שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

האם מספיק להעלות את הביד למילה שבהתאמה המדוייקת ולא לשאר ההתאמות?
פורסם: 28 אוגוסט 2008 01:57   [ התעלם ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  99

שלום לכולם

תמחור מילות המפתח:
כשאני רושמת את אותה מילת מפתח בשלוש ההתאמות השונות, ומקישה על זכוכית המגדלת, גוגל אומר שמה שמפעיל את מילות המפתח האלה בשלוש ההתאמות, זאת המילה בהתאמת המדוייקת [].

השאלה שלי היא כזאת:
אם אני רוצה להעלות את הביד של מילת המפתח שלי, (בגלל מתחרה על אותה המילה), האם אני צריכה להעלות את הביד רק על ההתאמה המדוייקת, או גם על ההתאמות האחרות?
האם מספיק להעלות את הביד למילה שבהתאמה המדוייקת ולא לשאר ההתאמות, או שצריך להעלות גם לאחרות?

תודה, לאה

פרופיל

פורסם: 28 אוגוסט 2008 18:04   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

כל מילה עומדת בפני עצמה ולכן עלייך להעלות ביד גם לשאר ההתאמות, עקבי אחר המיקום הממוצע שרשום לך ליד כל התאמה כדי לקבל תמונה על מידת התחרות שלך בכל התאמה.

אגב, ההודעה שאת מקבלת מגוגל היא הודעה אוטומטית שתקבלי כל פעם שבקמפיין שלך מופיע אותו ביטוי בהתאמה מדיקת ובהתאמה נוספת אחרת. אין זה אומר שהמילים בהתאמה רחבה/ביטוי אינן פעילות.

בהצלחה,

טל

פרופיל

פורסם: 29 אוגוסט 2008 22:21   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר וותיק
RankRankRank
סך-הכל הודעות:  99

תודה טל,
אך עדיין אני תוהה.
כשאני רוצה לדעת אם יש לי מתחרה על מילה מסויימת, אני יכולה לראות רק בהתאמה המדוייקת אם יש מתחרה (גוגל מודיע ). אין לי נתונים על כך על המילים בהתאמות האחרות.
אז איך יודעים אם יש מתחרה על השתיים האחרות, כאשר גוגל לא אומר שיש לי מתחרה על הכתובת URL ?

תודה, ושבת שלום

פרופיל

פורסם: 30 אוגוסט 2008 05:30   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי לאה,

את צודקת, מאחר ומדובר בהתאמות לא-מדויקות, אי-אפשר לחזות מראש מה יהיו החיפושים של הגולשים ולכן אינך יכולה לדעת מראש האם יש לך מתחרה על מילה בהתאמת ביטוי או רחבה.
את יכולה לערוך חיפוש ב ads preview tool על ביטוי המפתח ולהוסיף לו מילה כלשהי בסוף ו/או באמצע, ולקבל תמונה על התחרות.
בגדול, הרעיון הוא להיפטר לאט-לט מההתאמות האחרות ולהישא רק עם ההתאמה המדויקת, כמובן שלגבי התאמות רחבות יותר יש לך פחות מידע, מעקב פחות איכותי, עלויות גבוהות יותרף שיעור המרה נמוך יותר וכו’.

שבת שלום,
טל

פרופיל