שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

חסימה ע"י איביי
פורסם: 27 ספטמבר 2008 14:51   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  26

אני רוצה לשתף אותכם במקרה שקרה לי וגם לשאול שאלה:
אני ניסיתי להתחבר לאיביי אנגליה עם אותו שם משתמש שיש לי באיביי ארה"ב ולא הצלחתי ולכן פתחתי שם משתמש חדש עם אותם הפרטים שיש לי באיביי ארה"ב, ברגע שסימנתי אישור להרשמה קיבלתי הודעה שהחשבון שלי הושעה עקב הפרת תנאי ההסכם…
בדיעבד התברר לי שהסיסמא שרשמתי כשניסיתי להכנס לאיביי אנגליה היתה שגוייה ולכן לא הצלחתי להכנס. הכניסה לשם מתבצעת עם אותו שם משתמש וסיסמא כמו אלה של איביי ארה"ב.

אני מניח שהכפילות הזאת גרמה למערכת לחסום אותי.

למזלי אני משתמש חדש ואין לי פידבקים עדיין,
לרוע מזלי 2 מכירות פעילות שהיו לי באותו הרגע נמחקו מיידית, וקנייה שנסגרה יום לפני כן ועדיין לא שולמה עדיין מתנדנדת ואני בספק אם תצא לפועל.

בכל מקרה פניתי לאיבי ושלחתי את הטפסים הנדרשים ותוך 24 שעות חזר החשבון להיות פעיל.

המסקנה: נא לקרוא את הסכם השימוש! כואב לדעת שמשתמש עם הרבה פידבקים יאבד אותם ברגע אחד בגלל שטות.

ולשאלה:
האם המדיניות של איבי היא אצבע קלה על ההדק? אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה עם היו לי עשרות או מאות פידבקים והייתי צריך להתחיל הכל מהתחלה.

גיא

פרופיל

פורסם: 03 אוקטובר 2008 18:38   [ התעלם ]   [ # 1 ]
מנהל
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  3614

האצבע של איביי אכן קלה על ההדק. במיוחד עם חדשים אבל לא רק, יש לנו תלמיד שחשבונו נסגר עם 1240 פידבקים (תוך כחצי שנה) בגלל 3 פעמים שהפר את תנאי השימוש (אותה עבירה) אחרי שהם שינו אותם והוא לא שם לב.

מסקנה: לקרוא את תנאי השימוש מדי פעם ולא רק ברישום.

פרופיל