנו(קנויים ,ויד שנייה לא נתינים למכירה ) ואזור תיקונים של מוצרים שוברים
אני מחפש לקנות דברים קטנים אפילו בתוך סין כיון שאין לי קשרי מסחר שם לאבא שלי כן יש שם קשרי מסחר
אני מעדיף לא לייבא אותם לפה אלא פשוט שהסחורה תסופק ע"י היצרן ישר ללקוח שלי כדאי לחסוך לי עליות משלוח וגם את כול המכס והמע"מ שאני הולך לשלם
אמרו לי שאולי גם כדאי לי לקנות מוצרים ביחידות או בסטוקים קטנים ולייצא אותם ולמכור אותם שם
השאלה מה למכור ?
ואמרו לי שכדי שאני ירוויח יותר כדאי לתת לי שם שירות כול שהוא שאני מסוגל לתת אותו

פרופיל

פורסם: 27 אוגוסט 2008 08:15   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1973

שאלות כאלו מתאימות לפורום “מסחר ב- eBay”, לא ללובי smile

חתימה 

תומר חן,
הצטרפו לעמוד הפייסבוק החדש שלי!

פרופיל