שלום אורח! אנא בצע כניסה למערכת או הירשם כחבר

הפורומים

שלום לכולם. שאלה לגבי המכללה ובכלל
פורסם: 11 אוקטובר 2008 19:15   [ התעלם ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

ראיתי את סרט הוידאו של המבוא והשני על גוגל ADWARE.

הרעיון עצמו בכללי נשמע מעולה ומסקרן מאוד ללמידה. אבל אני בתור בן אדם מהצד שואל את עצמי כל הזמן, אם עכשיו פתחו מכללה כזאת ויש בה מאות או אלפי תלמידים שכבר עושים את זה, השוק הזה, שנראה די קטן, בטח כבר רווי, או בדרך לשם. מי שעשה מזה עד עכשיו כסף טוב בשקט ייתקל בהרבה יותר תחרות.

השאלה שלי בעצם היא איך יש מקום לכל כך הרבה אנשים לעיסוק בדברים האלה.
שוק הפרסום בארץ בסופו של דבר הוא קטן.

פרופיל

פורסם: 11 אוקטובר 2008 19:52   [ התעלם ]   [ # 1 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

היי איתמר.
השוק המדובר כאן הוא שוק האינטרנט העולמי.
לא הייתי קורא לו “קטן”.
הצרכנים שאנחנו פונים אליהם הם בסדר גודל של מאות מליוני גולשים.
השוק בארץ אכן קטן אבל אנחנו לא מתעסקים איתו.

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 11 אוקטובר 2008 20:02   [ התעלם ]   [ # 2 ]
חבר חדש
Rank
סך-הכל הודעות:  2

ומאיפה תשיג בדיוק לקוחות מחו"ל? למה לו לקחת אותך בתור משווק ולו מישהו מהמדינה שלו שמכיר יותר את מה שהולך?

פרופיל

פורסם: 11 אוקטובר 2008 20:19   [ התעלם ]   [ # 3 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  534

תראה איתמר, התחום הזה הוא ענקי וקשה מואד להסביר אותו על רגל אחת כאן בפורום.
שיווק באינטרנט רוב הפעמים נעשה בלי להכיר בכלל את מי שאתה משווק בשבילו או מי שמשווק בשבילך.
המערכות הן מקווננות וכל התהליך הוא די אוטומטי כך שאחוז גדול מבעלי העסקים אפילו לא יודעים מי משווק אותם, וגם לא ממש אכפת להם כי הם משלמים על בסיס ביצועים.
כך שהם לא מוציאים כסף עד שלא מביאים להם קונים.
זה נכון שלאמריקאים יש סיכוי טוב יותר להבין מה הולך בארה"ב אבל זה לא אומר שגם אתה לא יכול לשווק מוצרים שלא קשורים רק בארה"ב כמו ספרי בישול, איך לכתוב קורות חיים, איך לאלף כלבים וכו’.
לסיכום:
השגת לקוחות - לא בעייתי, במיוחד שמדובר באינטרנט שתוך שניה אתה מסוגל להגיע לגולשים מכל העולם.
למה לקחת אותך בתור משווק ? - כי לבעל המוצר זה לא משנה, הוא משלם על בסיס ביצועים. אם תהיה משווק גרוע ולא תביא לקוחות - הוא פשוט לא משלם לך.
מקווה שזה הבהיר קצת יותר את הדברים.
אופיר

חתימה 

Rule #1 - Give value.

פרופיל

פורסם: 12 אוקטובר 2008 04:16   [ התעלם ]   [ # 4 ]
חבר בכיר
RankRankRankRank
סך-הכל הודעות:  1059

איתמר ברוך הבא,

אין לי מילה מיותרת להוסיף על מה שאופיר אמר. כרגיל, התשובות שלך לענייןsmile ותודה.

מילה לכולם על התחרות והשוק: ראשית, השוק הזה פתוח לרווחה ויש מקום לכולם להשתתף,וזה יהיה נכון גם עוד שנים.
כמו כן בשלב זה, התחום של אפילייאט מרקטינג הוא וותיק יחסית ברשת, אבל למעשה כ"כ חדש לגולש הממוצע, שרובם לא יודעים אפילו מה זה “אפילייאט” שלא לדבר על איך השיטה בדיוק עובדת, כך שאיתמר - עצם זה שהגעת לכאן מציב אותך הרבה לפני התחרות.
בשיעורים אנחנו לומדים, ובבית מתרגלים הלכה למעשה, שיטות שרוב האפילייאטס בעולם לא מודעים להן כלל ובוודאי שלא מיישמים, ודי במבט חטוף במודעות שלהם כדי להבחין בכך.

חג סוכות שמח לכולם,
טל

פרופיל