פירוט הקמפיין עם 689 הקליקים- כרגע כבר עלו ל-951 קליקים ולא מכירה אחת. רשמתי את המחיר עבור השירות בגוף המודעה, וזה הוריד מספר הקליקים, וגם הורדתי את הביד ל-0.17 במקום 0.27! פתחתי את הקמפיין ב-30 בספטמבר, והסתכלתי רוב הזמן על הקליקים היומיים, אז לא הייתי מודעת לכמות הקליקים שנעשו. רק שלשום הסתכלתי ב- ALL TIME VIEW ונבהלתי מהסכום שהפסדתי- $250!
יש לי שני קמפיינים ( שזה אחד מהם) שיש בהם קליקים אבל אין מכירות, ולעומת זאת ניסיתי כבר 8 קמפיינים אחרים שאין בהם הופעות בכלל! בגלל זה הייתי מבסוטית שלפחות בקמפיין הזה יש הופעות וקליקים.
כל כמה ימים עידכנתי את הקמפיין המפסיד הזה, הוספתי מילים, סידרתי אותן אחרת, הוספתי אד-גרופס. אז מה שאפרט עכשיו הוא נכון לעכשיו, אבל אני כבר לא זוכרת איך נראה הקמפיין בהתחלה. ( לא מצאתי HISTORY באדוורדס)
לקמפיין 951 קליקים על פני 17 יום. CTR כרגע 0.83% אם כי היו ימים שזה היה משהו כמו 1.6%.
אני לא יודעת איך לבדוק QS כללי, אני רואה QS לכל מילת מפתח, בזכוכית מגדלת, אבל איפה אפשר לראות QS כללי?
יש לי 7 אד גרופס, בכל קבוצה בין 14-27 מילות מפתח. שני אד גרופס שותים את כל ההופעות והקליקים, CTR של 1.13% ו-1.06%.
בקיצור, להעיף את הקמפיין הזה?
בקמפיין אחר שבו הפסדתי רק $50, היה יופי של CTR בסביבות ה-6%, 190 קליקים, אבל בלי מכירות בכלל. בדקתי שוב את אתר המכירה וגיליתי שיש אופציה לעשות מנוי, אבל אם לוחצים על שם המוצר ישירות מגיעים ל- EBAY. וזה כנראה לא עוזר לעמלות שלי. עשיתי לקמפיין PAUSE.
בקמפיין חדש שהתחלתי אתמול אין הופעות בכלל. אין לי מושג למה. לפי WORDTRACKER היו חיפושים בנושא בסדר גודל של בין 2000-300 ביום, תלוי במילות המפתח. חילקתי ל4 אד גרופס, כל אחת בין 13-15 מילות מפתח. לכולם כתוב BID IS BELOW FIRST PAGE BID ESTIMATE OF
בין 40-90 סנט. שדרך אגב- מה זה אומר? שבמחיר הזה הם יופיעו בעמוד הראשון?
עכשיו אני רואה שה-QS הוא POOR בגלל שאדוורדס אומר שעמוד הנחיתה לא רלוונטי כמעט בכל המילים. האם כדאי לרדת מהקמפיין או לחכות לשיעור הבא בו אני אמורה ללמוד לעשות עמודי נחיתה?
ושאלה אחרונה- ראיתי בפורום שמישהו אמר ש-30% מהעמלות של האפיליאט נגנבות. האם זה נכון, ואיך כדאי להתמודד עם זה?