שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

3 שאלות
פורסם: 06 נובמבר 2007 00:57   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

ערב צח,

יש לי 3 שאלות:

1)יש לי קמפיין מפולח ל-5 קבוצות עם 2 מודעות לכל קבוצה בעל CTR ממוצע של כמעט 7% ומיקום 5 (ממוצע) במודעות, אולם כמות ההופעות שלו קטנה - פחות מ-1700 לשבוע ובלי אף מכירה ב-115 קליקים. מה לעשות?

2)יש לי 4 מודעות ב-2 ad groups שב- ad preview מופיעות לרוב מילות החיפוש, בין המקום השני לחמישי, אולם בפועל עוד לא היתה למודעות אף הופעה (ביומיים האחרונים).
מילות החיפוש (ברובן) מייצרות תוצאות חיפוש גדולות יחסית (2 מיליון ומעלה)וכחצי דף עד דף מלא של מודעות ממומנות.
מה לעשות?

3)האם הזמנים להצגת המודעות מתייחסים לזמן תל אביב (במידה ולא שיניתי שום דבר בברירת המחדל)?

תודה מראש,

אחלב

פרופיל

פורסם: 06 נובמבר 2007 03:14   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

אהלן,

1. זה שאין מכירה אחרי 115 קליקים זה סביר בקמפיין ראשון / טסט כמו שאנו קוראים לזה.
נתוני הקמפיין שאתה מציג טובים.
כמות ההופעות הקטנה היא אולי תוצאה של בחירת מילים: אולי מעט מדי מילים, אולי מילים מפוקסות מאוד? האם יש שוק למילים? (אני מניחה שבדקת). או עניין של תקציב יומי נמוך.
בכל מקרה עמוד עם העכבר על זכוכית המגדלת ליד כל מילה וראה אם היא בכלל פעילה. (זה שכתוב active ליד המילה לא אומר שהיא באמת מפעילה את המודעה)
2. זה אותו קמפיין כמו בשאלה 1?
אם מדובר במילים עם נפח חיפושים רחב ואצלך לא היו הופעות, ייתכן ומילים אחרות בקמפיין שלך מפעילות את המודעות האלה? תבדוק שאין לך כפילויות. ייתכן גם שמילה בהתאמה מסוימת גוזלת הופעות של התאמה אחרת, ואז זה לא אומר שאין לך הופעות. גם כאן תבדוק מה יש לזכוכית המגדלת לאמר על הופעת המודעה למילת המפתח.
אם כל הבדיקות האלה תקינות ועדיין אין לך הופעות, חזור אליי.
3. מה זאת אומרת? האם אתה מתזמן הופעת מודעות? תזמון המודעות אכן נעשה לפי זמננו, אלא אם כן שינית את ההגדרות שלך.
בכל מקרה כרגע איני רואה טעם בתזמון מודעות, נושא שנעסוק בו בעוד כשבועיים.

ערב מצוין,

טל

פרופיל

פורסם: 06 נובמבר 2007 05:19   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  11

לילה טוב,

1) אני מניח שהבעיה היא מיקוד יתר כיוון שלמעט 4 מילים, כל המילים פעילות (עפ"י זכוכית המגדלת), יש לי כ-70-80 מילים בכל קבוצת מודעות (בכל ההתאמות + שליליות), יש שוק למילים אך לא במיקוד שכתבתי אותן והתקציב למילה גבוה יותר מפי 4 מההצעה המינימנלית על המילה.
השאלה היא, האם עדיף להשאר במצב כזה או פחות למקד?

2)מדובר באותו קמפיין ואכן היו לי כמה כפילויות (5 מילים), מקווה שהדבר יפתור את הבעיה.
בבדיקת זכוכית המגדלת (למעט 4 מילים)- כל המילים מופעלות.

3) ביטלתי את תזמון ההופעות.

תודה רבה,

אחלב

פרופיל

פורסם: 07 נובמבר 2007 03:52   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

לילה טוב,

1. זה מצוין שאתה ממוקד מאוד, כי כך תשלם פחות וה CTR שלך גבוה בזכות זה.
מה שאתה יכול לעשות כדי לקבל יותר הופעות זה או להוסיף כמה מילים מעט יותר כלליות ולראות לאן זה מוביל (היזהר מפגיעה ב CTR, אתה צריך לעקוב מקרוב), או לחשוב על מילים נוספות ממוקדות באותה מידה, שיקלעו גם הן למטרה.

נניח שהמלה הממוקדת שלך היא “נעלי עקב במידות גדולות”
אז אינך מקבל קליקים מנשים שמחפשות “נעלי עקב שחורות”

אתה יכול להכניס את המילה “נעלי עקב” או “נעלי עקב לנשים” וזה יכסה את מרבית האופציות, יהיו לך יותר הופעות וגם בטח יותר קליקים, אבל גם יוריד לך את ה CTR.

במקום זאת, אתה יכול להכניס יותר אופציות ממוקדות, כמו: “נעלי עקב לעבודה”, “נעלי עקב אלגנטיות” וכד’.

מקווה שהבהרתי, 2 הדרכים הולכות, בשנייה צריך יותר סבלנות ומחקר מקיף של מילות מפתח ואפשרויות.

את המילים הממוקדות שיש לך כרגע ומשיגות CTR של 7% בוודאי לא הייתי משנה או מוחקת.

טל

פרופיל