אני לא רוצה להישמע כמישהו מיואש אך באמת ובתמים שהשקעתי הרבה מאוד זמן במציאת נישה טובה ולא הצלחתי למצוא אחת כזאת.הגעתי לשיעור השני שבו יש
תיאור על ספקי תוכן(פרילנסרים) ועל העלויות שהם יכולים לקחת וכו’ אך אני עדיין תקוע בשיעור הראשון במציאת נישה טובה. האמת שראיתי כבר פעמיים את סרט ההדרכה וגם קראתי פעמיים את החוברת ואני בטוח שהבנתי הכל אבל בכל זאת אני לא מצליח למצוא נישה טובה מהסיבות הבאות:
1.אני לא מצליח למצוא תאום במספרים בין ה- keyword suggestion tool של wordtracker באתר(freekeywords.wordtracker.com)ל-google keyword tool(באתרadwords.google.com/select/KeywordToolExternal)כלומר על מנת למצוא את עמק השווה בין שני האתרים מה שאני עושה זה מחפש מילת מפתח ב-wordtracker ומוודא שמספר החיפושים ביום הוא לפחות 100 . לאחר
מכן בודק את אותה מילת מפתח ב- google keyword tool ומסתכל על מספר החיפושים הממוצע(approx avg search volume)ומחלק אותו אותו ב-30 על מנת לדעת את מספר החיפושים היומי. הבעייה שתמיד ההבדלים הם פשוט ענקיים וקשה מאוד לקבל החלטה!
*דרך אגב אם תבדקו עכשיו אז משום מה ה- keyword suggestion tools
לא עובד משום מה(לפחות אצלי)כלומר הוא נכנס לאתר אך הוא לא נותן שורת חיפוש(מחקתי cookies לא עוזר!)
2.בחוברת+בסרטון חזרה לשיעור הראשון שמופיע פה בדביק של הפורום אתם מראים איך להשתמש בכלי של keyword suggestion tool הפעם של האתר digitalpoint אבל הכלי לא רלוונטי יותר בגלל שהוא מראה תוצאות של wordtrack בלבד ללא overture.קראתי תגובות בפורום שהכלי הוא מיושן
ולא תקין.
שלום אורח! אנא בצע