שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

Sponsored Links בחיפוש בגוגל
פורסם: 03 ספטמבר 2008 22:36   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  136

בהמשך לשאלתי באותו נושא, מצורף הקובץ השני

תמונות מצורפות
2.jpg
 חתימה 

Lyme Disease Symptoms Info Center

Kids Play To Learn - Kids Learning Games Center

Gestational Diabetes Info Center
Las Vegas Packages

פרופיל

פורסם: 04 ספטמבר 2008 03:18   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי דורה,

מה שלומך?

זו הסיבה שאני ממליצה להשתמש ב ad preview tool, כשהמטרה היא לקבל תמונה אמיתית ככל האפשר על התחרות שלנו. יש לקחת בחשבון שכל חיפוש שתעשי יהיה מעט שונה, אפילו אם היית בארה"ב, לא היית מקבלת אותן תוצאות כל הזמן.
יש כל מיני שיטות לצפות בתוצאות חיפוש כאילו היינו גולשים בארה"ב, למשל הוספת gl=us לשורת הכתובת בדפדפן, שימוש ב adwords anywhere ודומיו. ואולם, הם אינם מדויקים וכמו כן, גוגל מזהה את החיפוש שלך עם החיפוש הקודם שלך...ומציג לך תוצאות לא-אובייקטיביות. במילים אחרות: גולש אחר היה רואה משהו קצת שונה...ולכן הדרך האובייקטיבית ביותר לקבל תמונה על התחרות היא שימוש ב ads preview tool, למרות שהוא מתעדכן בדיליי קל.
אגב, כל החיפושים שאני ערכתי (בשיטות שונות) לביטוי החיפוש שפרסמת בתמונה, העלו שיש בין 7-11 תוצאות, כלומר 1-2 עמודים.
נראה כי לביטוי הנ"ל יש עמוד תוצאות אחד, לא מלא, כאשר ברוב החיפושים שעשיתי, אם עלה עמוד שני, תוצאות החיפוש חזרו על עצמן, כלומר היו זהות לעמוד הראשון, ולכן לא מדובר בשני עמודי תוצאות אלא 1.

ועכשיו לתמונות שהעלת: הראשונה מציגה תוצאה אחת ונראה שזה לא משקף את המציאות. יכול להיות בגלל חיפוש קודם, חיפושים מרובים של אותו ביטוי וכד’. התמונה השנייה: סביר להניח שריבוי התוצאות שראית בתוצאות הממומנות חוזרות על עצמן, כך שהתחרות אינה כה כבדה כפי שנראה.
אני באופן אישי לא מתייחסת למודעות אדוורדס בתוך התוצאות הממומנות אלא רק טבעיות, מאחר וכך הרוב המוחלט של הגולשים רואים אותן.

בהצלחה,
טל

פרופיל

פורסם: 04 ספטמבר 2008 03:40   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  136

הי,
החיפושים שהוצגו בדפים היו טריים. לא חפשתי את המילים האלה או דומות להן או באותו תחום והעליתי אותן לשם ההדגמה.
האם אותו ביטוי בשעות שונות של היום מראה תוצאות שונות של מודעות ממומנות?

חתימה 

Lyme Disease Symptoms Info Center

Kids Play To Learn - Kids Learning Games Center

Gestational Diabetes Info Center
Las Vegas Packages

פרופיל