שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שאלה חשובה לדור
פורסם: 08 ספטמבר 2008 04:25   [ התעלם ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  146

אהלן דור.. זוכר את המקרה שהיה לי עם הbike spinning?
עכשיו עשיתי אתר על דיסני. האם אתה חושב שכדאי לי להחליף דומיין כדי להסתיר אותו שלא ידעו שהוא קיים ולא יבואו אלי פתאום ויגידו לי שזה הדומיין שלהם צריך להיות? עכשיו שהאתר כבר מתחיל להראות קצת רווחים אני סתם יתבאס אם יגידו לי תשמע אתה חייב לתת לנו את הדומיין הזה אז מה שאני יכול לעשות זה לקנות דומיין אחר בלי דיסני בתוכו ואז לעשות את הקוד הזה של החלפת דומיין קבועה ואף אחד לא ידע שמשתמשים בדומיין הזה אלא אם יקלידו אותו ויראו לאן זה מוביל. מה אתה חושב? זה קצת מפחיד ודיסני חברה עוד יותר גדולה מהספינינג (:

חתימה 

disney world packages

children behaviour

פרופיל

פורסם: 10 ספטמבר 2008 03:35   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

הי
בדקתי עבורך את הנושא, חברת דיסני רשמה את שמה ושמות נוספים כסימני מסחר בארץ ובעולם.
לפיכך, התשובה היא חיובית, הייתי נמנע מלהשתמש בשמה בדומיין של האתר.
הייתי מוותר על הדומיין המפר את שמה של דיסני ובוחר דומיין שאינו פוגע בזכויות שלהם ונמנע מתביעה עתידית.
כמו כן, הייתי בודק טוב טוב את התמונות שאתה הוספת לאתר (מאיפה הן?) ומה זכויות השימוש בהן.
אדגיש, אין לראות בדברי כעצה ו/או יעוץ משפטי, כל מה שתבחר לעשות יהיה על אחריותך בלבד.

חתימה 

דור שביט

פרופיל

פורסם: 10 ספטמבר 2008 06:05   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  146

חחחח דור אתה כבר מדבר כמו עורך דין (:
תודה על הבדיקה שעשית בשבילי! אוקיי האמת שעכשיו אתה קצת גורם לי להיות מודאג שלא יגלו אותו. האמת שלא ידעתי שזה הסיבה בהתחלה לסגירת האתר של הbike spinning שזה בגלל הדומיין. חשבתי שאסור פשוט לכתוב עליהם בגלל שזה סימן מסחרי רשום.
חבל שרק עכשיו אחרי שקידמתי אותו להבין את זה. אם אני ישאיר אותו אצלי עד שהם יבקשו אותו במידה ויבקשו זה בסדר? הם לא יבואו אלי בתביעה ישר בלי לבקש?

חתימה 

disney world packages

children behaviour

פרופיל

פורסם: 10 ספטמבר 2008 11:41   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1239

בעיקרון הם יכולים לתבוע בלי לבקש כי זו כבר הפרה. הם בחרו לפנות אליך לפני כדי לחסוך לעצמם ולך הליכי משפט.

חתימה 

דור שביט

פרופיל