שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

מספר שאלות
פורסם: 09 נובמבר 2007 16:11   [ התעלם ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46

היי טל בוקר טוב,

יש לי מספר שאלות:
1. עם כמה מילים כדאי לי להתחיל קמפיין כדי שכל אחת מהן תקבל את מספר ההופעות ומספר ההקלקות שיאפשר לי לנתח את ביצועיה?
2. האם הפופולאריות שהמוצרים מסודרים בקליק בנק היא לגבי מכירות בפועל שאפילייטס מכרו את אותו מוצר?
3. האם על פי חישוב הגרוויטי כל מכירה מקבלת ציון של 1 שיורד באופן יחסי על פני שמונה שבועות ולאחר שמונה שבועות מביצוע מכירה היא נחשבת 0?

תודה רבה ושבת שלום,
פז

פרופיל

פורסם: 11 נובמבר 2007 02:54   [ התעלם ]   [ # 1 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי פז,

1. אני חושבת שהתחלת הקמפיין תריכה להיות עם 100 מילים. בהמשך ותוך כדי פיצול, ובמיוחד לאחר ניתוח מעקב ההמרות, אפשר לייצר גם אלפי מילים. כדי שיהיה אפשר לקבל תמונה לגבי פוטנציאל המוצר והמילים המרכזיות, צריך בערך 100, כדי שאפשר יהיה לעקוב.

אני אומרת 300 קליקים לטסט למוצר. לאחר מכן, באם התבצעה מכירה במסגרת 300 קליקים, הייתי נותנת לכל מילה 100 קליקים בטרם הייתי מוחקת אותה. אם היא לא ממירה אחרי 100 קליקים (בהנחה שה QS שלה אופטימלי והיא קשורה למודעה כמובן), צריך להקפיא/למחוק/לערוך אותה.
בד"כ חוק ה 20/80 יפעל גם כאן, ומס’ מצומצם של מילים יקבלו את מירב הקליקים, ואילו לגבי האחרות ייקח זמן רב יותר לקבל החלטה.

2. לא, פופולריות זה כמה קונים את המוצר.
3. כן. אבל לא ציון של 1, אלא סכום שבין 0.1 ל 1, על כל מכירה, ובתום 8 שבועות אם לא בוצעה כל מכירה הציון יהיה אפס.

שבוע טוב,

טל

פרופיל

פורסם: 12 נובמבר 2007 16:30   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר
RankRank
סך-הכל הודעות:  46

היי טל,

האם הכוונה שלך ל 300 קליקים על כל מילות המפתח לרבות שלושת ההתאמות עבור כל מילה? נראה שמזה יהיו מספר קליקים מועט למילה. כמה קליקים למילה צריך לקבל כדי שאוכל לנתח באלו מילים לחהשתמש?

תודה,
פז

פרופיל

פורסם: 13 נובמבר 2007 01:00   [ התעלם ]   [ # 3 ]
עורך
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

הי פז,

בשלב הראשון דיברנו על 300 קליקים לכל הקמפיין, כ 100 מילות מפתח (כ 30-40 כפול סוגי ההתאמה), כאשר נלקח בחשבון שכלל ה 20/80 עובד גם כאן בהתחלה: מס’ מצומצם של מילים מקבלות את מירב הקליקים, ואילו מילים אחרות לא מוקלקות בכלל או זוכות למעט קליקים.

תוך כדי פיצלנו את הקמפיין ומיקדנו את המילים עוד יותר.
כעת אנו בשלב אחר: אנו יוצאים מנק’ הנחה שהקמפיין (כולו) קיבל 300 קליקים וביצע מכירה ואנו מבצעים מעקב המרות. למעשה, הוכחנו את פוטנציאל המוצר, והטסט כרגע הוא למילים, ולא לכל הקמפיין. מילה שלא ממירה כעבור 100 קליקים יש למחוק.
תוך כדי העבודה, אם יש מילים ממירות, אפשר לבחון את האפשרות למחוק מילה שאינה ממירה גם אם קיבלה רק מעט מאוד קליקים, מתוך הנחה שהיא תגיע ל 100 קליקים בפרקי זמן ארוכים מדי, שלא מאפשרים המרה כלל.
זה מאוד תלוי במילים ונפח התנועה שלהן, וזו דינמיקה שנרכשת עם הזמן.
גם בשלב זה חשוב לשמור על כמות לא גדולה מדי של מילים, כדי שחלק ניכר מהן יקבלו מספיק קליקים בפרק זמן של כשבוע-שבועיים.

בשלב הבא כבר תהיה לך רשימה הרבה יותר מצומצמת של מילים (ממירות!), ואז תוכל להוסיף עוד מילים ולנסותן.

מקווה שזה קצת יותר ברורsmile

טל

פרופיל